נמאס לי

SHARON21F

New member
נמאס לי ../images/Emo7.gif

כן! נמאס לי!!!!! נמאס לי!!!!! אני תמיד הייתי קוראת סמויה פה, לא חושבת שהגבתי פה למשהו, לא חושבת שכתבתי משהו, הכל עבר לי ככה בראש וזהו. רוצה לשתף אתכם, אם אפשר, רוצה להוריד אבן מהלב... אני שרון, בת 23. הכל בעצם התחיל לפני כמה שנים, בכיתה ח', כשהייתי בחטיבה והבנתי שאני ממש שמנה... 1.63 על 85 ק"ג... מעולם לא חשבתי שאני שמנה עד אותו הזמן... כלומר, ידעתי שאני שמנה, אבל הדחקתי את זה כל הזמן.... המשכתי להדחיק, ללבוש גדול וכהה... מתביישת בגוף... עד כיתה י"ב. שם החלטתי שזהו. אני הייתי התלמידה המצטיינת, מנסה לכפר על השומן באמצעות המוח. מוזר? אבל הכל לא היה במודע. בקיצור, בכיתה י"ב, בגיל 17 בערך החלטתי שדיי!! בינתיים הצטברו להם עוד ק"ג לתפארת... והגעתי למשקל קליל של 97 ק"ג... כמעט כמו ממוצע הציונים... בתחילת י"ב התחלתי דיאטה, הדיאטה הראשונה שלי. והכל לבד. אז אכלתי כל יום אותו דבר כמעט. בוקר- סנדביץ' מלחם קל עם חומוס/גבינה לבנה/קוטג' וזהו עד לשעה 14:00 שהייתי חוזרת הבייתה, גוועת! תמיד אמא היתה מכינה אורז עם משהו, הייתי לוקחת אורז שאני מאז ומתמיד חולת אורז, חותכת מלפפון ירוק או עגבניה, שניצל טבעול-תירס או שניצל דג הנסיכה וזהו, עד לשעה 17:00- הייתי אוכלת פה מעדן דיאט או פרי או קרטיב. ובערב מנת קורנפלקס עם יוגורט או חלב וכוס נס קפה... וזהו ככה כל השנה. התביישתי לעסוק בספורט בגלל איך שהייתי נראית. אז רכשתי קלטת ספורט ועשיתי בבית לבד. לאט לאט התחלתי להרזות ובהתחלה זה הגיע ממש בבום, 10 ק"ג, עוד 5, עוד 4, עוד ועוד... היום כבר מגיל 18 וחצי אני על אותו משקל של 70-72 ק"ג. פעם ככה, פעם ככה. כן, כיף.. אבל לא... לא כיף רע לי. נמאס לי ואני רוצה להיות רזה! אני רוצה להפחית מהמשקל וכלום לא קורה, אני לא יכולה לוותר על עוגיות עם הנס, לא יכולה לוותר על מעדני שוקולד, לא יכולה לוותר על במבה... לא יכולה.. רוצה ולא יכולה!!!! החלטתי לעשות שינוי. למרות שאין לי כמעט זמן (אני גרה עם החבר, מחזיקה בית מכל המשתמע מכך, לומדת הרבה ועובדת במשרה מלאה) החלטתי שדיי!! שיש סדר עדיפויות! קודם אני!! הנשמה שלי!! אני רוצה ללכת לקניון להיכנס לחנות בגדים ולא לקנות מכנס במידה 42-44 שנראה לא טוב! אני רוצה להיכנס לחנות בגדים, "לזרוק" עלי מכנס, "לזרוק" חולצה, להביט במראה מבלי לראות את השומן שמבצבץ לו, את הבטן הזו... למה אני לא יכולה ככה?? למה?? יש פה באיזור שלנו מכון כושר מיוחד, שיש בו את שיטת המעגל... מחר יש לי שיעור ניסיון ואם יהיה טוב, אני מתכוונת להירשם ולהתמיד.. אני מקווה... מדובר על שיעור של 30 דקות. נשמע מעט, אבל חברה אחת שלי בהתמדה הפחיתה יפה מאוד מהמשקל. אז כן.. אני מקנאה! אני רוצה גם! אז מחר השיעור ניסיון... אני מתכוונת להתמיד כל יום... אני מקווה.. זה מול העבודה, ככה שאני יכולה לסיים את העבודה, ללכת לשיעור לחצי שעה- להתקלח שם ולנסוע הביתה, לסדר, לבשל ולהתחיל ללמוד... והכל יהיה באיחור של שעה... אז לא נורא, נכון? אני יכולה!!! אני יכולה!!!!!! אני רוצה ואני יכולה!!!!! פשוט.. כואב לי.. כל כך כואב לי בפנים... כבר חודש וחצי שאני פעם בשבוע מגיעה לחנויות בגדים בתקווה למצוא מכנס שיהלום אותי... חולצה שתחמיא לי... כלום. אני לא שמנה, אני יודעת, אני לא רזה.. אני תקועה וזה נורא. אני רוצה שחבר שלי יסתכל עלי ולא יוכל להוריד ממני את המבטים והידיים... אני רוצה ללכת ברחוב ולהרגיש טוב עם עצמי, אני רוצה ללכת ולהרגיש שאני הכי יפה!! נמאס לי להתחבא תחת מעטפת של בגדים וחצאיות עם גומי... נמאס לי לחזור הביתה בלי מכנס או חולצה, נמאס לי מהגוף הזה.. נמאס לי... הייתי שולחת תמונה שלי.. אבל אני לא יודעת איך וזה לא חשוב.. רוצה כוח לעשות את זה! אני יכולה!! כן!! אני יכולה!! למה לא?? אני יכולה!!! אני רוצה ואני אצליח!!! מצטערת שזה ארוך... לא הייתם חייבים לקרוא, גם לא חייבים להתייחס... רק רציתי להרגיש הקלה, לשפוך את הלב, להזיל קצת דמעה ולהמשיך בחיים... הלכתי ללמוד... הסיר על הגז... תודה ויום טוב! אני יכולה!!!!

