נמאס לי

Mush room

New member
טוב, אז חזרתי עכשיו מסיבוב.

קוסמטיקאית, איפור חדש... הוצאתי כמה מאות בלי מצפון (כמעט). חזרתי נראית מעולה, אבל עדיין עצובה. התגעגעתי לבובה שלי וכל הזמן חשבתי כמה אני רק רוצה להיות בבית עם בעלי ולחבק אותו. מאז שחזר הביתה לא שוחחנו על העניין. מדברת איתו רגיל, אבל אוירה מנוכרת. כל אחד מאיתנו משתדל לא להראות לשני את הדחף לקרבה פיזית (לפחות ככה אני מרגישה שגם הוא מרגיש). החלטתי שאני לא יכולה לעמוד בלגדל שתי ילדות לבדי. אין לי בית, אין עבודה מסודרת, אין רכב. לו יש את כל הדברים הללו. הדבר הטוב ביותר לעשות אם הוא יתעקש על פירוד, הוא להשאיר את הבנות איתו בבית שהן מכירות, ולא לגרור אותן איתי לדירה מעופשת. אני אשכור דירה הכי קרוב שאפשר ואהיה איתן המון. הוא יוכל לקחת מטפלת לשעות שהוא עובד, וכשאני אסיים לעבוד, אוכל לבוא להיות איתן. לקחת אותן אלי, לטיולים, וכו'... מה דעתך? האם מעשי?

Rinattt

New member
את

לא מסוגלת לעזוב אותן שבוע אבל לכל החיים כן? את מיד מוותרת כי ישר הגעת למסקנה שלא תצליחי לבד... נסי למצוא לך אישיות משלך ע"י פסיכולוג טוב תתחילי לאהוב את עצמך ולא לקחת את עצמך כמובן מאליו ככה אפ'חד לא יעז לקחת אותך כמובן מאליו ויקירתי... זכויות לא מקבלים... זכויות יוצרים! תתחילי לעמוד על שלך איפה שחשוב לך!

רק לא זה...

אל תחשבי על זה אפילו.. "מסך" צבעוני וטיפולים שיטחים...זה טוב לרגעים קטנים של נפילה... את שוללת מראש את החיים לצד בנותייך... מצמרר לי לחשוב על צעד שכזה. אם יש לו... גם לך יהיה...ויותר. נצלי את הזמן הזה לגבש לך חיים, כשהוא עדיין באופק וממן הכל. קחי יוזמה, תתחילי ליצור לך מסגרת, עבודה, רשיון, חיים. אל תחליטי כלום ברגעיי משבר.. רוב ההחלטות האלה מסתברות כטעות נרה בעלות משקל קריטי.. קחי לך זמן בשבילך... הרבה מאיתנו יצאו קירחות מהגירושין...בלי כלום אפילו.. ולאט לאט, עם הילדים לצידנו והרבה בזכותם, יצרנו לנו מעגל חדש של חיים. תתפלאי, הנוכחות שלהם איתך יגרמו לך לקרוע את העולם וליצור יש מאין.

שלי 9

New member
לוותר עליהן? את רצינית?

רוצה את דעתי הכנה? זה נשמע רע וקצת תבוסתני תקשיבי ..כשאני התגרשתי לא היה לי : בית ,רכב ועבודה (גם היום אין לי רכב אגב,ואני גרה בדירה שכורה:) לקחתי את עצמי בידיים, הכנסתי את הילדה למעון מצאתי עבודה ,שכרתי דירה ובניתי לעצמי חיים:) במקום שאת נמצאת בו לא תזיק לך קצת עזרה מבחוץ, חסרה לך בשלות ואמונה בעצמך .. ~ דעתי ~

שלי 9

New member
אני לא רוצה להקשות עלייך אבל

אם את לא מסוגלת להפרד ממנה לשעה ..איך בדיוק תוכלי להתגרש? שהרי אם תתגרשי אמורים להתקיים הסדרי ראייה עם האבא והם אמורים לישון אצלו וכו'..את מודעת לזה?

לא יכולה להיפרד לשעה?.באמת?..

תבדקי טוב מאוד עם עצמך...לי נדמה שזה הרבה מעבר ל"רק" געגוע.. מתי בפעם האחרונה עשית משהוא למען עצמך והיה כרוך בזה מחיר מצד קרובים לך.. מזמן, נכון?? בדיוק אותו דפוס התנהגות כמו עם בעלך.. איך כתבת?...כל כך חשוב לי לחיות בבית ללא מריבות שאני מתפשרת על כל דבר כל כך חשוב לך שהילדה חלילה לא תכעס עלייך..שוב פעם את לא קיימת...שוב פעם את מוותרת.. לא יכולה להיפרד לשעה זו רק תחפושת נוחה לבעיה האמיתית..

לזה בדיוק התכוונתי

למצוא את עצמה בתוך הנסיעה והשיחרור מתוך הבית והילדות והפיכס שהיא שרויה בו כל היום. לצאת ולמצוא את עצמה. ואז לחזור בצורה אחרת. אבל משום מה היא מסרבת להבין

הלוואי שזה היה כזה פשוט..

נסיעה לאילת תעשה לה טוב..זה בטוח.. אבל בטח לא את ההוקוס פוקוס שתיארת.. זה הרבה יותר עמוק, היא צריכה נסיעה בתוך הנפש שלה.. וזה ממש אילת..

Mush room

New member
טוב, לשעה אני יכולה..

אולי ליותר. אבל לא מתאים לי ככה לנטוש ולברוח. זה לא יעשה לי טוב. ואני לא אוהבת את אילת.

Rinattt

New member
אל תסעי לאילת

לא רעיון טוב אבל תתחילי למצוא לך חיים מעבר לטיטולים ולהנקות כמו עבודה, קפה עם חברה, חוגים...

deena

New member
רעיון נפלא ../images/Emo31.gif

ומתכון בטוח לכך שהיא תחזור הביתה למצוא שהוא פנה לרבנות, הכריז עליה כמורדת, דיבר כבר עם הרווחה על כך שנטשה את הילדים ונעלמה, ושעו''ד פתח בהליכים כדי שלא יהיה לה לאן לחזור. בשום פנים לא לנטוש ילדים בלי להודיע לבן זוג לאן ואיך, בוודאי שלא כשהם במצב עדין כזה.

Mush room

New member
תודה על ההזהרה.

לא רוצה לפתוח במסע נקמה שיתחיל גירושים קשים. אם יש סיכוי לנישואים הללו, לא ארמוס אותו בהתנהגות זדונית. דווקא התקשרתי אליו, ושאלתי אם הוא יכול לשמור על הבובות הערב כדי שאוכל לצאת. והוא הסכים.

ערסlight

New member
נמאס לה

יש אנשים, שמתוך מה שהם, הם מנהלים את חייהם, יוזמים וגם מכופפים את הסביבה להתאים עצמה אליהם. ויש את הפאסיביים, אלה שנגררים, שרק מגיבים למה שאחרים עושים. יש יתרונות וחסרונות בכל קבוצה אבל אם את מהסוג השני, אז קחי את היתרונות של זה. תמשיכי להיות חסרת ישע ותלותית והמערכת תדאג לך. אבל הזכות שימאס שמורה לאלה מהסוג הראשון.

למעלה