נמאס לי

• פותח הנושא rutti
  • פורסם בתאריך

rutti

New member
נמאס לי

הייתי עכשיו שבוע באילת ולא היה יום שלא בכיתי כשהסתכלתי על עצמי במראה , ובכל זאת כמו פרה המשכתי לאכול. עכשיו בא לי להקיא מעצמי עוד יותר. יש לי אחות כזאת רזה ואני ככ מקנאה בה. גם אני הייתי פעם כזאת רזה, עד שהכריחו אותי לעלות במשקל. יופי , אז מה יצא לי מזה? אני אולי נחשבת "בריאה" יותר אבל אני שונאת את עצמי ואת הגוף השמן והמכוער שלי. נמאס לי כבר! תעזרו לי! אוהבת ומזדהה עם כולכם, רותי.

היי רותי יקרה...

חבל שלא נהנית..כי מגיע לך..
חומד, נסי להתעלות על עצמך נסי לאהוב את עצמך...זה קשה מאוד אני יודעת אבל תמצאי את הדבר שאת הכי אוהבת בעצמך, אין לך במה לקנאות באחותך, היא אחותך אז היא רזה...אז מה?, להיות רזה אומנם זה מה שהאופנה מכתיבה לאחרונה אבל יותר יפה להיות מלאה במקומות הנכונים, ואני אתן דוגמה מהפורום אני מקווה שאין התנגדות- דמעה) את יודעת היא נראית ממש טוב! ראיתי אותה רזה...וראיתי איך היא עכשיו! באמת...תחשבי שזה יותר יפה נסי לאהוב את עצמך ואולי אפילו תחשבי על טיפול פסיכולוגי לדבר עם אנשים זה עוזר.. מקווה שתרגישי יותר טוב ב
אני.

rutti

New member
תודה

באמת באמת תודה על העידוד,ואני אכן נמצאת בטיפול פסיכולוגי רק שאני ממש מתחילה להתייאש כי זה פשוט לא עוזר לי. יש אמנם תקופות טובות, אבל הם מסתיימות מהר ואז מתחילות התקופות הרעות של בכי ויאוש. אני פשוט מחכה לרגע שאני אסתכל במראה ואראה נערה רזה ושאני יאהב את עצמי אבל בינתיים זה רחוק מאוד מלקרות. בכל אופן, שוב תודה על התיחסותך, זה עוזר לי מאוד אוהבת, רותי.

בלי תודה...

זה בא מה-
ההחלמה תלויה בך! את צריכה לרצות ולהאמין זה יגיע גם כשנדמה שזה רחוק..זה יגיע.. אוהבת, ומקווה בשבילך שולחת
ואלפי
לעידוד מצב הרוווווח... אני

למעלה