נמאס לי

fox28

New member
נמאס לי

י מה עושים כשרע במקום עבודה אבל אין משהו אחר ולכן חייבים להשאר? מה עושים כשתקועים בחיים והשינוי לא בא? מה לעשות שבגיל 30 וחצי אני עדיין בבית ואת בית חלומותי לא זכיתי להקים? אולי עדיף למות זה פותר הכל- אתה מת וכך גם בעיותך

../images/Emo41.gif..

לא.. ממש לא עדיף.. וזה ממש לא פותר כלום.. זהו פתרון נצחי לבעיה זמנית
את רוצה שינוי
תעשי אותו!! תגרמי לו לקרות!! נכון חייבים להישאר בעבודה.. אבל לא זה אומר שאי אפשר לחפש אחת אחרת תוך כדי.. אני מבינה שזו תקופה קשה.. אבל יש פתרונות הרבה יותר טובים ופרודוקטיבים ממוות.. אין סיבה שלא תקימי בית ומשפחה ותגשימי חלומות.. אין שום סיבה שלא יהיה לך טוב או שלא תיהי מאושרת.. זה תלוי רק בך!! בנו... ואני מאמינה שזה יקרה ברגע שגם את תאמיני בכך.. תאמיני בעצמך.. מצרפת לך קישור לכתבה שרציתי לשים בפורום כבר לפני כמה ימים.. פשוט כתבה מדהימה על אישה מדהימה.. איתך..

Ofra m

New member
נמאס לך

אז תעזרי לעצמך,שמעת אולי על הפתגם "אם אין אני לי מי לי",אם תבואי כל הזמן בגישה שאני רוצה למות,פעם תפחידי מישהו ויעזרו לך,ופעם עוד הפעם תפחידי מישהו ויעזרו לך אבל פעם אחת אף אחד לא ישים לב....ואת צריכה לשים לב למה שאת אומרת,מה את בורחת? את צריכה להיות פה ועשיו לעצמך ומהר ואם כל הזמן את חוזרת על מילים אלו,כמו שאני כבר שמעתי, לכי ועשי משהו ומהר.
,מצטערת אם נשמעתי לך קצת תקיפה.

מיקימק

New member
כל כך חבל שכך את מרגישה

המוות לא פותר כלום, זו גישה כל כך לא בריאה. את תראי שעוד יהיו לך תקופות כאלו טובות שלא תאמיני שאי פעם רצית למות. תראי, יש דברים שבאמת אין דרך לשנותם וצריך לחיות איתם. אבל, הבעיות שאת מדברת עליהן הן בהחלט ברות פיתרון. נכון, זה ממש לא קל וזה לא שינוי שיגיע מהר מן הסתם. אבל כדי שהשינוי יגיע גם את צריכה לעשות משהו. ואם את מרגישה שאין לך את הכוחות לקום ולהזיז דברים אז אולי ללכת לטיפול זה הפתרון. ללכת למישהו שיאיר לך את הדרך, שיראה לך איך אפשר לעשות את הדברים צעד אחר צעד. אני בטוחה שזאת פשוט תקופה כל כך לחוצה וקשה בשבילך שאת לא רואה קרן אור. אבל היא תגיע, אם רק תהיי פתוחה ותזיזי דברים בעצמך, כי הדברים לא ישתפרו כך סתם מעצמם. אני ממש מקווה שתרגישי טוב יותר ושהדברים יסתדרו בשבילך על הצד הטוב ביותר.

ymz

New member
עדיף מאוחר מאשר אף פעם

במקרה שלך שום דבר עדיין לא מאוחר. יש לך הגדרה ברורה לרצונות שלך - זה כבר צעד גדול. אז תתחילי לגרום לשינוי שאת רוצה. מניסיוני אני יודעת שלפעמים לוקח זמן למצוא עבודה טובה, אבל צריך להתחיל לחפש. יש לך עבודה שאת לא ממש אוהבת, אז אל תעזבי עד שלא תמצאי אחרת שבאמת תרגישי שהיא תתאים לך. זה שלא הקמת את בית חלומותך לא מחייב אותך להישאר בבית, את יכולה לעבור לגור לבד, ותאמיני לי שגם דירה שכורה יכולה להיות אחלה בית אם את מתאימה אותה לעצמך, בטח את יודעת כמה כייף זה לעצב בית. נכון שאולי זה לא בדיוק מה שחלמת, אבל השינוי הזה יגרום לך להרגשה שעשית משהו, התקדמת עוד צעד בדרך למטרה. חשבת אולי ללכת ללמוד משהו שיעשה לך טוב ואולי גם יתרום לשינוי קריירה? וד"א מוות זה לא פתרון - זה בריחה מהבעיות.

hartuvim

New member
היי fox

אני מקווה שמצבך שופר מאז אתמול. אי דווקא רציתי להגיד שאני מכירה לא מעט אנשים שקמו ועזבו מקום עבודה שהיה להם רע ואפילו מצאו מהר מאוד משהו יותר טוב. אבל מה המכשול? שחייבים להאמין שזה הדבר הנכון והטוב ואז הדברים מסתדרים. (נשמע מופרך אך עובד כמו קסם). נדמה לי שכרגע את מרגישה שאין לך את הכוחות לעשות מעשים כאלה ולהרגיש טוב עם עצמך ועם החלטותיך. ובנוסף נשמע לי מהתיאור שלך שאת מרגישה "תקועה" ובעיני הרגשה כזאת היא התמרור מס' 1 שכדאי לפנות לטיפול. אני, בניגוד לדעה אחרת שהושמעה כאן, חושבת שטיפול (ואפילו פנייה לטיפול) מצריכה הרבה כוחות ולפעמים זה המלכוד (כשאין כוחות לגייס אותם כדי להגיע לטיפול כדי לקבל כוחות). האם היית בטיפול בעבר? בעקבות ניסיוני הטוב בטיפול פסיכולוגי אני ממליצה בחום ללכת לטיפול. האמת? אני חושבת שכל אדם חייב לעצמו טיפול מאיזשהו סוג, ועל אחת כמה וכמה נשים כמונו. מה דעתך? יום טוב ונשיקות!

vered51

New member
כל כך מזדהה

אני בדיוק יושבת עם עצמי וחושבת על אותן שאלות, אבל בשום פנים ואופן לא חושבת מחשבות שליליות...תוציאי לך מהראש ומהר שטויות שעדיף למות החיים הם כמו גלגל ענק, יום אחד אתה למטה ויום אחד למעלה, לכולם יש ימים רעים, גם כאלה שלא איבדו הורה וגם כאלה שכביכול יש להם הכל בחיים. תמיד תמצאי לך נקודת אור שתוכלי להעזר בה. אני הולכת לטיפול פסיכולוגי פעם בשבוע וזה משהו שמחזיק אותי. אל תתייאשי הימים הטובים יגיעו גם הם...אלו החיים חיבוק גדול ורד

למעלה