נמאס לי מעצמי! (טריגר)

saporta2

New member
נמאס לי מעצמי! (טריגר)

נמאס לי להיות הכי שמנה בפורום, הכי שמנה בעולם!!! להסתכל על עצמי במראה ולרצות לנפץ אותה, לרצות להעלם! להעלם לתמיד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נמאס לי- לאכול ולצום ולאכול ולאכול ולצום ולהתאפק ולהבטיח לעצמי שמחר- מחר אני אהיה יותר רזה. נמאס לי לנסות לקום ולגלות שבמקום לעזור לי מישהו תמיד דורך עליי נמאס לי לחשוב איך אני יוצאת מזה נמאס לי לחשוב איך להתגבר נמאס לי לחשוב שהכל מתחיל להסתדר ואז להתקל בקיר המציאות... הכל לא יסתדר! הכל רע רק רע!!! כמה רע עוד אני יכולה לסבול??? נמאס לי להרגיש זרה- איפה שאני לא נמצאת, אני רוצה מקום משלי אני רוצה חיים נורמאליים, אני לא רוצה את כל זה! לא רוצה את ה"משפחה" הזאת- שתמיד גורמת לי להרגיש הכי מרוחקת בעולם, שבמקום לאהוב אותי רוצים רק לראות אותי נהרסת. אתם רוצים אותי מושלמת- בובת חרסינה עומדת על הויטרינה מחייכת חיוך רחב וגם כשאני עושה את זה זה לא מספיק לכם כלום לא מספיק!!! ואני- מה איתי? מה עם מה שאני רוצה?????????????????? אני רוצה לחיות את החיים שלי! רוצה להרגיש מוערכת, רוצה להרגיש אהובה, רוצה ליפול- ולדעת שזה לא כזה נורא... להרגיש שמישהו מפיק תועלת מקיומי שמשהו מצליח לי שיש בי ניצוץ, יש בי משהו, פיסה קטנה של טוב... אני בסה"כ רוצה לפעמים להרגיש שמותר לי להאט את הקצב, שמותר לי- להיות אנושית... אני שונאת את החיים האלו שונאת לקוות ולהתאכזב שונאת אופטימיות- אופטימיות זו האשלייה הכי גדולה שהחיים הצליחו למכור לי!!! והיא זועקת "רמאות!!!" למה זה מגיע לי??? למה? למה רק רעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע???????????????????????????????? אני עייפה- רוצה רק לישון עוד אכזבה ועוד אכזבה, עוד נפילה ועוד עצב ועצב ועצב דיייייייייייי מספיק לי אכלתי מספיק! אכלתי מספיק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מספיק לכל החיים!!! אז למה אני עדיין רעבה?????????????

../images/Emo41.gif...

לא יודעת מה לרשום כל כך. רק רוצה שתשמרי על עצמך. ותהיי זחקה.

חזקה..*../images/Emo3.gif אופס....

חוץ מזה תאהבי את עצמך. אל תתני לעצמך ליפול ולהישאב שוב למחלה הזאת. לא יודעת מה להגיד.. שמרי על עצמך. אני.

tori1

New member
וווייי טלושקה...../images/Emo24.gif

כמה קשה לשמוע אותך ככה. תקשיבי לי, להיות מושלמת אף אחד לא דורש ממך, זה מה שאת הכנסת לעצמך לראש. אני בטוחה שהמשפחה שלך לא רוצה לראות אותך נהרסת כמו שאת טוענת..הם רוצים בטובתך..לא לעשות לך דווקא. טלי-אני מעריכה אותך, אני אוהבת,ליפול זה לא כל כך נורא..אבל צריכים אחרי הנפילה להתעורר, לשאוב כוחות, ולנסות כמה שפחות ליפול שוב.. ואת מסוגלת לזה, אני יודעת. את חזקה, ויש לך את הכוחות, לכל אחד יש,אבל רק אם באמת את רוצה להשתמש בהם אז את תלצליחי..!! אין כזה דבר אכלתי מספיק. את רוצה?,תאכלי. בלי שטויות. לא להסתכל כמה קלוריות יש בזה וכמה יש בזה, תאכלי, תהני מזה. טלושקה את יכולה להשיג לעצמך חיים נורמליים יכולה להשיג לעצמך חיים טובים יותר מוצלחים יותר אבל תרצי בכך גם אם את נופלת תקומי בחזרה ותמשיכי להתחזק. בסוף זה ישתלם בסופו של דבר את תאהבי את עצמך ותשמחי כל כך על זה שעברת את כל הסבל והכאב הזה שאת מרגישה ותרגישי כמנצחת. אני מבטיחה לך. אז חמודה..אם את רוצה לדבר עוד, אני כאן, ואת יודעת את זה כבר טוב מאוד. תרגישי טוב ולילה נפלא ושקט

tori1

New member
התכוונת אלי..?../images/Emo12.gif

קצת עייפה.. לא חושבת בהגיון.. אז סילחו לי..

