נמאס לי, ממש נמאס לי

נמאס לי, ממש נמאס לי

מהמונופול של ג'ילט בישראל. הרי לכל מוצר יש מתחרה, לכל דבר יש תחליף. רק לג'ילט אין? הכיצד נעלמו שיק וחרבו של ווילקינסון? האם יש לחברי הפורום הפתרונים?

mc80

Member
הידעת?

ישראל היא אחת השווקים הכי מוצלחים של ג'ילט. עקב כך, כמעט כל המוצרים החדשים שלהם יוצאים קודם כל בארץ ורק אח"כ בעולם כולו. סוף סוף משהו להתגאות בו. אולי זו הסיבה ששאר המתחרים החליטו לוותר.

mc80

Member
לא פשוט

זו מלחמת הענק בגנו. אני בטוח שישנם עוד מותגים חזקים, אבל הם יותר מקומיים (מדינה או שניים/ יבשת ספציפית), וקשה להתחיל לחדור לשוק עולמי חדש או לפחות מקומי כשלנו, כששולט פה מנדט בלתי מתפשר. ההשקעה לא שווה כנראה את הרווחים הצפויים לאחר כמה שנים רק.

MooHoo

New member
אתה בטוח?

אני קניתי את הסכין החדש שלהם בחו"ל, וכבר הספקתי להתאכזב ממנו ולחזור לישן, עד שהוא הגיע לארץ.

mc80

Member
אפחד לא אמר

שכל מוצר של חברת ענק יוצא בול מוצלח. תמיד יהיה מי שלא יאהב משהו. אבל הרבה כנראה שכן. לעיתים אתה משתכנע שהמוצר טוב כי לא יכול להיות שחברת ענק תייצר עבורך מוצר חרטא. אבל קורה. לא ניתן להתאים הכל לכולם.

ad h o c

New member
אבל לא לזה הוא התכוון..

הוא קנה את המוצר בחו"ל.. הוא חזר לארץ התאכזב מהמוצר המוצר החדש הגיע לארץ הוא חזר לישן יוליה מנולד לרקוד נפצעה שר האוצר.. ישראל-אנגליה..

יאללה,נשבר הזין מהג'ילט האלה.

אומרים שהם משקיעים המון כסף בפיתוח ומה שהם עושים בפועל זה להוסיף עוד להבים לסכין כל כמה שנים ולספר לנו כמה זה הרבה יותר טוב עכשיו עם יותר להבים. שיוציאו כבר עכשיו את הסכין עם ה300 להבים שמצמידים לפנים ,מזיזים את הראש כמה מילימטרים ויוצאים מגולחים.

enwhysea

New member
תאכלס

מה שמדהים זה גם שלפעמים יש לי הרגשה שה EXCEL יותר טוב מה MACH3 (אני משתמש בשנהם) וגם הפס הזה שאומר לי מתי הלך הסכין... פעם הייתי מתגלח עם אותה סכין המון.. עכשיו אני מייד זורק כי הפס כבר איבד את הצבע!

potamya

New member
מי שזרק כפפה ואין מי שירים אותה,

הולך ומרים אותה בעצמו כולם שיווקניקים ולכולם נמאב מהמונופול אולי במקום לבכות יחד נעשה משהו יחד למשל להיא מתחרה לארץ ובעניין הענקים, לא חייבים לשחק בגן שעשועים שלהם היה עברי עתיק בבשם דוד שיצר מסורת של מלחמה בענקים

Muh87

New member
הידעת2?

ג'ילט קנתה מחיל הים כמה סטי"לים ישנות והשתמשה בברזל שלהן לסכיני גילוח.

עכשיו אני מבין

לאן נוסעים כל הטנדרים החבוטים עם הברזלים החלודים ומכסי הביוב מאחורה . אולי בגלל זה כששרתי שוטי שוטי ספינתי נחתכתי בגילוח.

למעלה