נמאס לי מהמצב הזה...

j u l i a 1 3

New member
נמאס לי מהמצב הזה...

אני לא יודעת, אולי זה ככה רק אצלי.. אולי יש פה עוד בנות שיצא להן להיות במצב שלי... לפניי שחבר שלי התגייס הייתי מבלה איתו המון, הייתה איזושהי תקופה שהתרחקתי קצת מהחברות וכמעט תמיד העדפתי בילוי איתו מאשר עם החברות (בין השאר כי ידעתי שאוטוטו הוא מתגייס ואז לא יהיה לי כל כך הרבה זמן להיות איתו...) בכל מקרה, היו חברות שדיברו איתי על זה שהתרחקתי וכעסו עליי על זה... לקחתי את הדברים לתשומת ליבי והפנמתי.. במיוחד מאז שהוא התגייס... אני תמיד איתן, בבצפר ואחריו, ביציאות בימי שישי (כשהוא סוגר...) וגם סתם ככה באמצע השבוע... אבל איכשהו תמיד יש את הקטע של "אוי יוליה היא בטח שוב עם תומר".. אפילו כשזה נאמר לי בצחוק זה מציק ומעצבן כי הן אומרות את זה על כל דבר (אולי הן לא שמו לב שהוא כבר בצבא 4 חודשים ואני רואה אותו פעם בשבועיים, לפעמים גם שלושה, ובקושי מדברת איתו בכלל.. וגם עליו בניגוד לפעם...) ולא נראה לי שהן מתכוונות לזה אבל זה ממש על גבול הפוגע... מן הסתם כשחבר שלי פה אחריי שלא ראיתי אותו שבועיים אני ארצה להיות איתו ו"להשלים פערים" אז כן, אני איתו כל הסופ"ש... אבל זה עדיין תמיד כזה "אוי תומר בבית אז בכלל אין טעם להזמין את יוליה ליציאה כי היא לא תבוא.." וזה נכון, אני בטוחה שכולכן מבינות אותי, אבל זה מציק שהחברות הכי טובות שלי כל כך לא מבינות את המצב שאני נמצאת בו וחושבות שזה שאני רוצה לבלות איתו בסופ"שים שהוא חוזר עושה אותי תלויה בחבר שלי או משו... לאף אחת מהחברות שלי אין או היה חבר חייל והן ממש לא יכולות להבין חצי ממה שעובר עליי... הן בכלל לא מודעות לכמה שזה קשה להחזיק ככה מערכת יחסים נורמלית ולא להתרחק אחד מהשני... אז במקום לעודד ולתמוך הן כל הזמן זורקות הערות בסגנון הזה וזה ממש מעצבן.. המצב עכשיו הוא שחברות שלי מתכננות לנסוע לאוהלים בכינרת בפסח, והחבר בדיוק יוצא לרגילה. הרגילה שלו היא רק 6 ימים ו-א-י-ן מצב בעולם שאני נוסעת לשלושה ימים איתן ולא מנצלת איתו את הרגילה עד הסוף.. גם יש לו יומולדת ברגילה ותכננתי כבר כל כך הרבה דברים לעשות... עכשיו ברור לי שאם אני אגיד לחברות שלי שאני לא מגיעה כי אני רוצה להיות איתו, הן כמובן לא מבינות את המשמעות של חבר חייל שנמצא ברגילה, ויגידו דברים בסגנון "אה ברור שהיא תעדיף להיות איתו על פנינו..." בין אם לי או מאחורי גבי... וגם אם דברים כאלה נאמרים בצחוק- בכל צחוק יש קצת אמת... זה לא שהן רעות ומנסות לגרום לי להרגיש רע- הן פשוט לא מבינות... ונגיד יש לי חברה שיש לה חבר בגילנו שהוא לא חייל והיא איתו המון, הרבה יותר ממה שאני עם חבר שלי, ואני אף פעם לא שומעת שלה הן אומרות דברים כאלה... אז נוצר מצב שלא נעים לי מהחברות הכי טובות שלי להגיד שאני לא רוצה לנסוע לכינרת כי אני רוצה לנצל את הזמן עם החבר כי אני מפחדת מהמחשבות האלה שבטוח יעברו להן בראש... בקיצור אני לא יודעת מה לעשות נמאס לי מהמצב הזה כבר אני כל הזמן מרגישה רגשות אשם שאני לא מקדישה להן מספיק זמן למרות שאני מקדישה להן המון, הרבה יותר מהחבר זה בטוח, ועדיין גם בפעמים המעטות שהוא חוזר ואני איתו זה ממשיך כל הקטע המעצבן הזה... מה אני עושה?

Moranyosef1

New member
כנסי

שימי עליהן זייייייייייין ! האמת לי לא היה את זה כי כל החברות הכי טובות שלי חברות של חברים של חבר שלי (חחחחחחחחחחחחח מסובך).. ככה שאנחנו כולם זוגות זוגות. האמת שאין על חברות שלי בעולם, אני אוהבת אותן והכל .. ויש לי כולה 2 חברות כאלה היו לי הרבה יותר.. אבל הבנתי מי הן ולמדתי להתרחק כי לא מגיע לי חברות כאלה.. בנות הן שטן הן עם חרא .. בשיא הרצינות.. ואם הן לא מצליחות להבין אותךך אז הבעיה אצלהן ולא אצלך תאמיני לי מה איכפת לך מהן ? יש לך את חבר שלך ? את אוהבת אותו ? שימי זין.. אם תראי להן שאת לא רואה אותן בעיניים הן יפסיקו עם הכל ואם פעם אחת תקבלי אומץ ותזרקי להן את הכל בפרצוף אז הן יבינו.. כי באמת מי שאין לה חבר חייל בחיייייייים לא תצליח להבין מה זה. אז מההה הן עושות לך פרצופים ? כל השבוע את איתם .. וכשהוא יוצא לשבת או לאפטר או לרגילה הן עושות לך פרצופים ?!!#$#@% תביאי תביאי תחברות האלה אני יפרק להן תרגליים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח התעצבנתייייי ממש בקיצור לא שוות אותך באמת אבל..

