נמאס לי

tom pix

New member
נמאס לי

יש לי בעיה שאני לא מוצא בפורום ולא נראה לי שהיא לא קרתה לאף אחד: אני רוצה להפוך סרט מפורמט מסוים (לא משנה), לvcd. בשביל זה אני משתמש ב NERO 5 , אבל יש קבצים שהתוכנה מציגה לי שגיאה בזמן הפתיחה שלהם (לפני הצריבה, כשאני בוחר תקובץ ולוחץ אישור), ורושמת שהקובץ מסוג מסוים שאינו נתמך. ניסיתי לפתוח ת´קבצים האלה ב TMPGenc אבל גם בה מוצגת השגיאה. לקבצים שהעתקתי מ vcd זה לא קורה, זה קורה בעיקר לסרטים של ה700 מגה באיכות אדירה (מר דידס, מהיר ועצבני וכו´), אני אשמח אם מישהו ידע לענות לי.

webmasterN

New member
עוד פרטים...

מה כתוב בתוכן השגיאה? "לקבצים שהעתקת מ-VCD זה לא קורה"? - מה הכוונה?

tom pix

New member
אני מתכוון

שכל פעם שאני מנסה להפוך בנרו קובץ סרט לVCD אז זה מציג לי שגיאה , בכל קובץ! חוץ מקבצים שהעתקתי מVCD שהם בעצם כבר בפורמט הנכון. אני לא יכול לכתוב ת´שגיאה שזה מציג כי הנרו במחשב שאינו נגיש לי עכשיו. אבל כתבתי לאיזה סרטים לדוג´ זה קורה

yzz

New member
VCD

ידידי, כדי לצרוב VCD, על הקבצים להיות בפורמט VCD. כלומר: מדובר בקבצי MPG בדחיסה מסדר 1 (בניגוד ל DVD שהם מסדר 2 - MPEG-2). שיטה אירופאית - PAL: 25 תמונות בשניה, רזולוציה של 288X352. או בשיטה אמרקאית - NTSC: 30 תמונות בשניה (29.99), רזולוציה של 240X320. יש תוכנות שיודעות לעבור בין הפורמטים השונים אך זמן העיבוד הוא 1:10 במחשבים PIII. (SVCD מדובר באותה דחיסה - רק הרזולוציה גדולה פי 1.5 בערך). (DVD דחיסה גבוהה יותר אך הרזולוציה גדולה פי 2 - כמות האינפורמציה גבוהה)

למעלה