נמאס לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ענת פ.

New member
נמאס לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תגיד לי רז, כבר פעמיים שאלתי אותך למה אין גלריה נורמלית בפורום ואף עשיתי, למען הרצון הטוב, שרשור גלריה. ובכל זאת לא ענית לי! למה אין גלרייה??????????????? למה אין גלרייה הא?????

אין גלריה

כי כדי להעלות את הגלריה לפורום אני צריך לשמור כול תמונה ותמונה במחשב, לעשות לה קישור, לעלות אותה למערכת, ובקיצור סיפור מהתחת. שישעמם לי ברצינות אני יעשה את זה.

Tinkerble

New member
אם אתה כזה.......

עצלן!!! למה אתה מנהל את הפורום? הרי זה התפקיד שלך! שלא נדבר על זה שאתה לא פה באמצע השבוע....

אכן, חיובי

הפורום עומד לקבל בקרוב עוד מנהל\ת בקרוב בגלל שהותי הרחוקה מהפורום למשך חמישה ימים, אבל נבדקים מספר מועמדים בינתיים.

Tinkerble

New member
!!!!!!!!!!!!!!!

אז צדקתי!!! אין לך מה להגיד! חבל מאוד שנמאס לך מהעקיצות האלה, כי כל עוד אני לא עוברת על שום חוק של הפורום זה לא מעניין אותי! והופה...... רק דיברתי וכבר יש גלריה חדשה... (בעצם זאת ענת!)

Tinkerble

New member
אם זה נכון.........../images/Emo3.gif../images/Emo4.gif../images/Emo67.gif

חסום אותי ככל שתרצה..... (אם תרצה)! מה לעשות..... עברתי על החוק! אתה יכול להביא לי לינק של החוקים של הפורום? (לא יזיק לי לקרוא)

חסימה

לא אחסום אותך, כי אין לי אינטרס טוב לעשות את זה. לינק לחוקי הפורום תמצאי בהודעת המנהל, שאגב תעודכן בזמן הקרוב בחוקים חדשים. אנא הפסיקי עם ההצקות כדי שיהיה לנו נחמד.

Tinkerble

New member
"צעקות"?

טו ב, העיקר שאתה יכול לשמוע אותי!

למעלה