j u l i a 1 3

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

טוב נראה לי שקצת הגזמת
אולי כי אני הייתי ממש מבואסת כשכתבתי את זה וזה יצא קצת יותר מוגזם ממה שזה באמת... הן חברות טובות שלי וחשובות לי, הן מרגישות שהן לא רואות אותי כל כך הרבה מעבר לבצפר וזה מובן, אבל קשה להן להבין את המקום שממנו זה בא- כי כמו שאמרת למי שאין חבר חייל לא תוכל להבין מה זה סופ"ש שהוא בבית... אבל זה שאין לאף אחת מהן חבר חייל לא אומר שאני צריכה להפסיק להיות איתן בקשר חח דיברתי היום עם אחת החברות היותר טובות שלי והיא אמרה שהדברים האלה אף פעם לא נאמרים ברצינות, שכולן מבינות שיש לי חבר שאני לא רואה הרבה ושאני רוצה לבלות איתו כשהוא בבית והן כבר רגילות לזה, רק שלפעמים אני חסרה להן... והיא אפילו אמרה שזה קצת מקנאה כי כל אחת מהן הייתה רוצה קשר כמו שלי וחבר שלי :) בכל מקרה היא הסבירה לי והאמת שאני מרגישה עכשיו הרבה הרבה יותר טוב ואני מבטיחה לעצמי להפסיק לקחת דברים כאלה ללב כי הם לא נאמרים בשום כוונה רעה... אבל תודה לך על התגובה בכל מקרה :)

Moranyosef1

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחח שמחחחחחחחחה שהסתדר לך ואת מרגישה יותר טוב :) וכן התעצבנתי קצת יותר מידי נראה לי ............ ;)

dandi99

New member
תציעי פשרה...

שהוא יבוא איתך. ככה גם תהיי איתן וגם איתו.מקסימום שגם הוא יביא חברים.

j u l i a 1 3

New member
חשבתי על זה אבל זה לא ממש אפשרי...

כי אנחנו נוסעות רק בנות (חבורה של איזה 10...) וזה יהיה קצת לא קשור אם הוא יבוא חחח ובקשר ללהביא חברים- חברים שלו לא כל כך קשורים לחברות שלי... כאילו חלק אבל לא ממש וגם רוב החברים שלו בצבא בכל מקרה.. בסופו של דבר הן מנסות להתחשב בי ואם לרוב יהיה נוח אז ניסע בסופ"ש שבו הוא חוזר לצבא אחריי הרגילה... :)

TanTanIM

New member
קרה מהצד ההפוך.

אצלו היו חברים כאלה מעצבנים, סורי אבל זה ככה. וזה גרם להמון בעיות, המון. רבנו המון כי הוא כל הזמן הרגיש אשם שהוא לא הקדיש להם מספיק זמן ואז זה בא על חשבוני וזה ממש עצבן אותי, לכל דבר יש מקום. ולדעתי בן זוג אהוב בא לפני החברים, במיוחד כשהוא בצבא ואתם נפגשים בקושי. לדעתי חברות שלך אם הן אמיתיות, צריכות להבין ולתמוך. לי יש 2 כאלה וקרה פעם אחת שביטלתי מסיבה אצלי בבית יומיים לפני כי בסוף החבר חזר לסופש ורציתי להיות איתו, אני יכולה להגיד במאתיים אחוז שהן לא כעסו, אפילו לא טיפה. וזה שהן לא אומרות לחברה שלך כלום זה מוזר, לדעתי הן סתם מקנאות. כי חברים שלו לא ידעו מה זה חברה ומה זה אהבה אז הם חשבו שהם צריכים להיות במרכז העולם וצריך להבין שזה לא ככה... בסוף זה הסתדר רק כהשתחלנו לצאת עם עוד זוג ואנחנו כמעט לא יוצאים עם חברים שלו, שגם הם תמיד ניסו לסכסך, אז תזהרי שבסוף זה לא יגיע לריבים. בהצלחה.

ליהי1110

New member
מבינה

היום אני עם החבר עוד מעט שנה ו7 חודשים, והוא 8 חודשים בצבא בקרבי, יש לו יציאות על הפנים אבל אני חייבת להודות שהצבא כן עזר במשהו וזה בזה שחידשתי קשרים והכרתי אנשים חדשים ואני מעריכה הרבה יותר כל שניה איתו. אף פעם לא הגעתי למצב שלך עם החברות אבל כן היו דברים דומים וזה באמת בצחוק שהן עושות את זה, וגם אני וחברות שלי אומרות את זה על חברות אחרות וזה הכי בצחוק בעולם. הצעה בשבילך: את תיסעי עם החברות לכינרת והוא יסע עם חברים לכינרת ופשוט תיהיו שעתיים ביום ביחד ובלילה תישנו ביחד, ונגיד ואת אומרת שחברים שלו לא חברים של חברות שלך זאת אחלה דרך שהם יכירו ואז יהיו לכם יציאות משותפות לכולם ותנצלי את הזמן איתו ועם חברות! ותחגגו שמה יומהולדת הרבה חברים! ונגיד ואין מצב שהוא יסע לכינרת את תמיד יכולה ליסוע ליומיים ולחזור הביתה. או שהוא יצטרף לבד אחרי יומיים ותיהיו יום בכינרת בכייף

למעלה