נמאס לי....

crusher

New member
נמאס לי....

בתור שמיניסט, כבר נמאס לי מהלימודים... אני מרגיש שהשנה הזו לא זזה... עברו רק כמעט חודשיים מתחילת שנה (שהיו בהם חגים) ואני כבר מיואש מהלימודים, נמאס לי כבר לשבת ללמוד למבחנים... נמאס לי לשבת לעשות שיעורים.... אני כבר מת להתגייס, ולא משנה לי לאן, אני רוצה כבר לסיים עם הבצפר הזה... הזמן לא זז, נשארו בערך 9 חודשים עד סוף הבגרויות ובערך 6 חודשים עד סוף הלימודים... אני אפילו לא רוצה לחשוב על זה שיש לי בערך 8 בגרויות לעשות השנה שהם הכי קריעת תחת שיש... נמאס לי ללמוד, נמאס לי ללכת כל יום לבצפר, כל יום לראות ולסבול את אותם מורים, כל יום לשבת על הכיסא 5-9 שעות... נמאס לי מרוב האנשים בכיתה ובשכבה שלי.... כל שנה אחרת לא חשבתי על זה בכלל, תמיד אמרתי לעצמי שיש לי עוד שנה,שנתיים שלוש להעביר בבצפר וככה הזמן עבר... אבל השנה, אני לא מפסיק לחשוב על זה, מת כבר לסיים את בצפר הזה, להפסיק עם הבגרוית, להפסיק להיות בלחץ ממבחנים, בגרויות, מתכונות (בדרך כלל הלחץ מתלווה לזה שאני לא מבין כלום בחומר) אין לי כוח לזה יותר. השנה הזו זוחלת לאט מדיי. בקיצור, נמאס.................

מיקה86

New member
יו אני כל כך מסכימה איתך

בחודשיים האלו הספקתי להיות חולה כבר 3 פעמים ונראה לי שעשיתי את זה רק בשביל לא להיות בבצפר היה כל כך כיף בחופש סוכות ועכשיו חזרתי מהטיול ואני לךא מסוגלת לחשוב שמחר חוזרים ללמוד זה מוציא אותי מדעתי אני מתה לסיים כבר.

*superstar*

New member
מבינה אותך לחלוטין...

השנה הזאת באמת לא נגמרת!!! איזה סיוט.. ואני לא רוצה לחשוב אפילו על הערימת בגרויות שיש לי בסוף שנה!! אבל.. יהיה טוב.. אין ברירה.. וגמני מתה להתגייס
*דיד*

crusher

New member
ידעתי שמישהו יגיד את זה בסוף....

ולכן אני רוצה להגיב על זה כל מי שאומר שנתגעגע ללימודים וכל זה, זה בדרך כלל מישהו שאחד מהסעיפים הבאים פועל עליו: 1. חרשן, 100 במבחנים,מתכונות, בגרויות, וכל 100 בא לו "בקלילות" 2. סטלן, הוא גם ככה לא לומד, הוא רק מחפש מסגרת נוחה 3. חבורות, בדרך כלל זה גוש (עדר) של בנות עם מחנה משותף בינהם 4. מופרעים/ערסים, בדרך כלל הם באים בזוגות או בקבוצות קטנות (עד 5 איש) 5. חלשים, כאלה שהם מאושרים להיות בבצפר, יש להם חברים כאלה, מסגרת וורודה כזו, חיים בבועה משל עצמם (בדרך כלל משתייכם לקבוצת החרשנים) אני לא קשור לאף אחד מהסעיפים האלה (אגב אתם מוזמנים להוסיף עוד אם אתם רוצים) ולכן בצפר ובמיוחד השנה הזו זה סיוט, סיוט שאני כבר מת להתעורר ממנו.....

חח איזו הערה שטחית

1. חיפשת לכתוב את זה 2. אתה תתגעגע. אולי לא למורים, לא למבחנים ובגרויות, לפי דברייך גם לא לחברים אבל תתגעגע לא לעשות כלום כי אנחנו לא עושים כלום! 3. מה שמנית כרגע הם בערך כל התלמידים בבצפר! כמובן יחי ההבדל הקטן 4.לא כל כך רע לי בבצפר ו-א. אני לא חרשנית (לצערי) ב.לא סטלנית (גם לצערי ג.על איזה עדר אתה מדבר? (אהבתי תסעיפ הזה אבל) ד.גם לפה אני לא משתייכת (לא לצערי) ה.נראה לי שאתה מהחבורה של החלשים 5.מקווה בשבילך שתתעורר מהסיוט הזה המורה ללשון הייתה בטוח מביאה לי 100 על החיבור הזה

