נמאס לי ממך

נמאס לי ממך

כמה אפשר לקוות? כמה אפשר לחכות? שכבר אני מוותר, את שוב עושה לי את זה, די מספיק, כבר 5 שנים שאנחנו חברים טובים, 5 שנים שאנחנו מתנדנדים על הגבול, 5 שנים שאני מחכה שתרצי גם את לחצות אותו, לעבור שלב, להפוך לחברים. אוף נמאס לי ממך כבר, בשנה הראשונה התביישתי לנסות, רק תמכתי ועזרתי, היה ברור לי שאת רמה מעליי, בשנה השניה כבר שאלתי ונדחתי, ניסיתי להתנתק, לא יצרתי שום קשר, לא פניתי, לא דיברתי, למרות הכל חזרת אליי, היית זקוקה לי, והקשר נמשך, המשכתי לתמוך, המשכתי לעזור, הייתי בכל אשר צריך בין תקווה ליאוש, ליוויתי אותך בכל כך הרבה מצבים, לימודים, אבטלה, עבודה, כישלון, הצלחה, בהכל, תמכתי נפשית, תמכתי כספית, תמכתי פיזית, עשיתי הכל. ברגעים מסויימים היה נדמה שהנה שוב את חושבת על זה, אולי בכל זאת נותנת סיכוי, אבל שוב התבדיתי. די, את עושה לי אותו דבר כבר הרבה פעמים, הלוך ושוב, אני מצליח לשכוח, מצליח לוותר, ואת שוב נותנת לי תקווה ומבטלת אותה, היום התקשרת שוב, פתאום רצית לפגוש אותי דחוף, כבר בערב, התייצבתי כולי מלא תקווה, אולי סוף סוף תתני לי קצת יותר מתקווה, אבל שוב אותו סיפור, שוב אני מגיע עם ציפיות ושוב אני יוצא עם אכזבות, די נמאס לי כבר, תתני לי לחיות.

כשנמאס עוזבים

בחייך חמש שנים שלא הובילו לשום דבר, היו חוויות, הייתה אהבה אבל מה עם העתיד שלך? לא רוצה להתקדם הלאה? לא להתמסד ולהקים משפחה? נתת מעצמך מעל ומעבר, נכון האהבה הייתה חזקה ממך, אבל זו לא האהבה היחידה שיכולה להיות לך, מצא את הדרך הנכונה והעדינה לשים לקשר זה סוף והמשך הלאה לאהבה שבאמת ראויה לך.

ע ו פ ר ה

New member
הגיע זמן לקחת אחריות

ולהפסיק לתת לאחרת את הכוח שלך. בכל מצב בחיים יש רווח. תבדוק מה הרווח שלך מהמצב הזה ותבחר אם להישאר או ללכת הלאה. המשפט הבא נשמע לי הכי חזק בכל מה שכתבת: תתני לי לחיות? - למה אתה נותן את החיים שלך לאחרת? שחרר ותמשיך הלאה. ואם אתה צריך תמיכה, הגעת לפורום הנכון. תקבל פה הרבה חיזוקים. בהצלחה עופרה מנחה בדמיון מודרך, NLP, פרחי באך וביורוגונומי

sunny8

New member
אין אין צדק בעולם !

למה הבנות שלי לא נופלות על בחורים כאלה???? למה ???? כי הן טובות מידי , נותנות מעצמן מידי??? אין אין צדק בעולם. חמוד תמשיך הלאה , תאמין לי יש בחורות מהממות אחרות . לא רוצה לא צריך , כניראה היא לא שווה אותך.מגיע לך יותר !

sunny8

New member
ובנות יקרות ... אגב ... הכי חשוב !

שיהיה לכן יום נהדר , קל ונעים. ניראה בחמש לקפה ועוגה .

בוקר נפלא גם לך, ולכולם../images/Emo13.gif

בכייף סאני קפה ועוגה אחריי יום כזה של ניקיונות, טוב אני כרגע בהפסקה כדיי לא להכביד על הגב. טוב אז המשך יום נפלא לכם, עפרה יקירה הבת היום יצאה לטיול במכתש, מומלץ מאד בייחוד שאת חובבת טיולים.

sunny8

New member
עוד פעם ניקיונות ...

קחי מישהו שיעזור לך . לא חבל על הגב??? את זה קשה להחליף ואין לזה מחיר.

את מספרת לי?

אל תדאגי לא נסחפת, לאט לאט ועם הפסקות, הבנות עוזרות לי המון, הן מקסימות, אבל את השטיפה של הבית אני מעדיפה לבד, לא יודעת הרגשה אחרת כשאת עושה זאת בעצמך.

sunny8

New member
את צודקת מאוד יקירה .... אבל ../images/Emo201.gif

אבל כמה כמה אפשר כל הזמן לנקות ........ נמאס לי ............... שיעזרו כולם.

ככה זה היה בהתחלה../images/Emo4.gif

כל הזמן הייתי רצה אחריהם, כל נייר מתקופפת להרים, אוספת כביסות מחדר לחדר, מרימה כלים מכל מקום בבית, מנקה אחריהם הכל. עד שיום אחד נמאס לי, כשילד היה אוכל ומשאיר את הצלחת שלו הייתי מניחה לו אותה על הכרית, כל בגד משאירה בחדר עד שהיו רוצים לבוש אותו אז היו שמים בכביסה, מצב שלא היה כוס לשתיה לא הייתה להם ברירה אלא לשתוף כוס. גם קיפול כביסה אני מחלקת להם כל מכונה על מיטה של כל ילד ואז הוא מקפל. אין ברירה, כמה אני יכולה? לי לא מגיע כמוהם רגל על רגל? אפילו עכשיו עם הקטנה כל הזמן הייתה מאד מפוזרת עד שיום אחד לקחתי לה את המשחק והעפתי לה אותו ומאז היא למדה שכדאי לה מאד לאסוף הכל כשהיא מסיימת לשחק. תאמיני לי שבשיטה הזאת יש גם לי כמה שעות של נחת.

sunny8

New member
חחחחח איזה חמודה!

חוזרת אחר הצהריים - אז אל תברחי לי !!!!!

למעלה