נמאס לי!

נמאס לי!

נמאס לי שאני צריכה לתרץ לגבי הכאבים שחי! נמאס לי שמזלזלים בי ואומקים לי שאין לי כלום ושאלה כאבי ביוץ. נמאס לי שלא מבינים את חומרת המחלה והניתוח. נמאס לי שלא מסינים את תופעות החוואי של המחלה. פשוט נמאס לי! מכל הזלזול והפקפטק. די, כמה עוד רפשר? זאת פאקינג המשפחה שלי!!!!

galim29

New member
מוכר עד כאב

ממליצה לך לקחת את אמא למרכז בתל השומר כשאת קובעת את התור. יעזור מאוד. את תראי שהיחס ישתנה. אבל קודם כל, את צריכה להשתנות וזה דורש מאמץ שכרגע את לא בנויה לעבור אותו. תתמקדי באבחון האנדו ואת יכולה לקבל ליווי ותמיכה פסיכולוגית של מרפאת חווה ששמעתי עליהם מחמאות, שנותנים ייעוץ עכשיו דרך המרכז בתל השומר. לא תמיד המשפחה והחברים תומכים, לא מתוך רוע, אלא מתוך חוסר הבנה או חוסר יכולת להתמודד עם סבל של אחרים. תצטרכי לגרום למי שחשוב לך להבין. תני להם לקרוא את המכתב שפורסם כאן שבוע שעבר (מכתב לשורדות). ומי שלא מבין, אי אפשר לשכנע בכוח. תתמקדי בעצמך כרגע. גם אני סבלתי שנים רבות מאותן תגובות שאת מתארת ואף יותר גרוע. אמא שלי עברה איתי תהליך לאחר הניתוח וגם המשפחה והחברים. כיום אף אחד לא מעיז להגיד לי משפאטים הזויים כמו מה שכתבת. אבל צריך לעבור דרך. אנחנו כאן חו מד.

../images/Emo201.gif

כמה שאני מבינה... כמה שאני מזדהה... לא מספיק את סובלת מכאבים את גם צריכה לתרץ ולהסביר לכל העולם למה את לא יכולה לקום מהמיטה, או למה את לא יכולה לעשות פעילויות פשוטות, או למה כל הזמן כואב לך, או למה את כל הזמן עייפה :-\ והכי כואב שזה מגיע מהקרובים לך ביותר... הכי חשוב שאת תסלחי לעצמך ולגוף שלך... את הסביבה כנראה שלא נצליח לשנות, אז צריך ללמוד להשתנות בהתאם אליה, צריך ללמוד ולהבין שזה לגיטימי להיות במיטה אם צריך, וזה לגיטימי שכואב! זה לא מבחירה..! מסכימה עם גלים... עזרה מקצועית תמיד יכולה לעשות טוב, בתנאי שהיא טובה! והכי חשוב! אנחנו כאן בדיוק בשביל הרגעים הקטנים האילו שאת מרגישה שאת נשברת ושלא ממש מבינים אותך... אנחנו מבינות! תרגישי טוב

למעלה