נמאס לי מהמבקרים!!!!!!!!!!

Dragon103

New member
נמאס לי מהמבקרים!!!!!!!!!!

כל סרט פצצתי ושווה, מלא אקשן/צחוקים, הם ישר קוטלים ונותנים לו שני כוכבים, ועוד בסוף הביקורת הם כותבים: ככה ככה או: אפשר לראות. הם, שמה שהם עושים זה לשבת בקולנוע פרטי וממוזג, מעבירים ביקורת על עבודה של שנה וחצי של במאי שהשקיע בסרט את חייו! ולסרטים משעממים(לדוגמא סרטים איראניים או משהו), הם נותנים בחוצפתם 5 כוכבים!!!

Dragon103

New member
אהה, וגם "המלצה": אל תלכו לסרט של

בריטני ספירס שייצא. הבימוי של הסרט כל כך פתטי ועלוב, והשחקנית הראשית חושבת שהיא יודעת לשחק רק בגלל שהיא קצת מפורסמת. סרט של לופז עוד הייתי מבין - יש קצת כשרון - אבל בריטני זה כבר משהו אחר. "What friends are for?"(בשביל שיהיה מי שישכנע אותך לא ללכת לסרטים כאלה) - בכיכובה של בריטני ספירס.

חזיר בר

New member
אני חושב

שאם אנחנו צריכים עצה של מישהו כדי לא ללכת לסרט של בריטני ספירס אנחנו במצב מאוד קשה.

*ויקי*

New member
מי בכלל ילך...

לסרט של בריטני ספירס חוץ מילדות תמימות בנות 10???.?? אני כבר מתארת לעצמי איזה סרט עלוב זה יהיה..... שלכם, ויקי

אני שמעתי שיצא אחד עם מאריה קארי ../images/Emo4.gif

איזה יופי לנו... סרט עםמלכת הפרחות העולמית... זה לא שאני מזלזלת בקול שלה, אי אפשר להגיד שאין לה קול יפה, אבל תראו למה היא מנצלת אותו- שירים כמו lover boy ועוד שטויות דביליות כאלה... ועכשיו גם עשו איתה סרט שהו היא משחקת איזו טינג´רטית, ניראה לי, שמתיידדת עם איזה דיג´יי... בקיצור, אין צורך לפרט למה לא כדאי לבזבז את הזמן על הסרט הזה...

*ויקי*

New member
גם אני שמעתי שיצא סרט עם....

מאריה קארי...ואפילו ראיתי ת´פירסומת בקולנוע....זה ניראה פשוט נורא ואיום. היא בכלל יודעת לשחק?! לא נראה לי....יש לה קול מאוד יפה אבל היא מבזבזת אותו. שלכם, ויקי

חולוני

New member
בדר"כ המבקרים צודקים

מתי שהם נותנים לסרטים 2 כוכבים או אפילו אחד. זה שאת לא יודעת לזהות סרטים גרועים, זאת בעיה שלך. מאז ומתמיד סרטי אקשן\פיצוצים\בלאגנים לא נחשבו לשיא האיכות. לדומגא סרטים כמו פרל הארבור וטומב ריידר, קיבלו 2 כוכבים וכוכב אחד, בהתאמה. ובצדק. שני סרטי הוליווד ממוסחרים קלאסיים שלא ממש ראויים להערכת יתר. 2 כוכבים משקף פחות או יותר את רמתם. ומה קשור מעבירים ביקורת על עבודה של במאי ? זאת העבודה שלהם. הבמאי עושה את הסרט, והם מעבירים עליו ביקורת. הם לא אמורים להתחשב בכמה זמן הבמאי עבד על הסרט, אחרת זה לא יהיה מקצועי. ותאמיני לי, שסרטים שמקבלים 5 כוכבים, לא סתם מקבלים אותם. בוודאי יש לזה סיבה, שהיא כנראה מעבר למחשבתך האינטלקטואלית.

canimal

New member
כן אבל הנה הבעיה

כמה קוראים ביקורות בשביל האיכות האומנותית של הסרט? רוצים לדעת איפה הכי כיף לשרוף שעה וחצי

Chot

New member
אני לא מבינה מה אכפת לך?

אתה מודע לכך שבעיקרון בקורות ודירוג הסרטים ה תהליך של סינון, שבעקבותיו אנחנו אמורים לא להוציא 30 שח לא כולל הוצאות על מזון או תחבורה על סרט מחורבן?! אתה טוען גם שהבמאי אמור להעלב מזה? בעיות שלו אם יצא לו קקה בעיני המבקרים. לא קשור לקולנוע פרטי, מיזוג, או שנה וחצי.

IC4

New member
מה יש לכם נגד הבמאי

מה הוא עשה לכם משהו אולי הוא קיבל חרא של תסריט או חרא של שחקנים שהיה חייב לעבוד איתם או חרא של תקציב או חרא של מפיק כל כך הרבה אנשים לא רק הבמאי אשם :)

bwp

Member
מה לעשות ככה הם.

למשל מבקר קולנוע בגיל 25, תשמע פחות ממנו כאלה דבריםן, אבל אנשים בגיל 45 רגילים לאיכות שונה של קולנוע וסגנון שונה

GK_FF

New member
אחריי כולם גם לי יש מה לומר!

תחשוב על זה שמבקרים רואים כל סרט שיוצא! אז בטח שסירטיי קומדיה ואקשן לא יכולים לחדש להם! אני ביכלל מתפלא שהם נותנים 2 כוכבים! תחשוב מה זה ליראות כל סרט פעולה שיש, זה לא מתחדש אף פעם, אז כשפעם יוצא לו ליראות סרט אירני (לאוו דווקא, אבל זה מה שהזכרת) וזה חדש לו והוא נהנה מזה למה לא 5\4 נקודות??? (ויש גם סרטיי-חוצ שמקבלים קטילות לידיעתך!, וגם סרטים אמריקניים שמקבלים השבחות....) אוליי לא ניסחתי את דעתי טוב אבל אני מקווה שהבנתם :\

dylan

New member
משפט נחמד על מבקרים...

"גם המבקר הכי גדול לא מגיע לקרסוליו של היוצר הנחות ביותר"

חזיר בר

New member
הייתי באתר

שבו טוענים שכל האנשים האלה שמבקרים סרטים הם צרפתים מתוסכלים שאוהבים לבקר הכל,וששואלים אותם מה הם עושים בשעות הפנאי הם אומרים,"מוה,פרנוסאה,אוהב לאכול גבינות מסריחות לשתות יין ולהנות מבחורות של מגלחות את בית השחי!" זאת תיאוריה אחת. יש עוד רבות.

IC4

New member
that is so sick dude!!

למה לא יכלת להשאיר אותי תחת הרושם שהם בסך הכל אוכלים חלזונות

למעלה