bacilus

New member
הכעס תמיד משיג יותר מרחמים

קודם כל אני חייב לומר לך שכל הכבוד שהגעת למצב שבעינייך הוא סביר. את חייבת אבל לדעתי להפנים כמה דברים (אני לא אומר מתוך עמדת התנשאות כי אני אידיוט לא קטן בעצמי, אלא מתוך נסיון להבין אותך ולעוץ לך בהתאם) אין לי ספק שכל אדם שהיה שמן צריך לדעת להסתפק מתי שהוא באיזה שהו משקל אופטימלי ולא לשאוף לרזון מטורף, כי זה ממש מאמלל וזה לפעמים מוגזם לאללה... אל תיהי מושפעת מאנורקסיות כאלו ואחרות, הן כולן חסרות שמחת חיים אמיתית. אם הגעת למצב שאת מלאונת זה ממש נחמד ואני יכול לומר לך בוודאות שיש מלא גברים שמתים על זה. אל תתחמדני יותר מדי על המשקל... קודם כל אם יש לך חבר אז אם הוא יכול להוריד ממך את הידיים או לא זה לא עניין של איך שאת נראית אלא יותר עניין של איך את מתנהלת במיטה (תאמיני לי בזה כי אני גבר וכל הגברים חושבים מה....). הייתה לי פעם חברה פצצצצצצצצה אלילית כזאת שבא לך לסגוד לה כל יום בבוקר כשהיא מתלבשת ולומר שירי הלל לגוף המושלם שלה. אחרי גג אבל גג 4 חודשים, התרגלתי ליופי וזה כבר ממש לא עניין אותי, והיחסים שלנו התדרדרו ועד שלא עשינו סוויטש בנושא הסקס (דבר שחייב לבוא מתוך פתיחות ותקשורת בין בני זוג) לא השתפר המצב. לאחר מכן במשך 3 שנים נוספות לא יכולתי להוריד ממנה את הידיים. הייתי גם עם בחורות שמנמנות ואפילו לא יפיפיות כאלו והן היו מדהימות שחבל על הזמן. אז אם את רוצה שהחבר שלך לא יוריד ממך את הידיים, תנסי ערוצים אחרים ולא דיאטה. יופי הוא דבר שמתרגלים אליו ולא משנה כמה כוסית תיהי... אם את רוצה להוריד עוד ממשקלך אני מאחל לך מכל הכנות מלא הצלחה ואם ממש תכעסי על העניין ועל עצמך אז סביר להניח שזה יצליח... אם כי מה שזה יעשה לנפש שלך זה כבר סיפור אחר לגמרי. לכעס במקרים רבים יש הרבבבבבה יותר כוח מרחמים עצמיים ואת נשמעת לי ממש כועסת אז, תנצלי את המומנטום אבל אל תישארי כועסת כי חבל עליייך את נשמעת בחורה מיוחדת. בי

בהצלחה

את כל כך רוצה להיותת רזה, אז יאללה, תהיי רזה. בואי נראה אם באמת זה מה שיגרום לחבר שלך לא להוריד ממך את הידיים, בואי נראה אם לזרוק עלייך חולצה פה ושם יגרום לך את האושר המתמיד הזה, בואי נראה מה יהיה. בינתיים את כל כך נעולה על זה שזה יהיה המקור שלך לאושר ואהבה שנראה לי שמחכה לך אכזבה רצינית, אבל למה סתם להתווכח? יאללה, לכי אל האושר הרזה ובהצלחה.

