נמאס לי !!

../images/Emo4.gif סליחה ? NOT

את מכלילה ונותנת תיאור ששווה לקו מחשבתה של פמיניסטית ראדיקלית. כנראה שאת באמת כזו, לאט לאט אני נהיה בטוח בזה יותר ויותר.

M a x i1

New member
נורא עצוב מה שאת מייעצת לה ../images/Emo10.gif

"אל תתני אמון בגברים"???? אז מה את מצפה שהיא תעשה להבא???

straycat

New member
מתי תלמדו לקרוא משפטים שלמים?

כתבתי: "הצעתי לך: עם כל הצער והקושי שבדבר, אל תתני אמון בגברים, אלא אם כן הם הוכיחו את עצמם לאורך תקופה ארוכה (אפילו חודשים)." זה אמור לענות על שאלתך. אם זה עדיין לא עונה, הכוונה היא לבחון את התנהגותם לאורך זמן, לא לתת אמון מהר, כי נפגעים. עובדה.

M a x i1

New member
ברור שאחרי חודשים ושנים את מכירה

אותו טוב יותר אבל אין לה את הזמן הזה בהתחלה...

בכלל לא

מה זה אל תתני אמון בגברים? חודשים? אמון זה משהו שנבנה עם הזמן, כל אחד והקצב שלו, אין פה חוקים או לוח זמנים. חחחחחחחחחחחחח הצחקת אותי בחיי, מאיפה את באה עם כאלו יציאות ? מה עובר עלייך?

M a x i1

New member
בוא נזיז כבר את התאריכון קדימה

בחודשיים...

מיKה

New member
כך הסתבר?

שהבעיה כלל אינה קשורה אליך...? טוב נו, גם זו דרך...להסתתר מאחורי תזות והכללות גורפות הכל מלבד להתמודד עם העובדה שבכל זאת ייתכן וזה כן קשור אליך.

straycat

New member
אין גבול לחוצפה...

על סמך מה את מעיזה להשמיץ אותי באופן אישי? את הרי לא מכירה אותי. מה ההסבר שלך לגבי העובדה שזה קורה לכל או כמעט לכל אישה?

ומה עם הגברים ?

הם חארות, לא? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תעשי לי טובה, אני מכיר לא מעט נשים וגברים כאחד שעברו ועוברים כאלה דברים. זה קורה, יש ויש, אין שום צורך להכליל או להשמיץ זה את זו, לא יאה ולא נאה.

straycat

New member
מדבריך משתמע...

שרובן המוחלט של הנשים הן תמימות ו/או חסרות מזל. סלחי לי, אבל זה אפילו לא עומד במבחן הלוגיקה הפשוטה.

M a x i1

New member
מה פתאום

צריך הרבה מזל בחיים..אם את שואלת אותי המזל מכתיב לנו את החיים כמו במציאת עבודה, פרנסה, וכך גם אהבה. ככה אני מאמינה..במזל
לגבי מה שהבחורה סיפרה לנו אני חושבת שזה נעשה בתמימות שהיא קצת האמינה לבחור...והתמסרה לו יותר מידי מהר. עובדה שהוא לא עמד במילים שלו.

מיKה

New member
קחי נשימה עמוקה פנימה

ועכשיו להוציא...לא להתעצבן. כולה מחשב ואת בכלל לא מכירה אותי. אז הרגעי מתוקה, אין לי שום עניין בהשמצות. הרי את יודעת שכאן בוירטואליה זה לא ממש אישי. מגיבים לדעות, לא לאנשים באופן אישי. והסבר:) זה לא קורה רק לכל אישה...(עכשיו תחזיקי חזק בכיסא כי הולכת להפתיע אותך...)זה קורה גם לכל גבר. זה קורה לכל האנשים בכלל. וההסבר הוא פשוט. יצאת לדייט עם בחור? למחרת הוא לא התקשר או נעלם? סביר להניח שזה מפני שלא מצאת חן בעייניו בכדי ליצור המשכיות. אין צורך לשבור ת'ראש.

M a x i1

New member
ולי נראה

שדווקא הקטע שהבחור שיחק אותה בענייןם והחמיא וכל זה... והוביל לסקס ואח"כ אפילו לא התקשר...זה מה שמקומם אותה ולא רק זה שהיה דייט והוא לא התקשר. לא?

maymeital2

New member
נכון.. עלית עליי

האי אם הוא היה אומר לי מת לשכב איתך, והיה כנה .. יכול להיות מאוד שהייתי נענית כי רציתי... הייתי יודעת מה הוא רוצה ומה היה לי להפסיד חוץ מהנאה? אז מה יצא בסוף ? הוא שיקר, בילף, הוליך שולל, לא קיבל זיון ועוד יצא חרא

M a x i1

New member
יצא שם חרא? ../images/Emo8.gif

חפיף...יאללה ניצלת גם אותו מ'כפת לך ראי זאת כניצול הדדי וזהו... תפיקי את הלקח להבא.

מיKה

New member
היה סקס כן או לא

זה לא משנה. שאלה האישה מה ההסבר לכך שנעלמים הבחורים...אז על אותו המשקל של התשובה הקודמת...נעלמים או לא מתקשרים כי פשוט לא מעוניינים. וההתקוממות שלה היא לא רלוונטית...היא ילדה גדולה ומכאן שלקחה החלטה. קצת אחריות על ההחלטות שלנו. אני בכל אופן, לא מוצאת שום אשמה אצל הבחור.

M a x i1

New member
מגע פיזי תמיד עושה את זה

יותר קרוב... ולכן יותר כואב כשהבחור לא מתקשר... יכולה להבין את מיטל. אני לא טיפוס של סטוצים. לא יכולה להגיע לאינטימיות כזו ללא רגש...אבל אנ יכולה להבין אותה.

מיKה

New member
אני לא מודדת כאן או מדברת

על רמה של כאב. הכאב שלה...יש לי הרבה כבוד אליו. השאלה היתה אחרת
נסי לעקוב.

למעלה