נמאס לי

רונה1230

New member
תודה על התמיכה ועל העידוד

התרגשתי לראות כי יש הרבה אנשים שאיכפת להם ממני. אני צריכה לקחת את עצמי בידיים. לא מחפשת בן זוג אחר, כי אין לי סבלנות או חשק להתחיל מחדש. אני יודעת, אני אנסה לדבר איתו... אוהבת אתכם . תודה על העיצות האיכפתיות שלכם. לפעמים הוא מודה בחצי פה כי היה מעדיף שאמא שלו תמות כבר וזהו. אני יודעת שהוא נמצא במתחים אדירים. שנים שתקתי ולא אמרתי לו כלום על היחס שלה אליי, תקופה ארוכה נמנעתי מלבקר אצלה. אני רוצה שיהיו לי כוחות חדשים. בכל פעם שיהיה לי רע אני אכנס לפורום התומך הזה ואתייעץ ואבכה כאן תודה על הכול רונה

../images/Emo91.gif תקשיבי ותבצעי לפי הסדר....|

א. קחי עצמך בכוח!!! למספרה, לקוסמטיקאית , פנקי עצמך כמו מלכה כל פעם שאת יוצאת מהבית , תתאפרי ותתלבשי ... ב. תתחילי להבין בפנים שאת שווה הרבה יותר מהפרופסורים ולא בגלל התוארים שיש לך או אין לך כי אם בזכות כוחות הנפש שלך , לא ראיתי הרבה נשים שהצליחו לנהל בית וגם ללמוד וגם לעבוד באותו זמן כמו שאת עשית תתחילי להעריך את עצמך!!!! ברגע שתפנימי זאת את תקריני את זה החוצה ולא יהיה לך צורך במחמאות כחיזוקים. ג.קחי את יוזמה ותפנקי את בעלך , תהיה את היוזמת ובמידה ותבצעי את א.ותביני את ב. ברור לי שהוא בכלל לא יתנגד ... ובמשך הזמן ישתף פעולה ויזום גם הוא. ד.את חמותך תעיפי לכל הרוחות ... לאישה המרושעת הזאת אין מקום אצלך בבית!!!!אין שום סיבה "שתתרגלי אליה" שתזמין לעצמה חדר בבית מלון במידה ויש לה טענות... מבטיחה לך שבעלך לא יראה את זה כדבר שלילי... נהפוכו את חושבת שזה לא מביך אותו התנהגות המכוערת של אימא שלו כלפייך ? את חושבת שהוא לא מקנא באח שלו שנחשב עילוי בעיני האימא הזאת והוא לא , מה את מצפה שהוא יעשה? לפי דעתי הוא במצוקה יותר גדולה ממך!!! את כנראה זאת שבסיטואציה הנ"ל צריכה לפעול ב נ ח י ש ו ת !!! ובלי שום יסורי מצפון!!! לסיכום: בצעי ללא דיחוי את ארבעה הפעולות הללו , זה לא קל זה קשה , אבל נראה לי שיש לך את הכוחות לכך את אישה חזקה וחכמה!!!! ופתרת את כל הבעיה המנטרה שלך תהיה: אל תהיה צודק תהיה חכם!!!! בהצלחה

למעלה