נמאס לי!!!

t o m e r 1 2 3

New member
נמאס לי!!!

שלום זה פעם ראשונה שאני כותב פה או בכלל יש לי בעיה וקשה לי בתקופה הזאת. אני נשוי +תינוק בן 1.6 אני מרגיש שאישתי אוהבת את התינוק יותר מאשר אותי זה הרגשה קשה אין כבר נשיקות אין חיבוקים וסקס פעם בחודש אני מתמוטט בעבודה קשה אני נשאר בחיים רק בגלל הילד אני מרגיש לא רצוי עם המשפחה אני לא מסתדר בגלל העצבים שאני נמצא לא יודע מה לעשות מה לחשוב שעה 3 בבוקר ולא מצליח להירדם להתגרש אני לא רוצה כי אני אוהב את אישתי יותר משאני אוהב את עצמי :( לילה טוב לכולם מקווה שאני יצליח להרדם

moshira

New member
לתומר

כאמא לתינוקת בת שלושה חודשים אני יכולה להגיד לך שהחיים של אישה משתנים לגמרי אחרי לידה, תינוק דורש המון המון תשומת לב וטיפול ויש איזה מ גודש עצום של אהבה וחמלה ליצור הקטן שלא תמיד יודעים מה לעשות איתו, אבל אשתך לא אוהבת אותך פחות, היא פשוט מאוד עסוקה בילד ובטיפול בו. אני מציעה לך לפרגן גם לך וגם לה לפעמים. תראה לה שאיכפת לך ממנה עדיין. חיזור, מילות אהבה, פרחים מדי פעם, ואפילו הפתעה רומנטית של מסעדה וכרטיסים להצגה או מופע יכולים לעזור לה להבין שאתה חושב עליה וזקוק לה. בנוסף המון המון המון פירגון. אני יודעת שאני אחרי הלידה הייתי זקוקה כל כך לליטוף, חיבוק או מילה טובה מבעלי, יותר מסקס ויותר מהכל. לא קיבלתי זאת לצערי ובמקום יוצא לי לשמוע רק מילות ביקורת מהבוקר עד הערב. אבל מילת המפתח לדעתי, זה לדבר עם אשתך על הרגשות שלך, להגיד לה שאיכפת לך ממנה ואתה אוהב אותה וזקוק לה וכואב לך הריחוק הזה בינכם. אני יודעת שמשפט כזה של בעלי (שלעולם לא יגיע כנראה) יכול היה לעשות אותי מאושרת. אם זה לא יעבוד, ואם היא תמשיך בניכור, יש לדעתי מקום לפנות לייעוץ נישואין. לילה טוב. מקווה שהצלחת לישון קצת

כשנוסף עוד ילד נוסף עוד משהו

בזוגיות. אולי זה קשור לטיפול בתינוק, שהיא עייפה מדי ואולי לא. לא חושבת שזה נכון לחשוב שאמא אוהבת את ילדה יותר מאת בן- זוגה, ולא נכון למען עצמך לחשוב כך מה שעלול לפגוע בטיב הקשר שלך עם התינוק. גם לי יש ילד בן שנה+ ואצלנו בדיוק הפוך אני זו שמטפלת בתינוק ולומדת בבקרים ומתלוננת על חוסר יחס וניכור, אבל הכל אינדיבידואלי, אולי אשתך באמת עייפה מהטיפול בתינוק והקימה בלילות. אתה כואב כי אתה אוהב, ולדעתי כדאי שתרעננו את עצמכם ביציאה מחוץ לבית אתם לבד או עם חברים, היא תתרענן ואתה תהיה איתה במין "זמן איכות". תציע לה, מה דעתך? חג שמח.

למעלה