נמאס לי.

YaLdoNet 4 EveR

New member
ומשפט הדגל שלי ../images/Emo26.gif

"אלוהים נתן לנו פה אחד ושתי אוזניים: לדבר פחות, להקשיב יותר". ליישם חבר'ה
אמממ ויש אחד חמוד שהולך ככה: "על הלב שלי אין הנחות ואין מבצעים. שברת? שילמת." ששמעתי אצל מישהי. ומשפט הדגל של הבנות ככלל: נשים- אנחנו לא אומרות מה אנחנו רוצות! אבל אנחנו שומרות את הזכות להתעצבן אם אנחנו לא מקבלות את זה. זה מה שהופך אותו לכל כך מסקרנות...ולדי מפחידות"
זהו אני הולכת לישון ^_^

R a a B

New member
הפורום ממש שקט בלי בן שלום

תם'לא חושבים? יאלה אני פותח עצומה להחזיר אותו!! פחחח אהה.. או שלא

R B S

New member
הפתעה!!!!!!!

אני חזרתי ובגדול אז על תידאגו לקח לי יום וחצי לחשוב על הכל!!! אז המסקנות: 1. לא לפתוח שרשור חדש סתם 2.לא לקלל את אחותה של שמרית (כי אז היא מעיפה אותי וזה ממש דבילי להעיף על זה) 3.זה שהרבה אומרים לי הומו ו\או אומו ו\או עומו זה לא בגלל שהם לא אוהבים אותי!! זה בגלל שהם מקנאים בכמות הזיונים שלי!. 4.לטל יש הרבה אבל הרבה מאוד שגיעות כתיב (טל ת'חייב לעשות עם זה משהו) 5. שאני אוהב את כולכם ושאתם אוהבים אותי (חוץ מאופיר היא ממש שונאת אותי!!!) 6. תראו איזה חתימה מדליקה עשיתי!!

Lorelai

New member
ברוך השווה..

לקח לך המון זמן לחשוב על זה.. כבר חיכיתי שתבוא בניק אחר.. ובקשר למסקנות שלך: 1. לא לפתוח שרשור חדש סתם
2.לא לקלל את אחותה של שמרית (כי אז היא מעיפה אותי וזה ממש דבילי להעיף על זה)
ואני כחולה, אני אחליט. אתה תאלץ ללכת איתי. 3.זה שהרבה אומרים לי הומו ו\או אומו ו\או עומו זה לא בגלל שהם לא אוהבים אותי!! זה בגלל שהם מקנאים בכמות הזיונים שלי!. אתה חי בבועה קטנטנה 4.לטל יש הרבה אבל הרבה מאוד שגיעות כתיב (טל ת'חייב לעשות עם זה משהו) רק לטל, חמוד? 5. שאני אוהב את כולכם ושאתם אוהבים אותי (חוץ מאופיר היא ממש שונאת אותי!!!) .. 6. תראו איזה חתימה מדליקה עשיתי!! מקסימה אתה מעדיף את השם הישן או החדש?

R B S

New member
אהההה....

הישן יותר טוב אבל יש איתו הרבה דברים רעים והחדש לא רע אז תשירי אבל רגע את יכולה לשים תשם שלי (הישן) בפרטים החדשים אז זה יהיה סבבה לגמרי ואהה זה שאת כחולה זה נכון אבל... טוב עזבי אין כוח להתווכח (אני לא מאמין שאמרתי את זה)

Heavy Thought

New member
אני מקווה שכל הדיבורים שלך על

שגיאות כתיב של אחרים הם בצחוק. ובדרך כלל מדגישים.

Lorelai

New member
אתה יכול לכתוב את זה שוב?

עם פסיקים? ועם המילה "תשאירי" כתובה נכון. כי אני שונאת לשיר כשמבקשים ממני

למעלה