SHARON21F

New member
הו לא! לא לא לא!!!!

אתם טועים!!! כתבתי משפט אחד וקישרתם את כל מה שכתבתי רק אליו!! אין לי שום בעיה עם החבר! אין לנו בעיות כלל! זה בכלל לא קשור! החבר הכיר אותי כמו שאני, איך שהייתי ואיך שאני עכשיו! חיי האהבה שלנו מדהימים ולא הייתי משנה בהם דבר! זה לא שהוא לא נוגע בי או לא מרותק אלי במיטה!! ממש ממש לא! אתם טעיתם ובגדול... השינוי שאני הייתי רוצה לעשות הוא אך ורק למעני, בשבילי!! כל השאר יהיה מעין "פרס"! מציאת בגדים בקלות יותר, לסובב ראשים - למה לא בעצם? החבר שיהופנט יותר... וכו'! אבל הכי חשוב זה שהכל יהיה למעני ובשבילי בלבד!!!! מקווה שהבהרתי את עצמי הכל למעני!! בשבילי! בשביל הנפש שלי! תודה על ההתיחסות ועל התגובה! שרון

וואי אני כל-כך מבינה אותך!!!!!!!

אני גם קוראת סמויה פה ואני קוראת את ההודעה שלך והכל ניראה כ"כ מוזר כאילו אני זו שכותבת את ההודעה. גם אני בנתונים הללו גם אני באותה כיתה הייתי כמוך וכל השינויים שחלו קרו גם לי. רק שהמשקל שיא שלי היה 88 קילו. גם לי נימאס מהמצב הזה, שונאת כ"כ ת'רגליים שלי, רוצה ללכת לים עם ביקיני בלב שלם ולהתגאות בגוף שלי בתקווה שאיזה גבר שיצאתי איתו בעבר יראה אותי ושיצאו לו העיניים ולא רק הוא גם בנות שלא פירגנו ואחרים שרק דאגו להעליב/ להשפיל/ לצחוק עליי בכל תקופת ההתבגרות. בעניין החבר אני מה זה מבינה אותך. גם לי יש והיתה לי תקופה שקצת רזיתי והוא אמר לי כמה רזיתי וזה היה כיף ומאוד נוח ועשה חשק להמון דברים וחוץ מזה שזה מעלה את המצב רוח. אז אני איתך. הכי חשוב שזה יהיה לעצמך ורק לך. אם כבר רזינו והגענו למצב טוב אז למה שלא נמשיך הלאה. גם לי יש ת'קטע הזה שהולכים לקניון ומחפשים מכנס ואני במיוחד לא אוהבת את הגיזרות הנמוכות וגם לא גבוהות, אלא משהו שיראה טוב עליי ואהיה שלמה עם איך שהוא ניראה בלי לסדר כל הזמן או בכלל שאני לא אצטרךלהביט במראה ולהגיד לעצמי אני צריכה דיאטה ולשמוע תוך כדי את המוכרת אומרת: "המכנס מדהים עלייך...." אז זהו שלא!! הגיע זמן להיות כוסית. במיוחד אחרי שהיום אני רואה את שחר סגל ב"לאשה", היא ירדה 25 קילו!! מדהים!! אני לוקחת עצמי בידיים ומקווה שתהיה לנו הרזיה נעימה.

