נמאס לי ממחלת הסרטן!

נמאס לי ממחלת הסרטן!

אולי מה שאני כותבת זה נוראי, בעודי ממשפחה שחולה סרטן ואף סבתי נפטרה מהמחלה, אבל פשוט 100 פעם ביום יש תשדירים על המחלה, יש עוד מחלות בעולם!!! ואני לא יכולה לצעוק את זה בבית בגלל אמא שלי! מהסרטן יוצאים (הרוב) מהאפילפסיה לא! זה פשוט אוכל אותי! סליחה אמא, סבתא דודה!

איזו השוואה גרועה!!!

גם אני אפילפטית,ויש לי היסטוריה משני צידי המשפחות של סרטן-כאלו שמתו ואחת שיצאה מזה...לצערי הרב-מכל מכריי והסביבה-אנשים לא ממש יוצאים מזה...אין הרבה שניצחו את המחלה מבלי שתשוב ותהרוג אותם כעבור כמה שנים,ויכול להיות שאני פסימית אבל זה מה שאני מכירה מהסביבה שלי-אני רק יכולה להגיד לך שאת לא היית רוצה שילדיך יתאבלו חלילה וחס!!! או יסעדו אותך ליד מיטתך כשאת חולה בסרטן-חסרי אונים ובייסורים יומיומיים של כאבי תופת...הסבל שאני ראיתי את דודי עובר במיטתו יום אחרי יום-לא יכול בכלל להיות בר השוואה למחלה שלנו-להבדיל אלפי הבדלות.קשה לי מאוד עם זה שאין תרופה שתשמיד את הפאקינג אפילפסיה שלנו-אבל אנחנו זוכים יום יום לחיות בשמחה ולחייך לעולם-יש לי ילדה קטנה לקום אליה כל בוקר-וצריך לראות את החצי כוס המלאה.הסרטן-הורג...אז הפרסום להגברת מודעות לבדיקות כמו ממגורפיה חשובה-ומצילה חיים-אל תעסקי בהשוואה ,זה לא יכול להשתוות לסבל שהם עוברים.....שרק נהיה בריאים

כן, אבל

יש עוד 100 מחלות קשות ודווקא לסרטן עושים פרסומים על ימין ועל שמאל, גם אצלי משני הצדדים יש חולי סרטן, גם לי יש את הפחד שאחלה בסרטן למרות שמשני הצדדים דודה שלי ואמא שלי עשו בדיקה גנטית ויצאה שזה לא גנטי למרות שלשני הסבתות שלי היה סרטן ולצערי אחרת מהן נפטרה ואני לא יודעת אם דודה שלי תצא מזה, אני לא אומרת שלא, אבל מה יש לאפילפסיה? צוחקים עליה בסרטים, ממש ככה, שתהיה קצת יותר מודעות, אני חייתי בשלום עם האפילפסיה עד לא מזמן, וזה די, פשוט אני לא יכולה, כל יום שאני נכנסת למקלחת ממש אסור לי לנעול את הדלת פן אם ייקרה לי משהו. יש מחלות שפשוט מתעלמים מהן. ואני לא אומרת שאני מזלזלת חס וחלילה זו מחלה נוראית!, אבל כמו שאמרתי נדפקתי מצד אמא ומצד אבא, אבל פשוט עצוב לי שהמועדות היחידה שיש על האפילפסיה היא לצחוק עלייה בסרטים או תוכניות בידור שונות. סליחה אם נפגעת.

לא נפגעתי,בכלל לא,אבל הסרטן הוא לרוב-

קשור למוות וסבל נוראי...האפילפסיה היא מחלה שאין אליה הרבה מודעות.אבל אלוהים ישמור יש דברים הרבה יותר גרועים...שלא תיאלצי אף פעם להתמודד עם הסבל והכאב האלו--אני אישית מעדיפהב להתמודד עםפ היראלים המטומטמים שאין להם טיפת מודעות לאפילפסיה ולא להתמודד עם המחלה הנוראית ההיא

ruthi26

New member
באמת השוואה נוראית

חמודה אצלי מכל הכיוונים חולי סרטן, גם אבא שלי היה חולה סרטן, זה לא אומר שאני יושבת וחושבת על זה השכם והערב, בשביל מה, מיותר.. נכון המחלה שלנו לא קלה, אבל יש תרופות ואפשר לאזן אותה, אי אפשר להשוות בין שתיהן, אם קשה לך לראות את התשדירים פשוט אל תסתכלי, ולא לחשוב על "אםםם ואולי".. בשביל מה מיותר. צריך לחיות כל יום, כאילו הוא היום האחרון, למצות את מה שאפשר, תזכרי שאת בוחרת כיצד לחיות את חייך, ולא התקשורת והסרטים שאת רואה

ענת71

New member
הבעיה היא שאין מודעות למחלה הזאת.

יש כאלה שלא יודעים מזה אפילפסיה (אני לא עושה הכללה) גם מחלת הסרטן היא מחלה נוראית. אבל למחלת האפילפסיה בכלל לא מתיחסים. זה בכלל לא קל לחיות עם המחלה הזאת יותר מעשרים שנה אני חולה במחלה הזאת ולצערי הרב אני עדיין לא מאוזנת ויש לי התקפים וניתוקים.

אני לא ניסיתי להפחית מחשיבותה-

אבל רק קצת פרופורציות...המחלה הזו הורגת אנשים בכל יום...תשמחו במה שישי לכם

למעלה