נמאס לי מקסטרו מן!!!!!!!!!

No BoDy1

New member
נמאס לי מקסטרו מן!!!!!!!!!

רררררררררר נמאס! באתי לקנות חולצה מכופתרת לחתונה של חברים.. ונמאס לי פשוט.... כל חור הם שמים את הלוגו שלהם!!! C... אני ראיתי סוף סוף חולצה בלי הלוגו.. פתאום אני מרים את הצווארון אני רוא שם את האות C... לא נמאס להם?!##$#@% כל חור הם מצליחים לתקוע C!!!!

חחח לא מתנפל../images/Emo6.gif

תראה, הם חייבים לפרסם את החברה שלהם
חחחח אני יודע שזה קצת מעצבן אבלללללל חפיף
מי שם לב
אז יראו שקנית את זה בקטסרו.. זה לא בושה

No BoDy1

New member
שיפרסמו בשלטי חוצות!!

רררר, לא אוהב אותם.. בעעעעעעע נראה לי אני יחסוך קצת ויקנה חולצה של בילבונג מכופתרת..

chicolico

New member
האמת? שזה ממש לא חפיף...

זה יותר מדי ממוסחר ועובר קצת את גבול הטעם הטוב... בעיניי זה ממש דוחה ובגלל זה אין מצב שאני אקנה בחיים בגד, שהשם של החברה רשום עליו...

dark eyes

New member
בכל זאת

קסטרו זה מותג שלא מבייש את בעליו אז מה הספיור... יש לי המון חולצות טריקו פשוטות למראה שעלו לי 30 דולר ויותר של חברות כמו ארמאני אקצ'סנג' קנט' קול ועוד ותאין לי שרשום של חברה ידועה שה רק יותר נחמד

למה זה יותר נחמד? כי רשום על החולצה

ארמני אקסצ'יינג'?! 150 שקל בשביל כמה אותיות?! מדיבורים על ארמאני אקסצ'יינג' ושאר מותגים, אני יכולה להבין שבקרת פעם אחת לפחות בחו"ל. יש תעשיה שלמה של חיקויים שלא נופלת מהאיכות של המקור. כמובן, אם מדובר בפריט מיוחד או באירוע מיוחד, יש טעם להוציא את הפלסטיק. אבל כשמדובר בחולצת טי עם הכיתוב... נראה לי חסר טעם. אמנם, כל אחד ודעתו, אבל הכיתובים הענקיים של fox, gap (וכמובן שאלה בהשוואה לארמאני הן מותגי-תחתית) פשוט לא עושים לי את זה. כן, יש לי חולצות עם כיתובים קטנים של בנטון, דולצ'ה גבאנה וכיוצ"ב. אבל זה לא הופך אותן ליותר נחמדות... הן היו וישארו חולצות ליום-יום. אני לא באה לתקוף, אלא להביע את הדיעה שמנגד. רק טוב :)

זה לא הופך אותן ליותר נחמדות או

יפות.. אבללל ה-2 מילים האילו.. הופכים את החולצה ל.. בעלת ערך יותר רב
וגם בשביל ההרגשה העצמית.. אני אישית לא הייתי מוכן ללכת עם חולצה מזויפת שרשום עליה דולצ'ה & גבאנה.. למה
לא יודע
פשוט ככה.. זה עניין של הרגשה.. מה היית מעדיפה שיהיה כתוב לך על החולצה
ארמאני או פוקס
(
) (תעני לי ברצינות..)

No BoDy1

New member
חח אשכרה.. ידידות שלי באות אלי

עכשיו מאיזה ישוב... אלישיב.. מכיר?! נלך לשבת בבית קפה או משהו.. מצ'עמם..