Pure SilenCe

New member
בהחלט אליך..

אמרת דברי חכמים הייתי רוצה שתיישמי אותם גם על עצמך...

tori1

New member
../images/Emo7.gif לא יכולה..

כמו שטוענים כולם.. להטיף אני יודעת.. לפחות משהו אני עושה טוב הא..?!

Pure SilenCe

New member
תראי..

להטיף כולם יודעים אבל בעצם.. השאלה היא למה את מטיפה? את רוצה לחולל שינוי אצל אחרים? להציל אחרים? בגלל זה את מטיפה? אם כן, אז אין סיכוי שתחוללי שינוי כי את עצמך לא משמשת דוגמא את סוחרת בעצותייך בחינם מבלי להצדיק אותן.. כאילו נתת צ´ק בלי כיסוי אם את רוצה לגרום לשינוי אצל אחרים, להציל אחרים, לעזור.. את צריכה להוות דוגמא בעצמך...

tori1

New member
למה...

למה אני מטיפה..? כן, רוצה לעזור לאחרים, רוצה שיהיה להם טוב ושהם יהיו שמחים. רוצה שידעו שיש עם מי לדבר מי שיתמוך. כמו הפורום.. להוות דוגמא? כן,זה יעזור, ולכן אני לא מכלילה את עצמי בהטפות הללו. כי אני לא דוגמא
אבל בלי קשר אלי- אני עושה את זה כי חשוב לי מאחרים לא רוצה שיסבלו. באה מכוונה לעזור. ומקווה שאני מצליחה..?!

Pure SilenCe

New member
שוב.. הטפותייך לא שוות אם את לא

משמשת דוגמה להן. זה כמו צ´ק בלי כיסוי

Pure SilenCe

New member
../images/Emo20.gif

"לחיות את החיים" בכלל לא קשור לכך שאת רזה או שמנה לחיות את החיים זה לדעת לקבל את עצמך, החיובי והשלילי וללמוד לתקן את הדברים שהיית רוצה, בלי לשנוא את עצמך כי השנאה העצמית מובילה להחמרת המצב.

be לו

New member
../images/Emo20.gif

את צריכה קודם כל להעריך את עצמך, מצד אחד את רוצה כל כך הרבה דברים מאנשים אחרים, שיעריכו אותך ושיאהבו אותך, אבל מצד שני זה לא נראה כאילו את מעריכה את עצמך ואוהבת את עצמך וזה ממש חבל... ומותר לך להאט את הקצב כל עוד את על הדרך הנכונה, אז מה..אז נפלת, כל הקטע הוא ללמוד להמשיך הלאה מאותו נקודה שלפני הנפילה, אז אכלת הרבה, תקומי יום אחרי ותאכלי כמו שצריך בלי צומות, תמשיכי כרגיל, נכו זה קשה אבל זה המתכון להצלחה... קודם כל תאהבי את האישיות והפנימיות שלך ותראי כמה יהיה לך קל יותר אחרי זה עם האוכל, שתאהבי איך שאת נראית יהיה לך יותר קל לרדת במשקל, בהנחה שאת באמת צריכה לרדת במשקל, ואם תרצי לרדת כל כך מהר זה אף פעם לא יקרה, יורדים בהדרגה.... מכירה את ההרגשה של ההתקף ואחר כך עוד להרגיש רעבה, אז תעסיקי את עצמך בדברים אחרים... משהו שאת אוהבת לעשות.... מתוקה תמצאי את הדרך הבריאה והנכונה בשביל עצמך... תסבירי לאנשים מה את מרגישה ומה קורה איתך ואז יהיה להם יותר קל מאשר שהם צריכים לנחש מה את רוצה... מאמינה בך ומקווה שאת מאמינה בעצמך.... מקווה שתרגישי יותר טוב, לו.

הרקדנית

New member
טלי ../images/Emo39.gif

זה בכלל לא משנה מה את רואה במראה, כי היא מתעתעת. הראייה שלך לא אובייקטיבית, לא משנה מה יגידו לא תאמיני. אבל זה גם לא משנה, כי בחיים האלה יש יותר ממראה. תאמיני לי אם אני אגיד לך שאפשר אחרת ?
יש בך רצונות חזקים לחיות באנושיות, ולא כמו בובה ממוכנת. אז למה בכל זאת את לא עושה את זה ? למה את נכנעת לקולות לא מבינים ?

למעלה