נמאס לי

ערסlight

New member
זה משהו...

שרק הפעולה שלך תוכל להראות. זו מין יכולת להתגבר על הפחד ומסוגלות לעשות החלטות עצמאיות מתוך נכונות לשלם מחירים. נראה אותך.

תתחילי

עם מציאת עבודה ועניין בחיים גם רכישת השכלה או חוג יכולים לעזור. לגבי הגרושין, לא מומלץ לוותר על ליווי משפטי.

שירלי6

New member
דבר אחד:

אף פעם אל תתני לאף אחד את היכולת לתת לך הרגשה שאת אפס!!! קומי, מצאי עבודה, תתחילי להשקיע בעצמך, יתכן שהחיים ייראו לך אחרת. המון הצלחה.

יערית

New member
לכאורה

נראה שהדברים "מסודרים" וזה בהחלט איך שאת ציירת לפנינו,אבל החיים דיי מתים מתוכן אילמלא הבנות שעוד איכשהו ממלאות לכן את חלל האויר הדיי ריקני שלכם כזוג. אז נכון שהחלטה לגרושים לא תמיד נובעת מסיבות מהותיות כמו: כיסוחים מריבות בגידות וכו', אחת הסיבות היותר קשות לדעתי בזוגיות זה לחיות ולהלך "כמת" בתוך זוגיות ועוד לאורך זמן, אם זה משהו שנזרק באויר חדשות לבקרים, אז כדאי שתחתכו את זה כמה שיותר יפה ובהסכמה <לא לכולם פשוט וקל לבצע>. תתחילי בייעוץ למתגרש, חושבת ששם ינתנו לך הצעדים המיקצועיים הטובים ביותר וכמובן בהתאם למציאות הכלכלית שלכם . בהצלחה

סגול לי

New member
פטריה היקרה

את מתמודדת עם דברים כל כך קשים, אני מתארת לעצמי באיזה קושי את שרוייה עכשיו. מאוד חשוב לי להגיד לך משהו, נשמע כאילו בעלך הוא בעל הממון ואת כאילו הפטריה שגדלה לו על העץ. האם הוא עשה הסכם ממון כשהתחתנתם? זה שהדירה רשומה על שם הוריו זה אומר שאין לך חזקה עלייה. אך מה עם שאר הרכוש? את אחרי שתי לידות ברצף, שתי ילדות עם טיטולים, יונקות, את למעשה אישה אחרי לידה. זה קשה גם ככה ועוד עם בעל כזה? וזוגיות כזו? אני כבר הספקתי להכיר אותך כדי להבין שבריחה היא לא המוטו שלך. אני גם לא חושבת שאת צריכה לעזוב את הבית, עברי לחדר אחר, כל עוד את אישתו יש לך זכויות, אם הוא יפנה לרבנות תדרשי שלום בית, אל תצאי משם עד שיובטח לך עתיד כלכלי שתוכלי לחיות בכבוד עם בנותייך. לעזוב זה הכי קל, אבל מה המחיר שאת מוכנה לשלם? משהי כתבה שם למעלה מה יכול לקרות לך עם תנטשי, זה לגמרי יהיה לרעתך, תיזהרי. את נשואה לאיש הזה ויש לו חובה לדאוג לך, אל תוותרי על זכויותייך, גם אם האווירה לא נעימה כרגע. מאחלת לך בהצלחה ותישקלי טוב טוב את צעדייך.

Mush room

New member
תודה רבה בנות ../images/Emo24.gif

האכפתיות שלכן כלפי מישהי שאינכן מכירות, נוגעת לי מאוד

אל!!!!!

תתגרשי..........עכשיו. כלום לא יקרה אם תדחי את זה לסף... את עם תינוקות.. תחשבי על עצמך. לא הכי בריא ונכון, לא הגיוני בכל, קחי יעוץ, קחי פסיכולוגית... כולן יאמרו לך .."תדחי את הקץ תהפכי את הקלפים לטובתך" חכי מעט שיגדלו...ושתדעי בדיוק היכן את עומדת... זה נקרא לקרוא את המפה, לנצל משאבים, מומנטום והזדמנויות לפניי שקורסים.

Mush room

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo45.gif סמכי עלי.

אני בכל זאת אישה... יש בי את הכוח לגרום לו לדחות את הקץ

Mush room

New member
הצלחתי!!! ../images/Emo13.gif

זהו. היום הוא בפירוש אמר שהוא לא רוצה להתגרש. שוחחנו בנועם תוך כדי נסיעה לפני מס' שעות. עם זאת אני לא הולכת להיות שאננה. דרוש שינוי כדי שמצב כזה לא ישנה. לוקחת את כל העצות והחיזוקים שקיבלתי מכולם פה, ועם זה אמשיך בתקווה לשינוי מהותי בעצמי והעצמה אישית. תודה ענקית לכולכם

שרשירית

New member
יופי, כבר התקדמת. גאה בך!!

אם הוא אמר שהוא לא רוצה להתגרש תנסי לדחוף לכיוון של ייעוץ. תסבירי לו את החשיבות שבדבר על מנת שלא תחזרו על אותן הטעויות. חשוב לא להזניח את מערכת החסים ביניכם ולדבר, לדבר, לדבר. שוב.. אל תוותרי על מישהו מבחוץ, אובייקטיבי, שייתן לכם כלים על מנת שלא ליפול לאותן המלכודות.

../images/Emo140.gifכמו שמיכלי אמרה: יעוץ זוגי

יעוץ זוגי..טיפול משפחתי מה שלא יהיה..יש מה להציל בזוגיות שלכם. לא לוותר ולהרים ידיים. בחוץ לא מחכה האביר על הלומבארגיני הלבן. והדשא לא ירוק אצל השכן. לכן אם יש מה להציל ..תצילי. את אוהבת אותו..אצלך זה סיפור אחר מאשר אצל אחרים. יש לך זוגיות. יש עליות ומורדות.. צריך לדעת כל הזמן איך לעבוד על הזוגיות..כדי לשמור עליה..שיהיה בהמון המון הצלחה.

למעלה