נמאס לי!!!

חחח מזה משנה את מי

מנשקים?! זה בסך הכל נשיקה על הלחי...
סתם זה כן משנה וגם - מה לא הדרכת? חשבתי! אה וזה היה קצת שוביניסטי אבל לא משנה ועכשיו לעניינינו: (יו, יצאו הרבה מאוד י'ודים!) אממממ.... אווווף לא יושדעת.קחי את העצות שלהם.

אוריין1

New member
נמאס לי!!!

אני מ-י-ו-א-ש-ת מחניכות שלי. הן כל הזמן רבות ועושות חרם. אני חושבת שכיתה ד זה מוגזם להתחיל את הצופים ואני גם חושבת שהמורדים משפיע להן על החיים. מי שלא רואה את זה מתנהגת ומי שלא פשוט זונה.הן לא מכבדות חברות שלהן ולא מעריכות אותי. אני פשוט סובלת בהדרכה. ציפיתי לאיזו קבוצה נחמדה ועדינה- הרי כיתה ד´... אבל קיבלתי שטן...

royi00

New member
תראי להם גבולות

נכון שזה יראה קצת מורתי (כמו מורה) אבל ברגע שיש קצת חוסר כבוד כלפי המדריכה (את) פשוט להגיד להם שאת לא בגיל שלהם ושזה לא מצחיק-את יודעת הם ירגישו לא בנוח... נראה לי שזה יעבוד לדעתי צעקות זה לא הדרך-הם יעשו דווקה!

אוריין1

New member
הן יודעות את הגבולות

פשוט לא מתנהגות לפיהם... אין מה לעשות.. ניסיתי את כל הגישות- נחמדה קשוחה שניהם יחד והן לא מתחברות אחת עם שנייה.. כיתה ד זה צעיר מידי בשביל הצופים

../images/Emo4.gif באסה...

דבר ראשון - לדעתי ד' זה ביכלל לא צעיר, זה ה-גיל להתחיל... אולי לך יש קבוצה "משוגעת" אבל זה לא תופס אצל כולם... אני לא יודעת אם בד' הם קטנים מידי בשביל "שיחות" אבל אם לא אז תנסי... תסבירי להם כמה הם מפסידים וכל זה... תנסי גם לדבר עם המורה שלהם, ולבקש עזרה מהראשג"ד וממרכזי ההדרכה - בישביל זה הם שם ואני בטוחה שהם יישמחו לעזור! והרעיון שלי (מה שאני עשיתי פעם אחת) הוא שפעולה אחת אל תכיני כלום, פשוט תיתני להם לעשות מה שבא להם, ככה פעולה שלמה שיעשו באלגן (אבל בלי מכות וכאלו), ואז בסוף הפעולה תישאלי אותם אם הם נהנו אם כן - סבבה! משחרר אותך מהצורך להכין פעולות, שיבואו כל פעולה ויעשו באלגן. ואם לא - תסבירי להם שזה לא צריך להיות ככה, שהם באים להנות ואם ייתנו לך להעביר את מה שאת צריכה הם באמת יהנו. בהצלחה!!! נועה.

royi00

New member
בקשר לרעיון שלך...

יכול להיות רעיון טוב-אבל את (בתור מדריכה) לא צריכה לשתף פעולה איתם!

אוריין1

New member
בשבט שלנו

ככמעט כל קבוצות ד הן קבוצות ממש קשות... פעם זה לא היה ככה.. החניכים ממש מדרדרים... בקשר לרעיון שלך הוא ממש טוב אבל אני לא רוצה לחשוב על התגובות של ההורים שלהן אחר כך...

למה???

קודם רוי - למה אני לא צריכה לשתך פעולה איתם? שיבואו פעולה אחת, יהנו ישתוללו, יתפרקו ונקווה שאח"כ יהיה טוב. ואוריין - באמת החניכים מידרדרים, משנה לשנה נהיה קשה יותר, וזה מוכח! אני לא חושבת שההורים ייכעסו, אם תישמרי על קצת גבולות (שלא ייפגעו אחד בשני - וזהו!!) לא תהיה להורים שום סיבה ליכעוס... תגידי להם שנתת להם םעולה להיתפרק, שהם ממש ממש נהנו ושזה דבר חד פעמי
נועה.

royi00

New member
אני אגיד את דברי...

א.סליחה על התיקון אבל קוראים לי רועי
ב.אם היא תיתן להם כביכול גיבוי בכך שהיא משתפת איתם פעולה אז לא יהיה לזה סוף כי הם יבינו שזה מותר להשתולל כי הנה גם המדריכה משתוללת-אז עם יהיה להם פעולה כזאת שהמדריכה לא ירגישו אותה לא יהיה להם כייף כי הם אוהבים אותה(לא משנה מה אתם חושבים-אבל חניכים אוהבים בדרך כלל את המדריכים שלהם והם תופסים מהם)לדעתי עם היא לא ממש תשתף פעולה רק תיהיה שם להגנת הילדים-אז הם יבינו יותר טוב.

זה בידיוק מה שאמרתי, לא?

רועי...(
), לא היתכוונתי שהיא גם תישתולל איתם. אלא שהיא תעמוד בצד, תיתן להם לעשות מה שבא להם ורק תישמור שהם לא יתחילו לריב או משהו כזה... נועה.

למעלה