נמאס לי

נמאס לי

בחודשים האחרונים תמיד עולה בי הדאגה האם אני בהריון כן או לא. בקונדומים אני משתמשת אבל משום מה תמיד יש איזשהי בעיה אז תכולת המלאי שלי אחרי החודשים האחרונים היא 1)4 חפיסות קונדומים (עד שמוצאים את הטובה ביותר ואז זה נגמר) 2)KY 3)חומר מלכך של דורקס 4)שתי פוסטינור 2 נכון אני יכולה לקחת גלולות אבל אחרי כ"כ הרבה שנים שלקחתי נמאס לי מזה ואני מעדיפה להיות עם מישהו רציני לפני שאני לוקחת את זה. נראה לי שאני אעבור להתנזרות

אם את תמיד

משתמשת באמצעי מניעה אין לך ממה לפחד... אולי כדאי שבמקום לקנות אלפי סוגים של אמצעי מניעה, תשבי עם עצמך, ותשאלי את עצמך מה בעצם כל כך מפחיד אותך? שתכנסי להריון? אוקי, ונניח שאנכנסת להריון, מה את עושה? תתמודדי עם הפחדים שלך.. תסתכלי לפחדים שלך בעיניים ואל תמצמצי. תסתכלי על הגרוע מכל, ותקבלי אותו. אל תלחמי ואל תברחי. תקבלי את ההבנה שזה יכול לקרות. תתמודדי עם כל התוצאות. תסתכלי על הגרוע מכל..

הפחד הגדול

זה מה לעזאזל אני הולכת לעשות עם הריון אם יהייה (מה שאני מקווה שלא)אני בעצמי עדין ילדה (אפילו בגילי המבוגר אני מרגישה כך) ככה שאין מקום לילד בחיי וזה הפחד הגדול מה אני אעשה עם הילד הזה?

אם תיכנסי להריון

יש לך שתי אפשרויות.. להביא ילד לעולם, ולטפל בו, או לתת אותו לאימוץ או לעשות הפלה. אלו הן האפשרויות. תתמודדי איתן.

תוך שלושה חודשים

גלולות אין מצב עכשיו. אני קצת בלי בנזוג ואין סיבה לקחת את זה.

ToryMaster

New member
ובכן

גילית איזו חפיסת קונדומים הכי טובה לך? אני חושבת שגלולות שוות את זה, גם אם אין לך בנזוג קבוע כרגע ואת שוכבת עם אנשים רנדומליים (כלומר, גלולות ביחד עם קונדום), כי זה ירגיע אצלך הרבה מהלחץ...

למעלה