נמאס לי

Anywere is

New member
נמאס לי ../images/Emo10.gif

אחים זה עם מעצבן.. האחים שלי אנחנו משפחה גדולה..אחי הגדול ישן איתי בחדר במשותף..הוא בצבא..כמובן שהוא אוסר עליי חבר עד גיל 30 אימא שלי לא מרשה לי חבר עד גיל 100..וככה חיים.. אני מסתירה את הקשר שלי עם החבר.. אמ.. כשאני בבית של חבר שלי אז האחים שלו לא נוקשים בדלת..כלומר נוקשים ואז פותחים מבלי שאמרנו כן..וזה די מביך ומעצבן!!! כי למשל יש לו היכון בחדר אז אני עם חזייה ומכנסיים קצרים..זה די מביך שהאח שלו רואה אותי ככה! לנעול אי אפשר כי המנעולים הם כל כך ישנים שבפעם האחרונה שנעלנו ננעלנו בעצמנו.. כמה שלא דיברנו איתם הם לא קולטים.. כשאני ובן זוגי מתנשקים סחדר שלו אז פתאום האח שלו נכנס..ואני מתה לקבור את עצמי
עם אחי בחדר..כל בוקר מסדר בשעה 6 לראות עם החדר נקי..זה די מרגיז
ואני בת 18 בעוד חודש!! אני לא תינוקת.. ולפעמים יש יציאות כאלה בשולחן אוכל..כמו: "ואי חברה שלך נורא יפה..אפשר להשאיל אותה?" למה אני?!

היי

קודם כל, אני חושבת שכדאי שתדברי עם הורייך, תסבירי להם שגם בתור בוגרת כבר וגם בתור בחורה קשה לך להיות בחדר נוסף עם אחיך. תנסו למצוא לזה פתרון. לגבי החבר, הרבה הורים מגוננים על הבנות שלהם ומסרבים לתת להן לצאת עם מישהו אני חושבת שלרוב הם לא באמת מתכוונים לזה ואני בטוחה שאמא שלך תרצה שתצאי עם מישהו (ובבוא היום גם תתחתני ותביאי ילדים) לפני גיל 100. דברי איתה לבד בארבע עיניים תספרי לה על החבר שלך וכמה זמן אתם ביחד תני לה קצת זמן לעכל את הידיעה ובסוף זה יסתדר היא הרי לא תוכל לכלוא אותך במגדל נכון? חבר שלך יצטרך לפתור את הבעיה עם האחים שלו לבד. הוא חייב לתת להם גבולות ולהסביר להם את הפרטיות שלו. אין דרך אחרת לצערי חוץ מלדבר איתם שוב ושוב או להחליף מנעול אבל אני מניחה שזה לא אפשרי כל כך..

Anywere is

New member
../images/Emo10.gif

אין מצב לדבר עם אימא שלי.. ככה זה במשפחה הזאת.. אם את יוצאת לפני גיל 20 אז את נחשבת כ-"זונה".. ראיתי מה קרה לבת דודה שלי שעשתה את זה וסיפרה להורים שלה..

זה מצב קשה

אבל את תצטרכי להחליט מה חשוב לך ואם את באמת מסוגלת להמשיך להסתיר את הקשר שלכם. את יכולה לנסות לדבר איתה על מצב היפותטי תראי איך היא תגיב אם תשאלי אותה על בחורים וכו'. מה שקרה לבת דודה שלך לא בהכרח יקרה גם לך כי גם אם זאת אותה משפחה עדיין אלה לא אותם הורים.

Anywere is

New member
תאמיני לי שכללל המשפחה עשתה

פה לינץ' נגדה..אני יודעת על מה אני מדברת..עד גיל 20 אין מצב שאגיד משהו..והוא מקבל את זה..אני איתו כבר שנתיים
הוא מהכיתה שלי..כשיצאנו לטיול לפני הגיוס (טיול מוקדם מאד-עדיין לא סיימתי בית ספר) אז אני וכמה חברות והוא טסנו לגרמניה ביחד..אימא ממש כעסה שיש גבר בקבוצה..אבל בסוף שיכנעו אותה שהוא יהיה בחדר נפרד..לקח 3 חודש כדי לשכנע אותה..וגם זה בקושי..

מה את חושבת הסיבות של אמא שלך

לשמור עלייך כל כך? האם היא לא סומכת עלייך? האם היא לא סומכת על בני הזוג ? אני לא מצדיקה שום צד כרגע, אני רוצה לנסות להבין.

