נמאס לי ממכם!!!!

BoSco

New member
נמאס לי ממכם!!!!

מה קרה מחקתם את התגובות שלי??? לא מוצא חן בעיניכם?!?!? יעני מה רק דעות ימניות הולכות פה??? אז מחקתם את התגובות שלי כי רציתי לפנות את ההתנחלויות בכוח??!?! נמאס לי מזה המקום הזה מסריח הפורום הזה מעצבן ולגבי החופשיות להביא את דעתך? אתם שמים זין על זה מתאימים את הפורום לדעה שלכם! ביי בתקווה שלא נתראה....

ידידי

תשנה סיגנון וטון דיבור, תכתוב בצורה פחות מתלהמת, עם מילים יותר על הקרקע. ואז לא ימחקו לך כלום. תשתה כוס מים, ותרגע.

רועי ב

New member
תלך תלך ושלא תחזור לעולם !

לפחות לא נצטרך לשמוע סיפורי גבורה בכל יום !

BoSco

New member
רועי ב אתה בן אדם עם בעיות....

על איזה סיפורי גבורה אתה מדבר?!?!? כל יום זה אותה שגרה במשא"ז שיעמום... אתה סתם מבלבל את השכל.... וברגע שאני ישאל אותך אם ללכת או שאני ישים ז** על מה שאתה אומר אז אולי נחשוב... וכדאי שתסתום את הפה שלך לפני שאני ייפתח עלייך פה! איציק אני לא יירגע כי מעצבן אותי לראות כאלה תמונות ותגובות פה ותאמין לי זה ממש לא קשור למילים כי כבר כתבתי בהודעה הראשונה איזה מילים רשמו פה וזה לא הזיז לאף אחד זה פשוט האנשים מתאימים את הפורום הזה לפי מה שנוח להם לקרוא

נשמה, אתה לא מבין

הפורום נועד לכיף. ברגע שאתה מתלהם כי אתה זועם, אתה הורס את הכיף! לא כיף לך לקרוא תגובות נזעמות שלי (עם נאצות וגידופים) ובו זמנית, לא כיף לי לקרוא גידופים כלפי אחי המתנחלים. תשמור על תרבות דיבור, ושפה נאותה. ונמשיך לכייף פה ביחד.

פוגלר

New member
תרגיעו

אנשים תרגיעו, אם אתם רוצים לריב תעשו את זה בינכם בהודעות פרטיות אבל לא שכולם רואים ובטח לא שאנשים שלא קשורים לפורום רואים את זה ומקבלים רושם רע על הפורום זה כמו לעשות שטויות מול עיניים של אזרחים בזמן משמרת.

BoSco

New member
איציק....

כמו שלך לא נעים מאחייך המתנחלים (ואם הם אחיי אני מצטער על זה) לי לא נעים לראות כאלה תמונות ולשמוע משפטי נאצה כלפי פלשתינאים.... בוא נסיים את הריב הזה פה ונשאיר אותו לעבר כי פוגלר צודק במה שהוא אומר זה סתם משאיר רושם רע.... חוץ מזה עכשיו הקפיץ אותי יסמנ"יק הבייתה ודיברנו על זה והוא קצת התעצבן מזה שאני לא מאמין באלוהים וחושב שלא צריך התנחלויות והוא השתגע ואני רציתי להתפוץץ מצחוק אבל עזוב

אפינגר=פלוגר כמובן..

התוצאה של לשמוע דידי הררי, ולהקליד בו זמנית, מבלבלת : )) "פרמינגררררררררר תביא וודקה!"

מתנדב

New member
BoSco, חבל סתם להתעצבן......

אני אמנם מחקתי את ההודעה מכיוון שכתבתי כבר על זה, והייתה כאן גם אי הבנה, ולא רק הודעתיך נמחק, אלא שאר התגובות שהיו נמחקו. אחי, קח כוס מים.

BoSco

New member
די!!!!! תפסיקו עם זה!!! אני שונא...

כוס מים למה לא קולה מה קרה?!?!? נגמר הקולה בעולם?!?!? תחשבו חיובי כל הזמן מים מים מים בחיית תנסו קולה....
רוצים לשמוע משהו מצחיק??? זה אחד הדברים שמעצבנים אותי במשא"ז וזה קורע אותי מצחוק האנשים הזקנים שעושים בדיקת קשר כל יציאה שהם עושים זה משגע הקשר עובד תבינו!!! זה הולך ככה... "** (ב"ש) ממעוז ***, רות עבור כאן **, בדיקת קשר למעוז ***, כאן ** הכל תקין ביי!!!" ככה זה הולך ואותי זה מצחיק

AAA1981

New member
בוסקו כמה שאתה מזלזל

"בזקנים האלה" צריך רק להעריך את נכונתם לתרום למדינה ולמערכת! הם יכולים לראות טלויזייה לשבת בבית קפה או סתם לטייל במקום זה הם באים למקום בשביל לתרום!!! נכון שהם לא מועילים כמו צעירים אך כל אחד ותפקידו. ואני מעריך אותם מאד מאד!!!

מתנדב

New member
כולם מעריכים אותם......

ואני לא חושב שבוסקו כתב זאת בזלזול, וזה ברור שהם מועילים ועושים רבות למען המשא"ז, ואת האמת גם אותי זה מצחיק כל פעם מחדש שהם עושים בדיקת קשר, הרי הם שומעים את הקשר.

BoSco

New member
AAA1981

חס וחלילה לא התכוונתי לזלזל הם עושים עבודה נהדרת פשוט זה די מצחיק אותי לראות שהם עושים כל פעם בדיקת קשר

בוסקו אחי

אתה מדבר על קולה- חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תכיר מורעל קולה ממדרגה ראשונה -בבית שלי יש 10 בקבוקים של קולה מי שמכיר אותי יעיד על זה שאני נמצא כל פעם אם פחית קולה ביד. "פעם פתחתי מירדף על ידי משאית של קולה עשיתי עליו שוד מזויין על המשאית של הקולה- חחחחחחחחחח לא רציתי ת כסף אלה תקולה "- סתאם סתאם בצחוק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח המשך שבוע שקט ומופלא לכולם ממני גבאי רועי=שוטר82חזר

למעלה