נמאס לי....

D a r k S u n

New member
נמאס לי....

לא יודע למה אני כותב את ההודעה הזאת, או שממש משעמם לי או שאני ממש בכיין. קיצר, חרא.... חברים שלי מעצבנים, הם עושים כיאילו זה לא משנה להם שאני הומו, אבל ת'כלס משנה להם, וכבר נמאס לי, ויש לי רק 2 חברים הומואים, והם גם לא חברים כאלה טובים, אז בכלל יוצא שאפילו החברים שיש לי עושים לי טובה שהם חברים שלי, כיאילו אני איזה ילד מסכן איזה מקרה צדקה, וזה ממש מעצבן, לפני שהם ידעו זה לא היה ככה, כל כך נמאס לי ככה עם חברים כאלה, וגם אין לי חבר, זה מבאס הביטחון העצמי שלי כבר לא משהו. אז קיצר באתי לפה להתבכיין קצת שחרא לי, תגובות יתקבלו בברכה, לילה טוב .....

itarog

New member
מה אני אגיד..

תראה, לעכל חדשות כאלה זה לא קל, אבל לפחות הם מנסים, זה גם משהו.. לא כל שני הומואים חייבים לאהוב זה את זה, אתה יודע, כמו שגם כל סטרייט לא אוהב כל בת ולהפך. תתעודד, תתחזק ותמשיך בחיפוש, קוראים לאדם 'האחד' כי הוא נדיר

מצטער שזה ככה

אבל תראה, אתה בן אדם בוגר, נבון ועם ראש על הכתפיים... תחשוב על המצב אחרי שתירגע ואחרי שתישן טוב בלילה, ותחשוב מה אתה רוצה לעשות עם זה... אתה יכול להשאיר את המצב כמו שהוא, לנסות להתעמת איתם, לנתק איתם קשר ועוד. תחשוב מה נכון לך ומה יהיה טוב לך ולך בדרך הזאת. ואל תיתן לאף אדם או חוויה להוריד את הבטחון העצמי שלך כי אף אחד ושום דבר לא שווה שתרגיש רע עם עצמך. תאמין בכמה שאתה אדם טוב ונחמד ומקסים ותראה את הצדדים החיוביים בך, ותנסה להחזיק מעמד ולעבור את התקופה הרעה.... אחריה חייבת לבוא תקופה טובה... יש משפט שאני זוכר במעומעם אז נא לא לסקול אותי אם אני מעוות אותו- אבל העקרון שלו הוא משהו כזה: "תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר"... שזה אומר שתמיד הכי גרוע והכי רע לפני שהזמנים הטובים מגיעים ובאים. תחזיק מעמד, ותגיע לתקופה הטובה שלך

W a r r i 0 r

New member
../images/Emo119.gif ../images/Emo45.gif

מסכים לגמרי. לפותח השרשור: אני מציע לך לדבר עם החברים שלך, לתפוס אותם לשיחת נפש רצינית ביותר, ולשים את כל הקלפים על השולחן. אם הם חברים אמיתיים - הם יקבלו אותך כמו שאתה. בהצלחה גבר!

../images/Emo88.gifמה הם עושים שגורם לך להרגיש ככה ?

שת'כלס משנה להם שאתה הומו?

Antithesys

New member
ומה גורם לך לחשוב שמשנה להם שאתה הומו?

דבר איתם, כי אני בטוח שהם לא עושים את זה בכוונה או ברוע לב (אם הם באמת עושים את זה) בכל מקרה בהצלחה :)

