נמאס לי!

ilovem

New member
נמאס לי!

משעמם לי! אז אני אשים מלא תמונות..טוב, לא מלא, רק עד שאני אתעייף...

ilovem

New member
נראה מי יכול לומר...

שמייקי הוא לא שיא החנוניות! על הבמה, יש לו ספייס, יש לו קצב, יש לו אנרגיה-סופרמייק ביום יום- קלארק קנת קטן, עם מכנסיים שמגיעות לו לפיטמות!

ilovem

New member
תזהרו ילדים!

מייקל ג´קסון עוד יחשוק בכם או משהו... ולמי שלא הבין- ציניות!

ilovem

New member
פשוט קלטו אותו-

יושב לאכול, עם עצמו והצלם, ליד שולחן ערוך כה יפה, עם נרות...נראה לי משהו קורה בין מייקל לבין הפאפארצ´י הזה....

ilovem

New member
yo watch it!

לפני שאקשן ג´קסון יתנפל עליך! מסכן הצלם...רואה את דמותו של מייקל גדלה במצלמה, ואז הוא אפילו רואה אותו מקרוב! הזוועה!

ilovem

New member
ועכשיו בראסמי...

הוא לא נראה מגוחך בבגדים הללו? אשכרה action jackson is back! מה הוא חושב? שהוא יכול לעבוד עלינו שהוא ספורטיבי? you can´t fool me michael!

ilovem

New member
יאממממממ....

פשוט תראו אותו! מעורר תאבון... (החולניות שלי חוצה קווים...)

ilovem

New member
איזה רציני...

איזו עצבות, איזה יופי משתקף בעד לעיניו!

ilovem

New member
ילד טוב אינדיאנה

תראו אותו, אני לא מבינה למה אבא שלו היכה אותו, הוא נראה כל כך ילד טוב אינדיאנה, כל כך לא שובב...

ilovem

New member
i´m the king of the world...

or the stage... כן בטח, מי אתה חושב שאתה? מלך הפופ או משהו?!

ilovem

New member
עכשיו ברצינות-

זה לא הג´קט הכי מכוער שראיתם בכל ימי חייכם? כאילו- איך הוא יכול ללבוש את זה?! זה לא מיוחד, זה לא חדשני, זה פשוט מכוער!

ilovem

New member
HELLO,

my name is MICHAEL JACKSON and i´m inlove with myself... "we love you michael"

ilovem

New member
איך שהוא בשוק...

אפשר לחשוב בחיים שלו לא ראה חבורת גברים ללא בגדים, ורק עם אזורי חלציים מכוסים...

ilovem

New member
?

מייקל: מה אמרת גברת רייגן? את חושבת שאני סקסי בבגדים האלה? די, אני נבוך פה... גברת רייגן: אבל זה נכון מייקל, אל תהיה נבוך... מייקל: אבל בעלך עומד לידך! איזה פדיחות...

ilovem

New member
דברים לברור:

א. מי זו הכונפה הזו? ב. אני מקווה מאוד שמיץ התפוזים הוא שלו והמשקה הוא שלה, כי יש לי הרגשה שמייקל כשהוא שיכור זה מראה מצחיק מאוד ודורש פאפארצ´ים

ilovem

New member
אוי כמה שהייתי רוצה...

להיות בתוך התחפושת הזו של מיני!

ilovem

New member
איזה חמוד!

איך הוא מתלהב שיש בובת שעווה בדמותו! הוא לא קולט שהוא מייקל ג´קסון, העובדה הזו פשוט חולפת על פני אוזניו, מסרבת להיקלט... מותק, אתה מייקל ג´קסון, יש מ-ל-א בובות בדמותך! get over it!

למעלה