חח איזו הערה שטחית

1. חיפשת לכתוב את זה 2. אתה תתגעגע. אולי לא למורים, לא למבחנים ובגרויות, לפי דברייך גם לא לחברים אבל תתגעגע לא לעשות כלום כי אנחנו לא עושים כלום! 3. מה שמנית כרגע הם בערך כל התלמידים בבצפר! כמובן יחי ההבדל הקטן 4.לא כל כך רע לי בבצפר ו-א. אני לא חרשנית (לצערי) ב.לא סטלנית (גם לצערי ג.על איזה עדר אתה מדבר? (אהבתי תסעיפ הזה אבל) ד.גם לפה אני לא משתייכת (לא לצערי) ה.נראה לי שאתה מהחבורה של החלשים 5.מקווה בשבילך שתתעורר מהסיוט הזה המורה ללשון הייתה בטוח מביאה לי 100 על החיבור הזה

crusher

New member
תאמיני לי שלא...

1.ידעתי שמישהו יכתוב את התגובה הזו בגלל זה רציתי לכתוב את זה... 2. אני לא יודע אם היית בגדנע של הבצפר, אבל זה הדבר הכי קרוב לצבא שיש לפני הגיוס, ואני אהבתי את זה.... אגב, אני ממש לא בחבורה של החלשים, אחרת לא הייתי כותב כמה אני מת להתגייס....

Law Ho

New member
you go boy!!!!

אני איתך אחי.... באסה בבצפר... ואני מת להתגייס. אני גם לא אוהב את החבר'ה... למה אני צריך לראות את כולם כל בוקר? יש לי כמה חברים שאני אשמור איתם על קשר ואני יכול לספור לך אותם על אצבעות יד אחת. וכל מה שאמרת על הקבוצות נכון חוץ מטעות אחת. החרשנים... אלה שלומדים כל היום אבל אין להם בעיה עם זה... סבבה להם. אלה שבא להם הכל בקלות.. והם עכשיו עומדים לסיים תואר ראשון יחד עם התעודת בגרות יש את הסטלנים והערסים כמו שאמרת.... ועם הערסים באים הפרחות.. ומורע... את אוהבת בבצפר את זה שאת לא עושה כלום?? שיהיה לך לבריאות.. אני מעדיף לא לעשות כלום בבית... אלה שלא עושים כלום ולא שמים זין על הבגרות וזה... הם בדרך כלל הסטלנים - אולי את כן שייכת אליהם.. אחרי הכל, את לא עושה כלום בבצפר (כדברייך). |מעדיך לחמם כסא צבאי| מת להתגייס.... שהשנה תעבור כבר.

צודק אני לא עושה כלום

המאיות באות לי בקלות מת להתגייס ואז מה לגמור כמו אלה שנהרגו אתמול ז"ל

עוד משו

שלא תבין לא נכון אני מתה לסיים בצפפר אבל אני חושבת שאם לא בעוד שנה או שנתיים אתגעגע לבצפר למרות הכל!

Law Ho

New member
תראי

את רשמת "אבל תתגעגע לא לעשות כלום כי אנחנו לא עושים כלום!". ואגב, גם לא לעשות כלום אני לא אוהב. אם זה בציניות ואת חורשת בשביל המאיות, אז את בקבוצה של החרשנים
לא ככה? "א. אני לא חרשנית" (ציטוט מאותה הודעה קודמת). בכל מקרה, אני לא מבין למה את חושבת שתגעגעי לבצפר עוד לפני שסיימת אותו אבל שיהיה לך לבריאות. זה שהרבה אומרים שהם מתגעגעים לתיכון זה בעיה שלהם. זה לא אומר שזה גם יהיה נכון לגביי. בקשר ללהתגייס ולגמור כמו בחיילים שמתו. אני התייחסתי לצד החברתי בצבא ולא לצד הקרבי\מבצעי. ואגב, אני בן יחיד עם פרופיל עורפי (כנראה).. אבל תודה על הדאגה בכל זאת
כל מה שיש להגיד בקשר לחיילים זה כבר דיון אחר... שאין לי בעיה להגיב עליו אם מישהו יפתח שרשור בנושא. אני חושב שלנושא כזה מן הראוי שיהיה שרשור חדש משלו. ויש הרבה מה להגיד בנושא.

Law Ho

New member
דבר ראשון

אני מקווה שהם יהיו חבר'ה יותר סבבה. דבר שני, גם אם לא, אני אסתדר טוב מאוד. פשוט רציתי להגיד, שהחבר'ה בבצפר זה לא סיבה בשבילי למה לבוא לבצפר או להתגעגע. לא מפריע לי לראות אותם כל בוקר... אבל אני לא קם עם חיוך על הפנים ומחשבה של "יש!!! אני הולך לראות את החברים הנחמדים שלי והולך להיות מלאמלא צחוקים" - להבדיל מכיתה ט' שבאמת היה נחמד בכיתה ואווירה סבבה. (אבל גם ההרכב היה שונה).

למעלה