נמאס לי

נמאס לי

נמאס לי שאני לא יכול להתאהב . נמאס לי שאני צריך בכל יום להתמודד. נמאס לי שאני לא יכול לחייך בקלות ולשמוח לרוב. נמאס לי שאני צריך להסתיר מהרבה אנשים שאני אוהב את מה/מי שאני אוהב. ושוב נמאס לי שאני בכל מקום אחר מתאהב במישהו שהוא כל כך יפה או מרשים בעניי אך לא אוכל להעניק לו אהבה. נמאס לי שאף פעם נאהבתי ע"י מישהו שאהבתי ואולי אף פעם לא ניסיתי אך נמאס לי שאני חיי בעולם שלא מאפשר לי . אין לי כח יותר , אין לי כח. היום הייתי בחתונה של חבר ושם ראיתי מישהו ומייד התאהבתי בו, הוא כמובן היה עם מישהי. קשה לי ואני מקווה לצאת מזה , מצד אחד אני רוצה למצוא אישה ולהקים בית בישראל אבל אני כל כך מפחד מזה וכל כך הייתי רוצה ללכת עם האמת שלי ולחיות עם מישהו שאוהב אותו והוא יאהב אותי . אני כבר לא יודע מה חשוב יותר האמת לי או האמת הכתובה. אין לי מושג למה כתבתי היום בפורום ואני עוד קצת מושפע מהבחור שראיתי בחתונה ומהאלכוהול אבל שמחתי להוציא את זה. שיהיה לילה טוב לכולם ושבת שלום ומבורך.

ShimiChan

New member
קצת אלים

קצת לא ממש בפורום הזה. אבל תצא מהסרט שאתה אוכל, תצא מהמחשבות שאתה מחדיר לעצמך לראש, ותצא לגמרי מקו המחשבה שלך. אם אלוהים לא היה רוצה שתיברא ככה הוא לא היה בורא אותך ככה בוא נצא מהנקודה הזו, סתם בשביל ההתחלה. מגיע לכל בנאדם אושר, מגיע לכל יצור לחיות ולהקים כביכול "בית בישראל" אבל תצא מהסרט שאתה אוכל, בחייאט... אתה מי שאתה, ומי שלא מקבל אותך, שילך להזדיין.

קצת תקפת אותי

לא הבנתי אם הפורום הזה הוא מקום לכל התבטאות חופשית מכל אדם לדעתך , כי זה מה שעשיתי עם הרגשות שהיו לי באותו הרגע וזה לא איזה פאקינג סרט שאני חיי בו. אני יודע שאלוהים ברא אותי כך אך אני לא חושב שיש פה מישהו שיכול להגיד לי בוודאות שאלוהים אומר לך לא להתמודד ולוותר לתאוות שלך . מגיע לי מה שיגיע לי וכבר יצאתי מהארון כלפיי כמה אנשים וזה לרוב היה טוב , כרגע זה לא משפיע ונותן תשובות לדרך שבא אבחר. אני מי שאני אבל לא כל מי שלא יקבל אותי והוא חשוב לי( לדוגמא ההורים) שיילך להזדיין , אני ממש לא חושב שזה המחיר , גם לא שאני צריך לשלם וגם לא הם. בכל זאת תודה על התגובה .

