נמאס לי!!!!!!!!!!!

א ב ד ו ן

New member
נמאס לי!!!!!!!!!!!

אתמול , הלכנו אני וידיד שלי ברחוב.. ולידיד שלי היה על התיק שלו סטיקר כזה של הומואים.. בקיצור אנחנו הולכים ככה ברחוב ופתאום אנחנו מגלים שאיזה 3 בנים עוקבים אחרינו... רצינו לדעת מה הקטע שלהם אז הסתובבנו ושאלנו אותם אם יש בעיה כלשהיא איתנו שהם עוקבים אחרינו ככה... אז הם אומרים לנו שיש בעיה , והבעיה היא שאני לסבית והוא הומו (המילים המדויקות שלהם היו שאנחנו מתרוממים מזויינים)... בקיצור אחרי כמה דקות שהם מקללים אותנו ,נמאס לנו... הסתובבנו והתחלנו ללכת , הם באו דחפו אותי הצידה והחטיפו לידיד שלי מכות... ואני לא יכולתי לעשות כלום.. :( ... ונמאס לי!!!!!!!!!!!!

א ב ד ו ן

New member
אני לא רוצה להתעסק עם המשטרה..

כבר היה לי מקרה כזה..כאילו לא כזה... אבל המשטרה היתה קשורה לזה.. ואני לא רוצה עוד הפעם את כל החרא הזה עלי...

k t

New member
../images/Emo4.gif

אני חושבת שבאמת צריך לפנות למישהו. אני מצטערת שדברים כאלו עדיין מתרחשים, מזעזע לחשוב על זה. אני לא יודעת מה להגיד, אני גרועה עם מילים, אבל אני מקווה ש'חוויה' זו לא תחזור, ושתתגברו על זה מהר.

sarah

New member
../images/Emo10.gif ../images/Emo24.gif

זה נראה כמעט כמו בלתי נמנע, פרט לאיום בפניה למשטרה או משהו מעין זה.
אבל יותר חשוב מזה- זה נורא, שעדיין אנשים שונאים אנשים מסיבות כל כך טפשיות, ומרביצים להם, ולמרות שכל כך קל (לפחות לי) לשכוח את זה לפעמים ולשקוע בבועה שלי, זה עדיין קורא.
אז... משתתפת בכאב
שרה

כמה שזה נורא להגיד את זה אבל... ../images/Emo4.gif

חייבים להגיד, יש מיקרים (במיוחד אם ה'תוקפים' רבים מכם) שלא צריך להגיב ולהמשיך ללכת בלי להתיחס. המקרים האלה מוכרים לי רק בסיטואציות אחרות. פשוט עדיף שלא להתיחס. לעומת זאת אם אתם יותר, תמיד אפשר להגיב (מילולית כמובן). אני מקווה שמקרים כאלה לא יקרו יותר...

א ב ד ו ן

New member
אם היינו ממשיכים ללכת ולא להתייחס

אני מאמינה שזה עדיין היה קורה... הם "עקבו" אחרינו משהו כמו 5-10 דקות... זה היה קורה בכל מקרה... אני פשוט לא מבינה איזה אנשים גרים יש פה.. אלוהים!!! אני כל כך מעוצבנת....!@#@!##$%^%%^$#@!

miss tamborin

New member
איזה אנשים...אופפפ...

לדעתי אם כל האי נעימות שבזה אתם חייבים ללכת למשטרה...אין ברירה אחרת..אם לא יגידו להם כלום אז הם יחשבו שהם יכולים ללכת ולהרביץ לכל הומו שני ברחוב... חבל שהיית צריכה לתמודד עם זה...
מעיין

אני כבר רואה את זה

סליחה, אדוני השוטר? כן חביביי
שני אנשם נוראיים עקבו אחרינו ואחר כך דחפו אותנו והרביצו לנו
אבוי!
אלך מיד לטפל בבעיה! למה זה לא נראה לי? במקרים שכאלה אין מה לעשות חוץ מלהתעלם, כמה שזה נשמע רע, גרוע ועצוב ומסכים שזה יכול להתפתח בצורה רעה ומי יודע איפה זה יסתיים, אבל אין מה לעשות
. -אין בהודעה זו ביקורת כלשהי כלפי משטרת ישראל ו/ או התנהלותה, הכותב מעריך את משטרת ישראל ופעולתה למען הציבור, אין הוא חושב שצריכה להיות אנרכיה, משטרה זה סאקס ושאר דעות דפוקות של מורדים (le rebelde
)-

BabyGirl 4 Ever

New member
טמטום של אנשים יש בעולם הזה!

אני שונאת את האנשים האלה חסרי החיים שהולכים ומטרידים אנשים אחרים חסרי אונים כהנאה!!!!!
זה ממש מעצבן! בעעע....
אין לי מה להגיד לך כי אני באותו הרגע פשוט הייתי ממשיכה ללכת ואם הם היו עושים משהו הייתי פונה למישהו מבודר- לוא דווקא משטרה- לפעמים גם הם לא פותרים דברים (מנסיון אישי- או שלא...
) בכל אופן אני מתיעה לכם לשאול את ההורים שלכם או משהו כי זה חשוב שזה יטופל- אחרת מאיפה את יכולה לדעת אולי הם ילכו לעשות את זה לאנשים אחרים ואז שבאמת ינסו סופסוף לעצור אותם זה יהיה מאוחר מדי
מניאקים מוניפולטיבים
{אל תשאלו אותי מה הקשר
}
אל תוציאי את כל העצבים שלך עליהם- הם כ"כ לא שווים את זה

עוד המלצה קטנה.

יש את ארגון הנוער הגאה בישראל ויש שם אנשי מקצוע שיוכלו לעזור לך בשמחה. מספר הטלפון שלהם הוא:03-5167235 מקווה שעזרתי לך רותם לימר. http://www.igy.org.il/

PestCTRL

New member
מסר לא ממש חינוכי

אני שונא היות השמוק שבחבורה אבל אין ברירה, והיום כש-gay bashing מופיע ככה ברחוב ללא סיבה, יש להצטייד באחד מן הבאים: - תרסיס פלפל - זאפר חשמלי - ידע באחת באומנויות הלחימה הרבות, רצוי מהסוג המכניע ולא מהסוג האלים. - מישהו שלישי יכול לעזור, רצוי מישהו גדול וטיפה יותר מאיים מחתלתול. זאת אמנם לא עצה חינוכית אבל בעולם של היום כשכבר לאף אחד לא איכפת מאיתנו: Fighting fire with fire אין ברירה, נלחמים חזרה. ועוד כל מיני משפטי מוראל מופלצים... בהצלחה ילדה, מקווה שחבר שלך בסדר...

למעלה