נמאס לי

מיטל+

New member
נמאס לי

אני יושבת בכל הפורומים האלה ושומעת את כל הבעיות של כל העולם ואז אני רוצה לכתוב גם משהו וזה נירהא לי אינפנטילי כי מה הבעייה שלי לעומת מה ששלכם ?! כלום נדה , אולי בגללש אני קצת צעירה ממכה כולה בת 17 עוד מעט אז אני לא נושאת איתי את זה כל כך הרבה שנים אבל מספיק שנים בוא נומר , בקיצור אז נמאס לי המקטע של בדיאטות החלטתי שברג שאני לא יכניס את עצמי לדיאטות למיניהם אני ירזה יותר מהר דיאטה זה אשקרה משמין תאמינו לי ואני בטוחה שיהיו כמה שיסכימו איתי אז כל קיץ הדיכאון הזה מגיע מחדש ואז אני יורדת במשקל עד כמה שניתן וקורעת את עצמי עם ספורט ואז בעסה אני עולה הכל שובושוב אני מנסה למצוא פיתרון לזה הילפ מי !!!!!!

שלום מיטלי

אשמח אם תספרי לי יותר על עצמך, אפילו משקל וגובה.. יודעת שאלה שאלות לא קלות, אבל על מנת לעזור, צריך לדעת. את צריכה אולי באמת איכשהוא ולאט לאט להפוך או ללמוד לסגל את הדיאטה או השמירה לדרך חיים.. אני מכל האנשים הראשונה שיכולה להגיד שקל להגיד וקשה לבצע אבל צריך להתחיל איפהשהוא, להתחיל לעבוד עם המוח ולא עם האינסטינקטים.. אז אשמח לדבר איתך ולייעץ לך במה שאוכל. בהצלחה וברוכה הבאה. ניב

karen_karen

New member
מיטלי המתוקה!!!

כמו ניב גם אני מעוניינת לשמוע עוד עלייך.. אם את רוצה אפילו לאימייל שלי אוכל לעזור לך בכל בעיה שתצוצ ... בשביל זה אני כאן...הכוונה בעולם... לעזור למי שרק צריך זה מה שגורם לי לחייך יום יום.. לדעת שעזרתי לעוד מישהו.. שנתתי מהכוח העצום הצבור בתוכי.. אוהבת אותך ברוכה הבאה קארן

למעלה