היי חבר.. ../images/Emo24.gif

בניגוד לתגובה של שימי למעלה (הוא הגיע דרכי לשרשור הזה
) - כאב לי לקרוא את מה שכתבת, באמת באמת שכאב לי. בעבר כ"כ הזדהתי עם מה שכתבת, אבל עכשיו אני נמצא במקום טוב יותר. תן לי לנחש - לא סיפרת לאף אחד עליך? אתה עדיין בארון? אני לא אומר שמדובר באפקט ישיר של הארון על המצב שלך כרגע, לפי איך שהתבטאת דווקא שמתי לב שיש לך את הסבל של הנטיה בצל הדת... ולפי הדת - אין רע בלהתאהב! לא עוצרים אותך מלחייך! ולא מונעים ממך לחיות את חייך! אני מוציא כרגע מהשיחה שלנו את עניין ההתאהבויות בסטרייטים, כי... בזה אין באמת טעם. זה חסר פואנטה מההתחלה, ואין בזה משהו אמיתי בשביל מערכת יחסים תקינה עם גבר... אני מדבר על התאהבות בעולם הגאה, קשר זוגי עם גבר שנמצא בעולם הגאה. למה שלא תנסה באמת להכיר אנשים? להיפתח קצת? לספר? להתמודד? לא לבד. ביחד! גם אני מצפה להתחתן בסופו של דבר עם אישה ולהקים בית בישראל, אבל אני לא לוחץ על עצמי מעכשיו. אני לא גורם לעצמי סבל, אני לא עצוב ואני לא מונע מעצמי לחיות! החלטתי לפני הרבה זמן שאצא עם מי שאצא, ואתאהב במי שאתאהב... די להתחשב בגבולות הכ"כ מוגדרים של החברה (ושל הדת) בעניין "בן לוקח בת" ותו לא. יש קצת מעבר, אנשים מתחילים לקלוט את זה. אנשים מתחילים להפנים את זה! זאת מציאות קיימת. נקודה. ולא כולם חייבים או יכולים להתחתן עם אישה בסופו של דבר. תן לעצמך קצת להנות, קצת להתשחרר, קצת לחיות!!! ותחליט מהי האמת שלך. מתלבט בין האמת שלך לאמת הכתובה? תמצא את דרך המלך באמצע. הומו דתי - זו בדיוק ההגדרה (הכ"כ מסובכת) לדבר הכי אמצעי שיש. גבר שנמצא במערכת יחסים הומוסקסואלים, אבל מקיים אורח חיים דתי. כך קיימת את האמת שלך + האמת הכתובה... מבחינתי האמת הכתובה היא אהבה. ברור שאני רואה בנישואין כערך עליון בדת - ומצוות פרו ורבו היא הראשונה והחשובה מבין כולם!!! אבל לא אהרוג את עצמי ולא אהרוס לאשתי את החיים - רק בשביל המצווה הזאת!!! כאילו... WTF? הדת היא מסלול מקסים לחיות בו, כן, נכון, מצוין. הבנתי. אבל לא אתן לדת לשלוט במחשבות שלי או באמת שאני מרגיש בלב. כשארצה לחיות עם גבר - אחיה עם גבר. נקודה. ואמשיך להיות דתי - כי אני דתי. נקודה. ותתפלא, אני שמח. ואני מאושר. ואני יוצא. ואני מבלה. ובעיקר אני חי!!! להיפך, אני שמח בשבילך שכתבת כאן בפורום... זה משחרר מלא עצבים ותסכול.
והצבת הבעיה מול העיניים מביאה את הפתרון לאט לאט.
לילה טוב לך.
ושבת שלום!!

חבר

אם הזדהת עם מה שכתבת בעבר כשהתחלתי להשלים עם העובדה שאני הומו אז זה לא השתנה , פשוט מאז ועד היום עדיין לא נפתחו בפניי אפשרויות . ניחשת טוב שמאז שזאת היתה תקופה שיצאתי מהארון וסיפרתי לכמעט 70 אנשים אז מאז הפסקתי לספר לעוד אנשים בעיקר בעקבות הרצח שהיה שהשפיע עליי ממש לרעה . אני מודע לכך שלהתאהב בסטרייט זה קשה וזה נכון שאני פשוט צריך להבין שבתור אדם דתי זה המקום בו אני נמדד בשמירת העיניים כנראה. אני עדיין לא במקום שאני יכול לא להתחשב בגבולות שאני מוצב בהם ע"י הדת או ע"י החברה הסובבת אותי. בזכות אנשים כמוך אני חושב על האופציה של להשתחרר , אבל אני מאוד מפחד שזה יפריע לי למטרה שהיא יצירת קשר אמיתי ורק אמיתי עם אישה ונסיון ,שוב אמיתי, להקים בית. אני כאילו מעדיף קודם כל לוודא שאין סיכוי שזה יתרחש מתוך אמת ורק אז אוכל להרשות לעצמי להכיר גברים ולראות איך זה שם. כל כך קשה לי עם הבחירות שלי וזה מה שהציב אותי ומציב אותי בכל חיי במצב הזה של הייאוש. אני שמח מתגובתך ומאחל לך שתהיה לך שבת מקסימה!!