SuGar and SpicE

New member
אוקיי.....דעתי -

קודם כל אני גם לא הייתי מוכנה ללכת עם חולצה מזוייפת שרשום עליה דולצ'ה וגבאנה או כל מותג אחר. אם כבר לובשים חולצה שכתוב עליה בגדול שם של מעצב, אז לפחות שתהיה מקורית
ובכלל אני לא אוהבת שקונים דברים מזוייפים. אני לא מתכוונת בזה שצריך לקנות רק מותגים, מצידי לקנות בשוק, אבל שהבגד לא יתיימר להיות משהו שהוא לא
אחרת, זה סתם מגוחך. ובזה אני מתכוונת גם לכל החיקויים ב"סתר" של חברות כמו קסטרו או פוקס - לפעמים רואים בגדים שלהם עם לוגואים קופי של מעצבים
למשל חולצה כזו של קסטרו שהמילה "קסטרו" נכתבה באותן אותיות ובאותה צורה כמו שדונה קארן רושמת DKNY.... או סוודר של פוקס עם הלוגו של ראלף לורן (אני מדברת על הדגל הזה) רק שבמקום RL הם כתבו FJ=פוקס ג'ינס. נו באמת.....

מסכימה...

"אם כבר, אז כבר" אבל מצד שני, אם כבר דולצ'ה וגבאנה... לא עדיף לקנות חולצה מיוחדת? בדרך כלל מי שקונה חולצות עם כיתוב, מעוניין "שיראו שקניתי שם" לא יותר שווה שיבואו ויגידו לך "החולצה מדהימה. מאיפה היא?" ואז תענה "דולצ'ה וגבאנה"? אני בעד מקוריות, בעד סגנון. חולצה פשוטה שרשום עליה גוצ'י, פשוט לא שווה כמו החולצות המיוחדות שלו. ולצאת עם טי-שירט רגילה עם כיתוב... מה מיוחד בזה?!

SuGar and SpicE

New member
אוקיי, עכשיו מגיעים לנקודה השנייה

שלי. כמו שאמרת - בדר"כ מי שהולך עם לוגו של חברה כתוב בגדול....מעוניין שכל העולם ואשתו יראה שזה משם... וזה בעיקר בשביל פוזה. שמעי, בדר"כ מי שקונה כאלה דברים הם אלה שלא-הכי-עשירים-בעולם - כי כמה שזה יקר, בדר"כ הטי-שירטס הפשוטות של המעצבים הם הכי זולות יחסית לשאר הבגדים שלהם... אז זו דרך קלה ונוחה להרגיש ביג-שוט ובכל זאת לא לגמור עם חור ענק בכיס. בדר"כ מי שממילא יש עליהם... ויודעים שיש עליהם, ויודעים שיודעים שיש עליהם...לא מחפשים להוכיח לכל העולם שהם קונים אצל מעצבים.

dark eyes

New member
ואת לא הבנת אותי

החולצות עם הכיתוביות של במעצב הנודע הם לא בשביל הפוזה ולא בשביל לצאת בערב, הן סתם נחמדות יום יום לבית ספר אחריי כמה שנים הן דוהות ונמתחות וישנים איתם ואת יודעת אח"כ זורקים... כמובן שאם אתה עומד בפני השאלה של האם לקנות חולצה שווה של מעצב או חולצה עם לוגו בגדול בטוח שחולצה שווה אבל מבחינת מחיר ותאמיני לי יש לי הרבה חולצות מעצבים המחיר לא זהה... חולצות יציאה של ארמאני לא עולות פחות מ400 שקלים לקולקציה החדה (לא סוף עונה) וחולצות כמו שאמרתי עם כיתוב גדול אפשר להשיע בגרושים של 150 200 שקל ובסוף עונה אפילו בעשרים דולר

ואתה עדיין לא מבין אותי...

אז נכון, חולצות עם כיתוב עולות פחות מחולצות אחרות. אבל מה יותר טוב בחולצה חלקה עם 3 אותיות מאשר בחולצה חלקה רגילה? התכוונתי להגיד שהעובדה שרשום ארמאני או כל שם אחר, לא הופך את החולצה ליותר יפה אלא רק ליותר יקרה (בהנחה שהיא אכן של אותו מותג ולא "מזוייפת")

למעלה