נמאס לי!!!!!!!!!

taz512

New member
נמאס לי!!!!!!!!!

זהו סופית נמאס לי. נמאס לי להרגיש זקן, להרגיש כל מיני מיחושים וכאבים, את הגב שלי נתפס את הברכיים שלי כואבות, ואת השיער שלי נושר.... נמאס לי שיש לי דאגות של בן אדם בן 40. נמאס לי שאני תופס את עצמי אומר לעצמי משפטים כמו: "זה מה שקורה אחרי שנים של חוסר טיפול בגוף שלי" נמאס לי מהעיפות, נמאס לי להגיע הביתה כל יום בלי כוח להזיז שריר. נמאס לי להימרח על המיטה מעיפות, פשוט כי אין לי כוח לזוז. נמאס לי שבשנים שאמורות להיות היפות בחיי, אני יושב מודאג כואב ודואב. פשוט נמאס לי. אין לי מושג מה לעשות, ותאמת לא נראה לי שיש מה לעשות. אני יודע כבר נמאס לכם לקרוא את ההודעות האלה, כי הן כולן אותו דבר. אבל אני חייב לפרוק את זה איפשהו, וכאן נראה לי מקום טוב. טאז, השד שנמאס לו

מיטללל

New member
אתה יכול לפרוק כמה שאתה רוצה וצריך

השאלה היא מה אתה עושה עם זה ואיך אתה משפר את ההרגשה. ואני לא יודעת מה להגיד לך. הרי אמרנו הכל כמה וכמה פעמים. אתה יודע להתחיל לטפל בעצמך (ובבריאות שלך), לנסות להוריד את הלחץ, לעשות יותר דברים שאתה רוצה ואוהב ולא "צריך". למה אתה חש כזה אי שקט? מתח? ברמות האלו?

taz512

New member
וואלה לא יודע

העולם מרביץ אז אני חוטף מכות. קשה לי להניח את האצבע על דבר מסוים, זה מכלול של דברים שפירטתי אותו כאן בפירוט גדול או קטן.... טאז, השד והפירוט

shellyland

New member
נו באמת, טאז

העולם מרביץ? את תתכופף ולא תחטוף. החיים חילקו לך את מה שחילקו לך - או שתלמד לשחק עם מה שיש לך, או שתפסיד (כמו בשש-בש
). אל תתעקש להשאר במקום שחוטף מכות וכואב לו.

nutmeg

New member
טאז!

כל ההודעות אותו הדבר כי אתה לא משנה שומדבר בחיים שלך!

taz512

New member
אני יודע אני יודע אני יודע

אני לא משנה כלום, כי אני לא יודע מאיפה להתחיל. אני נמצא במין הרגשה של נפילה לבור עמוק. ואני לא יודע איך לטפס, כל צעד של תיפוס מדרדר כמה אבנים ואני רק מתדרדר יותר ויותר עמוק. ואני כבר לא יודע איך לצאת מהבור. אני ממש רוצה לצאת, אני רק מחכה שמישהו יזרוק לי חבל, סולם משהו... טאז, השד והבור

zimes

New member
מה זה מאיפה להתחיל?

זה לא משנה מאיפה, העיקר שתתחיל! תתחיל מהדבר שהכי קל לשנות. תתאר לי את הסולם שאתה רוצה, ונארגן משהו.

taz512

New member
כשאני חושב על זה

זה העבודה, עבודה אחרת שבא אני יהיה קצת יותר מאושר,די תכניס אותי חזרה למסלול. אבל מה הבעיה בעבודה, שאני רוצה עבודה עם עתיד נראה לעין, משהו שייתן לי משהו בנוסף לכסף. וכרגע במצב העניינים הנוכחי זה קצת בעייתי. טאז, השד והבעיתיות

zimes

New member
עזוב.

תתחיל מלמצוא עבודה עם בוס לא דרעק. אח"כ תחפש עבודה עם עתיד. הנה חילקתי לך את המדרגה לשתיים קטנות. איך אני בתור יצרנית סולמות?

nutmeg

New member
טאז - עכשיו ברצינות

הקשב רגע! בתור דבר ראשון אתה חייב להוריד הילוך ולהתחיל לתכנן את עתידך. זה לא אומר שכל מה שתתכנן יצא לפועל, אבל לפחות להיה לך תכנית. בתכנית תדע כמה זמן (למשל) אתה מקדיש לעבודת חמורות וכמה זמן אתה מקדיש צ\לצמיחה אישית - דברים כאלו. ואם כל כך מחורבן בעבודה ההיא, התחל לחפש אחרת במקביל. נכון ששוק העבודה לא משהו, אבל לפעמים עצם החיפוש יעשה לך טוב. צעד צעד. והצעד הראשון - תכנית.

