נמאס לי....

heaven is here

New member
מ-ס-כ-י-מ-ה ../images/Emo70.gif

כל כך מתה לסיים בצפר... במיוחד בצפר כמו שלי בעעעעעעע

Ez sLeeP

New member
אני לא חושב שהגעתי לדרגות

מאיסות שכאלו. כן, קשה לי. כן, אני מתפלל להיות בבית בשנייה שמתחיל השיעור. נכון, כבר הפסקתי לסכם. מכונת הצילום נחרשת. אבל לי בנוסף להכל, כמו אחרים שעשו את טעות חייהם, היה 3 חודשים כמעט של פסיכומטרי. חרישה. זה אומר לבוא לביצפר גם בחופש. להישאר בביצפר אחרי הלימודים. ללמוד, והרבה. לי אישית, זה גמר את כל האנרגיות, וכל המוטיבציה שאי פעם היתה לי, ואני בספק אם חופשה של חודשיים תחדש את המלאי. פשוט מזעזע העניין הזה. אני חושב שאני כן אתגעגע לביצפר. רמת הלימודים לא נהיית קלה יותר. העבודה זה לא מי-מנוחות. גם לא המצוד אחר עבודה. או השכר-דירה. או המים, חשמל, ארנונה, מנוי לכבלים/YES, ביטוח רפואי, וכל שאר הדברים שפתאום אנחנו נצטרך לשלם, ולא ההורים (מתייחס לאלו מאיתנו שהם לא מליאנים ואין להם קרן נאמנות). החיים יותר קלים עכשיו. נסה להעריך את זה. והחברים, כל האנשים שהקשר איתם ייחלש..

crusher

New member
תשמע

כל הדברים האלה שהזכרת שנצטרך לשלם... לי זה לא נראה כמו משהו כזה מתסכל... וזה לא שאני אומר את זה כי יש לי הורים מלייאנים, אני אומר את זה כי זה משהו שלא קשור בכלל ללימודים.... אני צריך להשקיע כדי להוציא איזה ציון טוב (80+) מסכן כי אני רוצה לסיים את הבצפר הזה עם ציונים טובים (וגם כדי שאני לא אצטרך אחרי הצבא לבוא שוב פעם לבצפר כדי לעשות השלמות/שיפורי בגרויות) ולא לחזור אליו יותר ועכשיו עברו כמעט חודשיים קלים יחסית (כי היו חגים) ועכשיו מתחילים את השנה באמת... עוד כמה חודשים לאף אחד מהשמיניסטים שפה לא יהיה זמן בכלל לכתוב פה בגלל עומס המתכונות\בגרויות... ואז נראה באמת למי יימאס לשבת ללמוד שעוד לא נמאס לו... אגב, השנה יש לי 6 שעות של ספרות+הבעה עם מורה כזה מרדים וחומר כזה מסריח שאי אפשר כבר (במיוחד כשיש לי יום של 3 שעות עם המורה הזה) וביום שלישי אין לי חופש
מתי אני אלך לבחור אם אני רק מסיים ב4??? לימודים נמאסתם

Ez sLeeP

New member
כל מה שיש לי לומר,

שהחיים יותר קשים ממה שהם נראים - קלישאה, אבל אחת נכונה. אם כ"כ קשה לך, תתנחם בעובדה שעוד כמה חודשים מסכנים וזה נגמר.

or 343

New member
גם לי נמאססססס

עברו רק שלושה חודשים בערך, אבל אני מרגישה שהזדחלה לה חצי שנה... אני כן חורשת, מאוד, אבל אני עושה את זה כי אני לא מאלה שיוצאים להם ציונים טובים במבחנים, אני צריכה להשקיע, והרבה . מה לעשות, החיים קשים, אבל אכפת לי מהבגרות שלי

מזדההעד בלי די..... ../images/Emo132.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

בדיוק רציתי לפתוח שירשור בנושא המועקה..עד שראיתי את "הנמאס לי"שלך שאני כל כך מזדהה איתו.נמאס לי כבר מהשיעורים ומהמבחנים שתוך שבוע צצו להם איזה ארבע מבחנים.אנימרגישה שאין לי חשק להשקיע אבל אני רוצ הלהשקיע.היום היה לי מבחן ואחרי שאתמול הייתי לחוצה +למדתי היום לא זכרתי כלום ואני מקווה שגירדתי את ה60,ציון שאני לא ממש רגילה לקבל ובטח של במוגברים.מצד אחד אני לא מאמינה שאני כבר י"ב שעוד חודשים ספורים כל זה נמגר ואנחנו עולים על מדים ומצד שני אני רק מחכה ליום הזה שבו אומרים זה הסוף!!!לא מזמן רשמתי לחברה שלי את כל הרגשות שלי וחשבתי שאני בין היחידים שמרגישים ככה אבל אני רואה שיש לי שותפים להרגשה המזופתת הזאת של אין כוח ואין מצב רוח להשקיע.אנימקווה שזאת עוד תקופה חולפת שבמקרה שלה תחלוף מהר ונחזור למרץ של פעם רק כדי לסיים את השנה בטוב!!! אז לא נשאר מה לומר חוץ מזה שהנאחס שאני מרגישה יעבור מהר ויהיה לי את הוח להשיקע בששת החודשים האלה!כי זה כול הסיפור!שש וחצי חודשים ואנחנו בחוץ!!!!!!

Stillwater

New member
אני חושבת שאני...

אולי יתגעגע לבית ספר רק כי זאת מסגרת מאוד "תומכת ומגינה" לעומת החיים שאתה צריך להתמודד איתם לבד. ואולי אני גם אתגעגע לסתלבט אבל אני לא אתגעגע בכלל ללימודים ולכל מה שמשתמע מכך, אני ממש לא אתגעגע לזה! אני סובלת במשך 12 שנה! אני חושבת שבנתיים אף מסגרת לא גרמה לי להרגיש כ"כ רע עם עצמי, כי אני מרגישה שאני נורא נמדדת כאן במס' ולא במי אני באמת ומה הכישורים האמיתיים שלי, למה אני יכולה להגיע הכי טוב! אני מרגישה בדיוק ההפך, שנותנים לי לראות את הדברים שאני כ"כ גרועה בהם והדברים שבהם אני מגיעה לכשלונות הכי גדולים, שונאת את הבית חרושת לציונים הזה. גם מבחינה חברתית אני בכלל לא אתגעגע ללימודים, כי כפי שאתם בוודאי יודעים ילדים ביסודי ובחטיבה הם אומנם נראים קטנים וחמודים אבל הם נורא, נורא אכזריים! וגם בתיכון לא חסר, תמיד החברה תמצאה איזה משהו שהיא תעניש אותך בגללו. וסתם שתדעו, ואני רצינית לגמרי... אני מאשימה את בתי הספר שלמדתי בהם ואת מערכת החינוך בארץ כולה, בכל המצבים הנפשיים המגעילים שאליהם נקלתי אי פעם! אם זה מבחינת ביטחון עצמי, חברתית וכ'ו.

למעלה