נמאס לי מקסטרו מן!!!!!!!!!

dark eyes

New member
שעליה רשום מותג

בצורה מעניינת שהיא מיוחדת יותר מחולצה חלקה פשוטה היא בעלת גזרה שונה מחולצה חלקה לעיתים, וחוץ מזה שלרוב המותד שרשום מעוצב אף הוא
הסמל של גוצ'י על פשטותו מאוד יפה. הסמל של דונה קארן מאוד יפה ומעניין. וארמאני בחולצות A E שלו תמיד מוסיף מוטיבים מעניינים!

i l0ve u

New member
אני לא מבינה מה הבעיות עם לוגואים..

קניתי סווצ'ר ענק מפוקס וכתוב עליו פוקס ...אז ?? זה פוזה? זה בשביל להתלהב? <ובואו נתייחס בהודעה כאילו פוקס זה ג'וצי חחח..> לא הבנתי כלוםםם מהשרשור ...

לא הבנת את כוונתי...

בשביל שיהיה רשום לך דולצ'ה וגבאנה על החולצה אתה לא צריך להוציא הרבה כסף... אתה יכול להוציא מעט וזה יכול אפילו להראות בדיוק אותו דבר. לא מאמין?! אם יזדמן לך להגיע לניו-יורק בקרוב, תראה על מה אני מדברת. לשאלתך, אם כבר לקנות חולצה עם כיתוב- אז ארמאני. ולידיעתך, החולצות של דולצ'ה וגבאנה שלי, לא "מזויפות".

לא אמרתי שהן מזויפות../images/Emo140.gif

בקשר לשאלה שלי - למה היית מעדיפה שיהיה רשום ארמאני
ובקשר לניו-יורק אז.. כן, דווקא יש סיכוי שעוד איזה כמה חודשים אני אטוס לשם..(לבקר את אח שלי
)

אתה מנסה להכשיל אותי?

ארמאני, מ2 סיבות (וכמובן שהכל תלוי בתקציב ושאר שטויות...) 1)פשוט כי הסיכוי שלעוד מישהו יהיה את אותה חולצה קטן בהרבה מאשר הסיכוי שלאנשים נוספים תהיה חולצה של פוקס. 2) אם כבר לעשות פוזה, אז לא עם פוקס :)

Fairies Hunter

New member
טוב כי זה טיפה סגידה למותג,לא? ../images/Emo4.gif

יש למשל את אמילי [דמות שאני ממש אוהבת |:] וחולצת T שלה עולה 170 ש"ח. פיייי מה נפלתי על הראש? אז אני קונה חולצות שלה שהן חיקוי [אגב חיקוי ממש טוב. המקור -פחות טוב- מזה. מניסיון, כן] ואין לי שום בעיה עם זה.

dont mind me

New member
זה מה שנקרא מותג

יש כאלה שלא אכפת להם ויש כאלה כמוני שפשוט לא קונים שם

i l0ve u

New member
עידן ....

לא הבנתי מה הבעיה שלך עם לוגואים ..? מישו יכול להסביר לי ? חחח לא כי אני ממש רוצה להשתתף בדיון אבל לא הבנתי ....

LipStiK

New member
אחח... צודק בעיקרון..

כמו רנואר- בכל דבר קטן הם תוקעים R! אפילו על הגרביים.... אבל מצד שני- הם בכל זאת רוצים לפרסם ת'צמם ולהראות שלובשים את הבגדים שלהם...

LipStiK

New member
אממ אולי אצלכם לא לובשים אבל...

אצלנו רוב הבצפר והאנשים שיוצאים מהבית בערב לובשים קסטרו. האמת שזה די נמאס... לראות את כוווווולם לובשים את אותה חולצה או אותו סגנון. היה יום אחד שפשוט כל הבנטים בבצפר באו עם אותה חולצה של פוקס מן (
) ב-3 צבעים שונים.... די היה דוחה

i l0ve u

New member
תשמע ...

אולי בנתניה מתלבשים רק עננים וPOLICE אבל בכל מקום אפשר לראות את קסטרו ..... אם יש לך בעיה אישית עם המתג זה משהו אחר אבל לפי דעתי זה אחד המותגים המובילים אצלנו בארץ לפחות במובן העממי ולא בשביל כאלה כמוך שהבנתי מאיפה אתה קונה וזה מקומות שעולים הרבה ולא כולם מרשים לעצמם ... כיף לקנות מקסטרו אתה מרגיש <אני לפחות> שקניתי משו איכותי ואופנתי <תלוי גם מה קניתי חח> ושהיה שווה ת'כסף כי זה לא יקר כמו חברות אחרות .... אבל טל זה סיפור אחר טל בכלל צריך לקנות ת'חנות למרות ש- 94% מהחנות כבר יש לו בבית כולל העובדים .. חח סתם

julietta16

New member
אז"ש...מלא לובשים קסטרו

בגלל זה אני לא קונה שם ממוסחר מדי, חוזר על עצמו מדי, ואה...יקר מדי (מה לעשות, אני לא רוטשילד) חוצמזה לחברה שלי יש את כל הקולקציה בארון (בלי להגזים) אז למה לקנות?- מה ששלה שלי

אדוושי

New member
חחחח ../images/Emo6.gif

אבל יש להם דברים יפים, אי אפשר להגיד שלא. למרות שהייתי פעם אחרונה לא מצאתי משהו שמשך את העין שלי במיוחד.

למעלה