Anywere is

New member
דת.

הורי דתיים-מסורתיים (לא דוסים) ואני רק מסורתית (בסתר)...

האמת שחשבתי בכיוון אבל לא רציתי

לענות לפי המסקנה שלי. תראי, זה בסדר גמור שילד פונה לדרך אחרת מזו של הוריו, להורים קשה לקבל את זה מהרבה סיבות. לדעתי את קודם צריכה לתת להם להבין שהדרך שלך שונה משלהם ומפה בעצם מתחילים כל חילוקי הדעות. זה שבחרת דרך אחרת, לא אומר שאת לא חושבת שהדרך שלהם היא טובה ונכונה - אבל זה שלהם לא שלך, אנני יודעת אם את מדברת עם הורייך או שזה משהו שלא מאפיין את היחסים בניכם אבל בלי לומר להם שבגרת והחלטת לשנות ממנהגי הבית- הם לא ידעו מה עובר עלייך וכל פעם זה יביא לחילוקי דעות (גם אחרי שתגידי להם, יהיו חילוקי דעות אבל זה לגיטימי, תני להם להבין שאת מכבדת אותם ושהם יכולים לכבד אותך)

Anywere is

New member
אני מעדיפה להמשיך להיות

כבש שקט ומתוק..לא מציץ יותר מידי....אבל האחים של חבר שלי זה משהו בילתי ניסבל!! הם פותחים את הדלת כאילו אין מחר :( ואני לא אחת שרבה או מביעה דיעה..:(

eris1515

New member
אז הגיע הזמן שכן תביעי דעהה

תגידי לחבר שלך שזה מפריע לךך לא נעים לך...

Anywere is

New member
אני לא סכסכנית X:

למרות שפעם אחת אח שלו נכנס לחדר בזמן שהתלבשתי אחרי המקלחת..אז הוא ראה לי את החזה X: אני שעה בכיתי על זה :(

h e n y

New member
מממממ

טוב קודם כל הקטע עם הדת זה לא פיתרון. בת דודה שלי היה לה את אותו הקטע{אגב גם ההורים שלי דתיים אבל אני יוצאת עם בנים..} ההורים שלה לא הסכימו לה לצאת עם בנים ובהתחלה היא הייתה נפגשת עם בנים בסתר. אז רק שתדעי לך שזה מהלך שגוי! העובדה שאת לא סומכת על אמא שלך או בכלל על מישהו מהמשפחה זה יגרום לך בעתיד לבעיות. כי בסופו של דבר אמא שלך תגלה{או שהיא גילתה והיא פשוט לא אומרת לך} ואז היא עוד יותר לא תסמוך עלייך... דבר שני, לגביי אחיך... לכל אח יש את השיגעונות שלו, ואת צריכה לקבל אותו עם השיגעונות האלה כפי שבוודאי לך יש שיגעונות שמשגיעים אותו והוא מקבל אותם לגבי זה שהוא שומר עלייך, זה לגיטימי לכל אח, אבל בפועל אין לו זכות לקבוע לך על החיים ובגלל זה את לא צריכה לשים לב לזה יותר מידי.. דבר שלישי, לגבי האחים שלו. פשוט אם את יודעת שיש "סכנה" שהאחים יכנסו אל תתחרמני איתו בחדר שלו. תמנעי מעצמך את המבוכה הזאת ותסבירי לו שזה מציק לך. זה שהוא לא הבין את זה עדיין זה לקוי. ואם הוא לא מתכוון לשים לזה סוף{לקנות מנעול או משהו כזה} פשוט תקבעי לו עובדה שאת לא מתחרמנת איתו בחדר שלו..תשמרי על הכבוד שלך. מקווה שעזרתי.

Anywere is

New member
אני מבינה..אבל המציאות המצב

בהרבה יותר מסובך..בקשר לחדר..אם לא בבית שלו אז איפה? בבית שלי? אי אפשר.

לדעתי הכי טוב...

להפחית את המפגשים אצלו בבית, ולהיות כמה שיותר אצל חברים משותפים, בחוץ. ואני חושבת שחשוב שתדברי עם המשפחה שלך ותבהירי להם שאת לא ילדה קטנה, ושאי אפשר לאסור עליי דברים שהם טבעיים כמו שיהיה לך חבר.

Anywere is

New member
יש לנו קבוצת חברים קבועה

וכל הזמן אנחנו נפגשים..לא הבנתי מה הקשר לזה ליחסים?

למעלה