נמאס לי.

peace and quiet

New member
נמאס לי.

אני מנסה להכיר בחורות חדשות כל הזמן, וזה לא הולך לי. אני נראה די טוב, זו לא בעיה של מראה, כנראה בעיה של תקשורת. מה שנמאס לי ממנו בעיקר זה שכשאני מכיר מישהי, אחרי דייט או שניים זה כבר נגמר. אין תחושה של חיבור ולכן אין רצון להמשיך להיפגש (לרוב בגללה). זה לא קורה הרבה שזה מגיע לדייט, אני ממש מתקשה בלקבל טלפון ממישהי. אני לא מחפש מישהי לסטוץ, ממש לא! להיפך, זה נראה לי דבר ממש מגעיל. אני מחפש קשר רציני לחלוטין! אני מרגיש שכל הבחורות פשוט מטומטמות! אספר על המקרה האחרון... התחלתי עם מישהי והיא די היססה, היא חשבה שאני סתם מסתלבט עליה אז היא נתנה לי את הפייסבוק שלה ואמרה לי לדבר איתה שם. בפייסבוק היא אומרת לי שהיא יצאה מקשר של 5 שנים ושאין לה זמן וכוח לקשר חדש. עכשיו, זה ברור שהיא סתם מחרטטת...אבל למה היא עושה את זה? היא יכלה להגיד את זה מההתחלה. זה ממש מרגיז! כשאני שואל אותה למה היא לא אמרה מההתחלה אז היא אומרת שהיא חשבה שסתם התערבתי עם חבר אם אני אצליח לגרום לה להכיר אותי ובלה בלה בלה... קרה לי גם שקבעתי להיפגש עם מישהי והיא באה לפגישה עם חברה שלה, ואחרי שדיברנו קצת היא אומרת שהיא לא מחפשת קשר והיא באה במטרה להכיר ידיד חדש...מה, את עד כדי כך פוסטמה? אין לך שום דבר בראש? בקיצור, נמאס לי! אני מתחיל לחשוש שאין דבר כזה בחורה נורמלית. נמאס לי מאתרי הכרויות, פאבים ומקומות כאלה ואחרים שאפשר שם בחורות. אין לי אנרגיות לזה יותר, כנראה שזה אף פעם לא יקרה! זהו, הוצאתי :(

גארוטה

New member
לפני שהסתכלתי בכרטיס

שלך הייתי בטוחה שמדובר בגבר בסביבות ה-40, מיואש מהחיים, זעוף כועס על כל העולם ובעיקר על כל הבחורות שיש בו... אי אפשר כל פעם לצאת במחול וכל פעם להתלונן שהריצפה עקומה ובגלל זה הריקוד לא מצליח, חשבת שאולי משהו במה שאתה משדר לסביבה גורם ליחס שאתה מקבל ולאו דווקא בגלל שהבחורה היא פוסטמה ואין לה כלום בראש? לי נראה שהיחס שלך למין השני מתחיל ממקום די מזלזל, לא מכבד, אולי אפילו מתנשא, לא נותן אמון, חסר בטחון והכל מקרין החוצה ולכן אין המשך לדייטים. תנסה להסתכל על עצמך מהצד ולהבין מה אתה עושה אותו הדבר כל הזמן שגורם לכך שאתה מקבל את אותה תוצאה כל הזמן ואת זה תשנה כדי לקבל תוצאה אחרת.

בררנית20

New member
עם כזאת גישה

שהבחורות כולן חרטטניות ומטומטמות אתה לא תגיע רחוק....

seeyou

New member
"אני מחפש קשר רציני לחלוטין!"../images/Emo152.gif-בגיל 21?

זה גיל שבנות מחפשות ,לדעתי,כייף יותר מאשר "רצינות"-זה מפחיד אותן. במקומך הייתי לוקח סדנא של תקשורת או יחסי אנוש. בגילך גם אני חיפשתי בנרות חנוכה
עד שהבנתי שככול שמתאמצים לא הולך לתת לזמן לעשות את שלו חפש בנות בחוגים ולא במועדים- במועדונים-ברים בדרך כלל זה שדה קרב לסטוצים יוסי

czar

New member
אל תסתכל בקנקנן

תרשה לי להיות איתך גם כי שובניסט גס כמוך מגיע לו קצת טיפול בהלם. אתה חתיך פצצות, נתת לאחת את הפייסבוק שלך והיא שלחה אותה קיבינימט, כנראה נכנסה, ראתה במה דברים אמורים ובחרה שלא להסתבך איתך. השניה, נפנפה אותך בגלל סיבה אחרת ואני מניח שאלו לא היחידות..... כנראה, שרואים אותך מתרשמים, אתה רק פותח את הפה הן בורחות.....עכשו אתה צריך לשאול רק את עצמך למה?! אתה צעיר, יש לך המון לעבוד על עצמך וכל ההערות הרעות שלך על הבנות הן בבחינת "כמים הפנים לפנים, כך פני האדם לאדם" קרי, איך שאתה רואה את בבואתך משתקפת במים, כך אתה מתנהג לאחרים.....צא ולמד והחכם

זיגזג8

New member
בניגוד למה שרשמו מעליי

כשקראתי את ההודעה, לפני שהסתכלתי לך בכרטיס, ישר עלה מול עיניי ילד בן 17 שלא יודע מה הוא רוצה מהחיים שלו. מקסימום, אם אתה רואה ששום דבר לא עוזר וזה ממש מפריע לך, לך לטיפול פסיכולוגי ותראה אם יש דברים שאתה יכול לעבוד עליהם. אבל דעתי הכנה (וכן, אני אהיה רעה): יצא לי להכיר אנשים כמוך, שתוך כדי שהם מתחילים עם מישהי (באותה הנשימה) נזכרים גם להגיד את דעתם הפסימית לגבי המין הנשי כולו. אתה רציני??? אתה אמיתי??? למה שמישהי תרצה להיות איתך עם הגישה המסריחה הזאת???? אני קראתי רק את ההודעה שלך, וממנה כבר נוצר לי הרושם שאתה לא בנאדם שהייתי רוצה להכיר - לא בתור חבר ולא בתור סטוץ...

אתה צודק -

כל העניין הזה של נשים, סקס ומערכות יחסים הוא מעייף ומרגיז ברמות שלא יתוארו - תאמין לי, אתה עושה בשכל כשאתה שם את כל זה מאחורייך.

אייבורי

New member
הבהרה

מאחר וקיבלתי פידבק שעלול להשתמע מדברי רמיזה להיותך הומו אין כך הדבר הכוונה הייתה לבחון את התנהלותך מול אנשים אחרים, משפחה חברים בכדי להבין את הבעיה לעומקה.

למעלה