נמאס לי ממנה

נמאס לי ממנה

איזה אחות מסריחה יש לי,חושבת שהיא מלכה. כולם צריכים לעשות מה שהיא אומרת. חבל שהיא לא מתה,זה מה שמראה שחראות חיות ודברים טובים מתים מוקדם.

A GIFT OF LOVE

New member
היי מורוש,

מקווה שאת פחות נסערת עכשיו ואולי אף רגועה. בקשר לאחותך- אינני יודעת ממה זה נובע. אם האופי שלה הוא שטלתן את יכולה לגשת אליה ולהעיר לה בעדינות. אבל את יודעת, יכול להיות שהיא עוברת תקופה קשה ולא נעימה והיא פשוט מוציאה את התיסכולים שלה. אז נכון שזה לא צודק אבל לפחות זאת רק תקופה, פרק זמן מסוים וגם על זה כדאי להעיר לה (בעדינות כמובן). אל תשכחי שכולנו בני אדם ולא תמיד אנחנו שולטים בדחפים ובמצבי הרוח שלנו. אולי זה יעזור לך קצת להבין אותה...

הי

תאמיני לי שגם לי לא חסרות ובעיות כרגע,ואני לא מתנהגת אליה ככה. מילא אם זה היה דברים קטנים,אבל ההתנהגות שלה מוגזמת. ואחרי זה היא בוכה לאבא והוא כמובן מאשים אותי-הרעה! ופוגע בי שוב במילים הפוגעות שלו. אולי אם אני אמות זה יקל עליו,כי אני רק לסבל גורמת לו.

eshkolit32

New member
מור'קה

למה שלא פשוט תדברי איתה? בשקט, בצד, כששתיכן רגועות? אני חושבת שזאת הדרך הכי טובה לפתור בעיות. אני לא יודעת מה בדיוק היא אמרה שהרגיז אותך. אבל אחרי שהסערה נרגעת קצת שווה לשבת ולדבר על הדברים בשקט ולהסביר לה מה מפריע לך, וגם לתת לה הזדמנות להגיד את מה שמפריע לה ולנסות להגיע לעמק השווה. אני מאמינה שאין לך חשק אבל שווה לנסות, אולי זה יוריד את כמות החיכוכים ביניכן בעתיד. אתן לא חייבות להיות ביחסי אהבה קרובים אבל לפחות שתבינו כל אחת מה עובר על השניה ותדעו מה אפשר לעשות כדי ששתיכן תרגישו טוב יותר בתחום הזה של היחסים ביניכן.

למעלה