תראה

אני מאוד מבין אותך, את הרצון שכולם יקבלו אותי ויהיה בסדר... אבל.. כמה שזה יהיה מוזר בעיניך אני גם מאוד מבין אותם... כולכם בוגרי מערכת חינוך שמאוד פוחדת מלאזכר את הנושא, שפ"י וחוש"ן הם טיפה קטנה מאוד בים!!! גם אתה עוד ילד וכמוהם לא היית יודע איך "לאכול " את זה, אם נני אחד החברים שלך היה מספר לך משהו שלא מסתדר עם עולם המושגים שאתה מכיר... להורים קשה לקבל את בנם או ביתם בעלי הנטיות ההומוסקסואליות, לא בגלל הדעות ההומופוביות שלהם, אלא בגלל שקשה לעכל לקבל ולהכיל את הילד, הם מקבלים אותו, אבל הם עצמם עוברים הרבה תהליכים השומים לאבל שעובר בנם הצעיר(הכוונה כאן להורים שמקבלים את ילדם ככזה ולא אלו שנוקטים סנקציות כלפיו).אז בטח שלאנשים קרובים אחרים יהיה לא פשוט... בגיל שלך, כמעט ולא נחשפתם לשונה ובי"ס לצערי לא נתן לכם כלים להתמודד עם השונה, לא מפליא הדבר שדווקא הפעאילים בתנוכות הנוער מגלים יותר פתיחות לנושא, מאחר ושם נתקלו בכל סוגי השוניות לטוב ולרע... אתה עצוב ולבד ובעיקר מרגישים את הבדידות, ומישהי אמרה לי פעם , שהבדידות היא אחד הכאבים הגדולים ביותר לאדם, נראה לי שהיא צודקת,אני חושב כמו WOORI שאתה צריך לשוחח עם החברים הטובים ואם הם באמת טובים הם ישתפו אותך בקושי שלהם, בקושי האמיתי שלהם, ואם אתה חבר טוב אתה צריך להיות איתם לעזור להם קצת "לחנך ולהדריך" אותם ואולי בכלל תגלה שהם לא רואים בעיה אלא אתה ציירת במוחך בעיה שלא קיימת? ערן שאל אותך כיצד זה מתבטא ? ולא ענית לו...אולי אם תברר את זה תגלה שבכלל יש להם דברים יותר דחופים עכשיו ממך, ובכלל תבין שאתה הוא שהתרחק מהםולא הם ממך, הם רואים כחברים טובים, אדם עצוב, כאוב, בודד, והם רוצים לעזור , אבל אתה מפרש את זה כ"רחמנות" "כצדקה" שבכלל העזרה שלהם היא לא בגלל נטייתך המינית אלא בגלל העצבות והבדידות שאתה משדר ואולי גם מרחיק אותם ממך.. תראה זה בסדר לסגור הדלת ולהיות ברוגז עם כולם כמה ימים אך בסוף אנשים מתייאשים וחברים טובים ככל שיהיו יעזבו אותך לגמרי... נראה לי שהם מקבלים אותך רק אתה מסרב להאמין שזה באמת כך, ואתה בלבד, מפרש את התנהגותם כרחמנית למרות שייתכן שהיא בכלל אל כזומלכתחילה בהצלחה ותרגיש טוב נ.ב. אולי אתה מרחם על עצמך? וכתוצאה מכך משליך את זה על החברים שלך ?(אני לא מרחם על עצמי הם מרחמים עליי, כמו שני האנשים שאחד כועס ואחד לא , הכועס אומר "אני לא כועס, הוא כועס" למרות שהני בכלל לא כועס).

white star

New member
../images/Emo54.gif ../images/Emo24.gif

נורא קשה להכיר חברים חדשים אבל זה אפשרי

L290

New member
תקשיב,

כשאני החלטתי לספר לחברים שלי, לפני שנתיים בערך, עשיתי את זה די מהר, אחד אחד, התחלתי עם הטובים ולאט לאט השמועה התפשטה ובלה בלה בלה. היה לי קשה לדבר איתם על דברים מסויימים, ואת החבר הכי טוב איבדתי בגלל זה, אבל זאת גם תקופה בחיים. תקופה בה הייתי בצבא, ויצאתי עם אנשים, וחלקם הפכו לאקסים שלי, לחברים מאוד טובים שלי, רוב האנשים שהכרתי אז כשסיפרתי להם כבר לא בקשר איתי וזה בסדר מבחינתי, יש לי היום סביבה אחרת, בוגרת, חדשה, לומדים לאט לאט להכיר אנשים חדשים. אי אפשר להחליט שרוצים שיהיה חבר או משהו כזה... ברור שכשיש חבר הרבה יותר קל אבל זה מה שאתה באמת צריך? אתה צריך להיות במערכת יחסים כדי להרגיש שלם? אם כן, זו טעות, כי מערכות יחסים הולכות ובאות, וזה מרדף אחרי משהו שאף פעם לא יהיה לך. NOTHING LAST 4 EVER/ נסה לשאוף מכל דבר שקורה לך את הטוב שאפשר, אפילו מהגרוע ביותר, ואומר לך את זה בחור בן 21 שיש לו כ-30 צלקות בגב מהחברים הכי טובים שלו שתקעו לו סכינים שם אחד אחד, שיהיה שבוע טוב

למעלה