נמאס לי

caliban

New member
נמאס לי

שיש כאלה שלא מבינים את המצב שלי ויורדים על הדיבור שלי כל החיים שלי סבלתי מהצקות של ילדים וחשבתי שהם יגדולו הם יבינו ויפסיקו לרדת עלי עכשיו שאני בן 19 עדיין יש קומץ שיורד עלי ופשוט זה כולכך כואב

ויטלל

New member
רק מגמגם יכול להבין מגמגם

זה מה שאני חושבת.. כמה שאני מנסה להסביר לאמא שלי..או לחבר\ה הכי טובים..איך זה להיות מגמגם.. הם פשוט לא מבינים.. וזה הורג אותי שאני לא מצליחה להסביר להם! אני אתן דוגמא.. אבא שלי אומר לי ככה: "תרגעי, תנשמי וככה לא תגמגמי..מה את עושה מזה סיפור?! מה את עושה מעצמך מסכנה.." הבן אדם היחידי שהצליח להבין אותי באמת..זה היה בן אדם מגמגם.. (קוראים לו בוריס והוא גם כותב כאן לפעמים:)) לפעמים אני גם חושבת שהקלינאית תקשורת שלי לא מבינה אותי..

caliban

New member
הם חושבים שזה קל

גם ההורים שלי אומרים לי תנשום לפני שאתה מדבר ותחשוב...הם חושבים שזה פשוט וזה ממש לא עובד ככה הלוואי שכן לגבי הקלינאית תקשורת את ממש צודקת גם אני חשבתי שהיא בכלל לא מבינה אותי כמו שאמרת רק מגמגמים יכולים להבין מגמגמים

עפרה889

New member
וואי אני ממש ממש מבינה אותך

יש לך אייסיקיו או משהו שנוכל לדבר?

barba

New member
ערב טוב

את יכולה לבא איתם למיפגש אמבי שם אפשר לראות ודבר עם אנשים מגמגמים ושאינם מגמגמים תיכנסי לאתר של אמבי

FreeSpider

New member
אחי, אל תתן לאנשים לרדת עליך!

אני אישית לא נותן לאנשים לדבר עלי דברים שאני לא מעוניין שידברו עלי. לדוגמה... גימגום!!! שבוע שעבר חברים שלי ככה בצחוק הסתלבטו עלי קצת בקשר לגימגום, ישר הבאתי לכולם בראש....כל מי שדיבר עלי רעות אמר לי אחרי זה מיליון פעם סליחה.. שמור על ביטחון עצמי...תמיד!

caliban

New member
זהו שאין לי בטחון עצמי

אני סופג וסופג את כל העלבונות האלה ואני פוחד שפעם זה יתפוצץ וזה לא יהיה טוב יש גבול לכמה שאני יכול לסבול לפעמים אני חושב שעדיף להיות אילם ולא להתמודד עם הבושה והעלבונות של הגמגום

FreeSpider

New member
על פי דעתי, אתה צריך ואף חייב...

להראות לאותם אנשים שאתה לא מוכן לקבל את העלבונות האלו, כל דרך היא אפשרית או במילים חריפות מאוד ואם לא הולך אז במכות... המטרה מקדשת את האמצעים.. בניית ביטחון עצמי זה תהליך ארוך והוא לוקח זמן, לא מתעוררים בבוקר יום אביבי ופתאום מרגישים מלך העולם, כל יום לוקחים משהו מאותו יום שעשה אותך גאה באותו רגע שעשית אותו בסופו של דבר הדברים מתגבשים ויעלה לך הביטחון העצמי.

למעלה