דן צ

New member
אני רוצה להתייחס למשפט האחרון שלך

"אני יודע כבר נמאס לכם לקרוא את ההודעות האלה, כי הן כולן אותו דבר. אבל אני חייב לפרוק את זה איפשהו, וכאן נראה לי מקום טוב." טאז, אתה לא חדש בפורום וכבר ותיק כאן ולכן אני חושב שבתור ותיק יש לך את הזכות לשפוך את כל מה שאשר על ליבך, אנחנו כבר חברים והמקום הטוב ביותר לשפוך את הלב הוא עם חברים. קשה לי לקרוא את ההודעות שלך , לקרוא את ההרגשה שלך לגבי החיים, אני לא חושב שבחור בגילך ואפילו בגילי (תתפלא!) צריך לחשוב ולדבר כך אבל יש לי משפט אחד לומר לך , משפט שקראת פעם בספר אוטוביוגרפי על הטייס אל"מ זוריק לב ז"ל שנעלם עם מטוסו בלב ים , אותו משפט הוא אמר לאישתו כל פעם שהיה קשה להם " הלואי ורק אלו יהיו הצרות שלך" אתה עובר תקופה קשה , תקופה שלא ההית חשוף אליה עד היום , אבל אתה אדם חזק ואם לא אז תתחזק, תעבור את אותה התקופה הזאת ותצא ממנה רק מחוזק, אני מאמין בך ובכך.

taz512

New member
תודה דנץ

זה עושה טוב על הלב, לשמוע את זה. והלוואי שיכולתי לומר שזה רק הצרות שלי. אני יודע יש אנשים במצב הרבה יותר גרוע משלי. אבל עדיין העומס הזה, והבומים האלה מייאשים, הם מוציאים ממני את הכוח שלי. אבל תודה לך אישי הטוב. טוב לדעת שיש מקום שאפשר להתפרק בו. טאז, השד המתפרק

De-Panther

New member
חתיכת התפרקות... תרגיש חופשי מתי...

שאתה רוצה לכתוב כאלה הודעות בפורום אם אני יכול אז גם אתה יכול

taz512

New member
באמת תודה על האישור

ואני כבר לא ידעתי מה לעשות בלי האישור שלך.... לא להתייחס אני קצת נבזי היום.... טאז, השד הנבזי

adidas^

New member
טאזוס

כל אחד מדי פעם חייב לשנות משהו בחיים שלו. יש כאלה שמספיקה להם איזו תספורת חדשה, יש כאלה שנפרדים מבן/בת זוג, יש את אלו שעוברים דירה ויש את אלו שעוברים לעבודה אחרת. זה לא סוד ששגרה זה משהו מעיק, ולכן לפעמים גם צריך לשנות אותה. רע לך עכשיו- תשנה את זה. הכל תלוי בך. לפעמים השינויים הכי קטנים הם אלו שגורמים לשינוי בהרגשה ובשיפור פלאי. צא לחופש. חשוב על המצב שאתה נמצא בו ותעשה רשימה: מה רע לך במיוחד? מה אתה יכול לשנות? מה אתה רוצה לשנות? מה טוב לך כרגע? הרי לא הכל רע. רע לנו לדעת שרע לך. אתה כל כך צעיר, וכמו שאמרת- אתה צריך להינות מהחיים כרגע, לא לסבול מהם. חוצמזה, שאתה מוזמן לבוא לפרוק כאן את מה שאתה מרגיש תמיד, אני רק מקווה שבקרוב תבוא לעדכן אותנו שאתה מרגיש נפלא
. מאחותך הדרומית.

טוב, אחרי אדידס

מה כבר נשאר לי להגיד? אחות חכמה גדלה לנו בדרום, אין מה לעשות. אני מצטרף לכל מילה, וגם מזכיר לך שהוספתי משהו לשרשורך הקודם, שלא זכה לתגובה. לא שיש לי צורך דווקא בתגובה, אלא שפשוט רציתי שתקרא את זה, אז אם לא קראת - אתה מוזמן. כך או כך, שיהיה לך מוצלח, אח.

מזדהה לחלוטין

אצלי זה בא בגלים. אני סוחבת וסוחבת עד שאני כבר לא יכולה יותר שנמאס מהעבודה ומהבוס ושאני מתה שיפתרו אותי כבר ונמאס לי מהדירה והשותפות, ואז כשאני ממש כבר מפורקת ומעדיפה לקפוץ מגג בלי מצנח מאשר לסחוב עוד יום אני חוזרת לבית של ההורים שלי לוקחת חופש ולא עושה שום דבר חוץ מלראות טלויזיה ומתכננת טיול בניו-זילנד... ולי זה לוקח יום או יומיים שנמאס לי להיות שוב בבית ואני רוצה לחזור לעצמאות ומתכננת את השינויי שעכשיו מתאים לי והאמת שעד לפני חודש כל חודש זה היה קורה מחדש, אני חזרתי להורים שלי נשברתי וחזרתי לחיים הרגילים שלי וחוזר חלילה עד שממש נמאס לי מהריטואל וביצעתי מעשה - נרשמתי לחדר כושר. ומאז (טפו טפו טפו) די טוב לי עם עצמי ולמה סיפרתי את כל זה??? אני לא יודעת במה אתה עובד ואם יש לך אפשרות לקחת חופש אם אתה עובד בעבודה זמנית אז אפילו להתפתר וסע למקום שבו אתה יכול להתפרק אפילו רק לסוף שבוע, לנקות את הראש אצלי ספציפית זה היה ההורים שלי ששם יכולתי לחזור ולהיות ילדה קטנה אבל זה יכול להיות גם בסופרלנד.... תחזור לילדות שאבדה תעשה משהו חסר אחריות תטען מצברים שיתנו לך כח לחזור לחיים לפחות אצלי זה עובד

למעלה