DannyDinn

New member
אתה יכול אבל לא נותן לעצמך לעשות זאת

ברגע שתשחרר את הדבר (או דברים) שמונעים ממך לעשות זאת, תראה שתצליח להתאהב מהר מאוד. מה אותם דברים, רק אתה יודע. ואיזה מחיר תשלם כדי לשחרר אותם? שוב, התשובה אצלך, אבל אל תשכח לשים זאת על כף המאזניים מול התוצאה הסופית. ואם התוצאה הסופית שווה הרבה יותר מהמחיר שתשלם, הרי שיהיה לך קל להגיע לשם. וגם אם המחיר נראה כרגע בשמים, דע שעם הרבה עבודה עצמית וקצת עזרה מפסיכולוג, תוכל להתגבר גם על זה. בהצלחה

סורנטו

New member
אני רוצה להגיד לכולם: מעריצה את הכוח, המחשבה

ויכולת ההתמודדות וראיית החיים שלכם. יישר כוח וה' יתן לכם באמת רק אושר והצלחה בהחלטות.

היי

תשמע מצד אחד זה מאוד נכון שרק כאשר אני אשתחרר מהדברים שמונעים ממני להתאהב בגבר אז אוכל להתחיל לחיות , לצערי כרגע אני מאוד מתוסבך עם עצמי ומבולבל מאוד ואני מקווה שאדע בקרוב מה אני רוצה ומה חשוב לי בחיי . יכול להיות שהדבר ממנו אני צריך להשתחרר הוא לאו דווקא הדברים שמונעים ממני להתאהב בגבר אלא הדברים שמונעים ממני להתאהב באישה , ודברים כאלה יכולים להיות המשך כתיבה בפורום כזה או מפגשים של חברותא או בכלל הרעב מצד אחד לספר לעוד ועוד אנשים שאני הומו וזה מקבע לי בראש ואני מרגיש את זה שכאילו אין לי דרך להשתנות. שוב אני בטוח במי שאני ואני לא רוצה להתשנות כי אני מודע לכך שאי אפשר ואני לאט לאט שמח שנבראתי כך , אך חשוב לי לבנות בית עם אישה ופה אצתרך לבחור את דרכי עם ראיה לעתיד, מה שמכניס כל אדם לדאגות מיותרות והביא לי ייאוש. תודה רבה על תגובתך אני מאוד מעריך אותה ו שבת שלום..

DannyDinn

New member
הסברת יפה את הקונפליקט העקרי שלך

עכשיו תגיד דוגרי - למה חשוב לך לבנות בית עם אישה? תחשוב טוב ולעומק על הסיבות, אם הם פנימיות או חיצוניות, וכו... שבת שלום

yairi10

New member
וזה באמת מה שאתה חושב ???

דבר איתי OFF LINE - משהו נקראה לי משובש......

לשאלתך dannydinn

אני מודע לכך שכל ההחלטות בחיים שלי היו למחשבה על טוב של אחרים ולא שלי. בוודאות אני לא יכול להגיד , אני ממש רואה משהו אמיתי וטוב בהקמת בית עם אישה אבל אני יודע שכל המחשבה הזאת היא בגלל הלחץ מההורים ומהסביבה . יש בי משהו שרוצה להקים בית אך יותר קיים בי הפחד שזה לא יקרה מאמת פנימית שלי. ברור שבפנטזיה שלי הייתי רוצה לחיות עם בחור שאני מתאהב בו בלי שום איסורים ופשוט לאהוב אותו כל חיי . קשה להסתכל לעתיד ואני יודע שאני צריך לחשוב על עצמי ועל הטוב שלי אבל זה קשה כי אני מרגיש שבכל החלטה שלי בחיים אני נשפט ע"י כמה וכמה גורמים.

תחשוב טוב יהיה טוב..../tapuzforum/images/emo6.gif

/tapuzforum/images/emo13.gifאל תחשוב על נמאס לי, תהיה בתקווה, תראה את חצי הכוס המלאה ויהיה לך טוב, להרבה מאיתנו קשה ההתמודדות כפי שבאה לידי ביטוי בדבריך, אבל צריך לחשוב על עתיד טוב יותר, תחשוב חיובי ותראה שעם סוף טוב הכל יהיה טוב, בהצלחה.

קום על רגליך, גבר! אחוז בשור בקרניו

ואל תרחם על עצמך כל כך. אל תתאהב בסטרייט - אין לזה שום סיכוי. פָּנֵה את הלב שלך לשפע גברים הומואים שמסתובבים ורוצים אהבה כמוך, תן להם למצוא אותך.

סורנטו

New member
היי פורטי-עשיתי מה שהצעת לי...

לא רוצה פרטים כאן ע"ג הפורום אבל תודה!!!!! מרגישה יותר טוב... שבוע טוב ואתה מקסים!!! רואים, רואים לפי הכתיבה את החוכמה שלך-באמת! תודה!!!!

למעלה