נמאס לי. איזה חרא יום.
O ofrikit New member 21/12/03 #7 |הדגש|נצל"ש|סדגש| משפטים יפים\חכמים (וכו'...) שאהבתם?! כדי לשנוא מישו הוא צריך לפגוע בך מאוד, מה שאומר שלפני הוא היה מאוד חשוב לך! והמשפט מהחתימה שלי.
|הדגש|נצל"ש|סדגש| משפטים יפים\חכמים (וכו'...) שאהבתם?! כדי לשנוא מישו הוא צריך לפגוע בך מאוד, מה שאומר שלפני הוא היה מאוד חשוב לך! והמשפט מהחתימה שלי.
M M o o n G i r l New member 21/12/03 #10 זה לא בדיוק משפט אבל..../images/Emo163.gif אני סוגדת לזה: "בכל אדם יש ערוגה של רגשות יש זרעי עצבות יש זרעי שתיקות, יש זרעי כעס וזרעים של חרדה, אך יש גם המון המון זרעים של אהבה" (אביב גפן -'מילה למאזינים')
זה לא בדיוק משפט אבל..../images/Emo163.gif אני סוגדת לזה: "בכל אדם יש ערוגה של רגשות יש זרעי עצבות יש זרעי שתיקות, יש זרעי כעס וזרעים של חרדה, אך יש גם המון המון זרעים של אהבה" (אביב גפן -'מילה למאזינים')
M M o o n G i r l New member 21/12/03 #12 ויש לי עוד 1 מה שלא יודעים - לא כואב. המשפט הזה..פשוט..פשוט גאונייייי
H Heavy Thought New member 21/12/03 #18 משפט מסריח. משמש בעיקר לכל הקטע של הבגידות. שונאת אותו. הוא טיפשי.