SHARON21F

New member
איזה כיף לקרוא את מה שכתבת לי

אני גם מחפשת מכנסיים כבר מלא זמן בגזרה סבירה, לא נמוך מדי כשהכל בחוץ ולא גבוה מדי שעובר את הפופיק... אלה באמצע כזה... תאמיני לי... כל הביגוד בחוץ הוא של ברביות, הכל כל כך צמוד, נמוך.... מרגיז... לא כולן בחוץ רזות בלי בטן, בלי צדדים, בלי שומן בכלל!! מזכיר לי שנכנסתי לאחת החנויות ושאלתי מה המידה הכי גדולה שלהם במכנסים... התשובה של המוכרת שמביטה בי בבוז "40 אולי אצליח למצוא 42...". למה? למה לא לייצר בגדים יפים לכולם? מאיפה את? אני רוצה לרדת 10 ק"ג... זהו, זה הרבה?? לא... לא הרבה יחסית למה שכבר נעלם ממני... אבל קשה... אוף כמה שזה קשה!!! היום יש לי שיעור ניסיון באיזה מכון.... אני פשוט נמאס לי לסחוב.... נמאס לי להתחבא תחת כל המעטפת של ג'קטים, חולצות רחבות ישנות, חצאיות של "היריון"... נמאס לי!! אני רוצה להיות רזה!!! למה לא? מה אני לא יכולה?? אני יכולה!! אני לא משלה את עצמי בקשר לרזון... אני רק רוצה להשיל ממשקלי 10 ק"ג או איזה 2 מידות... זה הרבה?? אוף... פשוט אוף... אבל הבוקר התעוררתי ממש טוב והחלטתי שאני אתן את כל כולי בשיעור ניסיון הזה ולא משנה לי כמה זה יעלה לי לאחר מכן, אני הולכת על זה!!! אני פשוט הגעתי למצב שלא משנה מה אני אוכל, בין אם זה דיאטטי או משמין... אני נותרת באותו מקום, באותו המשקל ובאותה המידה... דבר לא משתנה... חוץ ממצב הרוח שלי!! אז זהו!! השינוי במחשבה התחיל אתמול 26/11/06 ואני מתכוונת להתמיד!!! אני רוצה!!! אני חייבת!!! אני מקווה שאוכל להיכנס לפה כדי לקבל כח ברגעי משבר, מקווה שאצליח! כי אני רוצה וחייבת!! חייבת לעצמי!!! יום מעולה!!! דרך אגב.... אחד הח'ברה מהעבודה חזר מחו"ל ומה הביא לי?? חצי קילו של שוקולד טובלרון.... מתה על זה!! אבל... לא פותחת את זה... אני אתן להורים שלי... לא מתכוונת לגעת בזה.... למה לא יכל להביא לי סתם משהו... פסל ב- 5 שקל מהשוק, צמיד מעאפן... כל דבר היה מתקבל בשמחה אדירה... למה שוקולד?? :)) העיקר הכוונה! יאללה!! להחזיק מעמד!!!

../images/Emo140.gif לדעתי.....

10 ק"ג זה הרבה. זה לא קל, אך בהחלט ניתן לביצוע. הרבה פעמים אמרו לי שאם אני ארד 10 קילו אני אראה ממש טוב. בהתחלה קיבלתי את זה בתור מחמאה, אח"כ ממש לא ועכשיו אני רואה זאת כמחמאה ודאית ורוצה מאוד ליישם זאת. הבעיה היא שכאשר יש עודף גדול קל מהר להוריד ומכיוון שזה המשקל היציב שלנו פלוס מינוס, שלי בכל אופן כבר הרבה זמן גם מיתנדנד, אז קשה להוריד. ספורט ואכילה נכונה יעזרו. אין דרך אחרת. היית היום בשיעור? ואם כן אז איך היה? לדעתי לא משנה הסכום של השיעורים העיקר להוציא אנרגיה. ובקשר לעניין עם חנויות הבגדים אז היתה לי תקופה שרק ניכנסתי לחנויות והייתי שואלת אם יש 44 ולפעמים היו עונים כן ואלה היו מכנסיים בעיקר למבוגרת ואני הייתי חיילת אז וזה ממש ביאס אותי. בכלל העניין שאני צריכה לשאול לגבי המידות בחנויות.... מה אני חריגה???? אותי בכלל מקומם כל העניין הזה שעושים עד מידה מוגבלת, מה אנחנו לא מיתלבשות? לא יוצאות? דווקא לדעתי חבל שלא מיתחשבים והעסק הראשון שיפתח חנות לכל המידות (והבגדים שם אכן יהיו יפים ולא סתם בגדים שאני אסתכל עליהם ולא יאהב כמו שהרבה פעמים קורה) אכן ירוויח וגם ייחשב למקום מוערך. אני אף פעם לא הייתי רזה. כל השנים התלבשתי מגעיל. למה? לא היתה לי ברירה. שום דבר לא ניראה עליי יפה והייתי מידה 44/46 היום עוד איכשהו אפשר למצוא חולצות נורמליות במידות האלה לדוגמא בפוקס וכו'.. אך זה לא בגדים ליציאה ממש והקולקציה השנה יפה אך הבגדים עצמם קטנים. בכל אופן אז אני ממש סבלתי ודווקא אז יצאתי הרבה וזה עצוב לי לחשוב על היום וגם אז שכל פעם לבשתי מכנסיים שאמא שלי תפרה לי וחזרתי על חולצות כל הזמן. ונחזור קצת להיום..
(אני מידה 44/42 יותר נוטה ל 42) הרי ידוע שלא כולן רזות וגם רואים את זה. הכי טיפשי זה שבישראל עדיין הולכים עם גזרה נמוכה כשברוב העולם זה לא באופנה במיוחד שרואים עד כמה זה לא מחמיא בצדדים. למה לא מייצרים בגדים במידות?????? ואם כבר אז שייצרו המון ולא מלאי מוגבל. תאמיני לי שיקנו את זה. יום אחד נכנסתי לחנות וראיתי שם מידות יצאתי עם 2 מכנסיים והייתי מאושרת. בשבילי זה הישג. גם רציתי להעיר לך על זה שאת לא חייבת ללבוש חולצות רחבות, יש לנו אותם נתונים בדיוק ואני הולכת עם חולצות צמודות וזה לא נורא כ"כ. השאלה אם את רואה חולצות כאלה ומעדיפה שלא לקנות כי לי יש כמה. מקסימום נלך יחד לשופינג....
שמרי על המוטיבציה ואל תתייאשי. עוד מעט תראי תוצאות

SHARON21F

New member
היי!!!!

אז הייתי בשיעור!!! ואני אחת שפשוט לא מתחברת לספורט, לא למכשירים, פשוט לא אוהבת את זה... ויותר מכך, לא סובלת את זה! שונאת את זה ואת כל מה שכרוך בזה, שונאת את המאמץ, את הכאב שרירים של אח"כ, את ההזעה.... שונאת!! אבל!! וזה אבל ענקי, גדול- בשיעור שהייתי בו ממש נהניתי!!! כן!! היה לי כיף!! הזעתי והיה לי ממש כיף!! ועשיתי את כללל המכשירים ואת הכל!!! והכל היה כל כך כיף!!! וזה מקום שיש בו הפרדה בין הגברים לנשים, אז לדעתי זה יותר טוב, כי כך אין בושה או מבוכה... בקיצור!! וואו!!! אני מתכוונת להירשם! שאלתי על הנחות לסטודנטים ועשו לי הנחה ואמרו שאם אני רצינית אז גם יקבעו לי כבר למחר מדידות ושקילות וכל זה!! איזה כיף! אני מאושרת!! אז החלטתי להרשם לשלושה חודשים... לראות איך ילך לי... :) והיום אני גם הולכת לשיעור!! זה ממש נחמד והכי טוב, שזה בדרכי מהעבודה הביתה, כלומר, אני יוצאת מהעבודה, נוסעת רחוב, מחנה, עולה לשיעור, יוצאת וממשיכה הביתה :) ממש "על הדרך". ואפילו הספקתי לעשות את כל הדברים שאני עושה כל יום שזה לבשל, לסדר, לארגן וללמוד! והיה לי יותר מרץ!! וואו!! כבר רואים שרזיתי סתתתםםם.... :) אם אני אתמיד יראו תוצאות! אין...חייבים להתעמל ואני לא מאמינה שמצאתי משהו שכיף לי ונוח לי בו! הבטחתי לעצמי הבטחה, אם אני אתמיד כמו שאני רוצה: ראשון, שלישי חמישי ושישי כן-לא, כך כל החודש הראשון, אז אני אצ'פר אותי במשהו, בלי לחשוב על הכסף!! משהו שאני ממש רוצה... אל תצחקי...- ללכת להצגה של "היפה והחיה" :) שעולה הרבה... :) את צודקת בקשר לגזרות של המכנסיים למידות הגדולות יותר- ממש כמו של סבתא... לא צעיר, לא נראה טוב... נורא... אני מקווה שאני אצליח לרדת בהיקפים ולרדת מידה ואולי יהיה לי קל יותר למצוא מכנס יפה... שחור!! אני רוצה מכנס שחור!! משום מה כל המכנסיים שלי הם :לבן, חום, קרם,.... על בסיס של קרם ולבן ושמנת.... למה? כי מאז שרזיתי בזמנו במשקל החלטתי שאין שחור במלתחה... כמעט... והיום, כשאני מחפשת אחר מכנס שחור... אני לא מוצאת... אוף... בקיצור ולעניין.... אם אני אמשיך להתמיד בצורת האכילה שלי שהיא נכונה ואני אמשיך לשלב את זה עם ספורט.... אני אוכל להפחית במשקל.... היום יש את המדידות והשקילה... אני אודיע כמה ונראה מה יהיו השינויים בתקווה לשינויים :) תודה שאת מתעניינת ושאת פה, ממש כיף לי לשתף ואת מחזקת אותי בדרכך שלך תודה שרון זו שבקרוב תמצא מכנס... ;)

למעלה