נמאס לי מהלבד

KבתאלK

New member
נמאס לי מהלבד

ניסית להכיר גברים ולא הולך לי נראה לי שאני לא מוכנה לקשר,אולי אני מנסה יותר מידי למצוא מישהו. אין לי חברות כבר אמרתי את זה כמה פעמים ואני לבד לגמרי. אפילו לאחותי לא בא לצאת איתי באמת נמאס לי

tomer2401

New member
אני מעוניין להכירך

אני גם באותו מצב מה את אומרת? באמת

Moris777

New member
../images/Emo24.gif זה לא קל

היום יותר מתמיד , חווים את הלבד.. מצד שני, יש כל כך הרבה אפשרויות ליזום פעילויות שמעורבים בהם אנשים אחרים. (אבל צריך לבוא מעמדה לא שיפוטית בשביל להפיק מזה תועלת
)

sushy30

New member
בת 21 וכבר לחוצה ?../images/Emo6.gif

מה תגידי עליי .? בת 34 ,רווקה , אין לי זוגיות ,יוצאת פעם ב100 שנה לדייט כושל , לפני חודש יצאתי לדייט עם מישהו מאתר הכרויות ,הדייט נמשך יפה ,הבחור סיפר על עצמו הרים וגבעות ,במשך השבוע דיברנו בטלפון ,הוא אליי אני אליו ,בסוף השבוע שהתקרב קבענו לצאת ,שעה לפני הבחור בן 38 מתקשר להגיד שעד ה10 לחודש (יום המשכורות ) אין לו אפשרות לצאת ,יש לו הרבה הוצאות החודש . למחרת אני רואה את הכרטיס שלו באתר באונליין זמין לחיפושים נוספים ,ככה זה שיש פרופיל של אישה 1 ליד פרופיל של אישה 2 יש מקרים יותר גרועים ,אישה מגיע לדייט ,הבחור מגיע ולפני שהוא מתיישב איתה בבית קפה ,כבר בדקות הראשונות הוא אומר לה "זה לא מתאים " והבחורה חוזרת עם דמעות בעיניים ,השעון הביולוגי והכמהות לאהבה אמיתית מלחיץ. נ.ב . ושכחתי להזכיר את הבחורים ידידים שפעם הכרתי ,הם ניזכרים שהם לבד אז מתקשרים לקפה ,ואני לא מעונינת פעם ב לצאת סתם עם ידיד זמני לקפה ,אני מחפשת גבר אחד ויחיד .

KבתאלK

New member
זה לא שאני לחוצה

נראה לי אני יותר זקוקה לחברות מאשר לחבר. כי גם חברות אין לי

KבתאלK

New member
צורך בחיי חברה

שיהיה לי עם מי לדבר,לצאת. שיהיה לי אוזן קשבת.

ואת?

מוכנה להיות את אותם דברים לאחרים? להיות לאוזן קשבת, לצאת, לדבר? אם תתחילי לתת את מה שאת רוצה לקבל, בסופו של דבר גם תקבלי. אבל אם תשבי ותחכי שפתאום משום מקום ינחת לידך מישהו לדבר איתו, שיקשיב לך ויצא איתך בלי שום מחווה של הדדיות, זה לא יקרה.

KבתאלK

New member
עונה

אני כול הזמן מקשיבה ועוזרת. אני היתי מנגסת לחברות שלי אני זאת שהחזיקה את הקשר היתי מציאה להם לצאת.. תמיד הם ידעו שאם הם צריכות משהו אני שם. בגלל זה שהיה להם בעיות עם החבר הם התקשרו אלי ראשונה.

fighter21

New member
תגובה

אחד היתרונות הגדולים שלנו הגברים זה שאין לנו ממש שעון ביולוגי, ועוד אחרי שהמציאו את הויאגרה אין לנו בעיה לתפקד גם בגילאים מאוחרים. בגילאים מוקדמים הגברים רודפים את הנשים, ולאחר מכן, לאחר שהנשים הבררניות נשארו לבד מעל גיל 30, הן מבינות שהן צריכות להתפשר, אז בעלם לא יהיה גם חתיך כמו בראד פיט גם רגיש, אמפטי ואינטילנגטי כמו דוקטור לפילוסופיה.. החיים בעידן המנוכר שלנו קשים, קשים מאוד.. הנשים מוזנות מהתקשורת אינפורמציה על איזו אוטופיה מושלמת, על איזה זוגיות מושלמת, על איזה אביר על סוס לבן. אלייך רווקה, אני אומר, אל תאמרי נואש, המשיכי בחיפושייך כי בסוף תמצאי, אם לא תחפשי, בטוח לא תמצאי. תפתחי מודעות עצמית גבוהה וככה תדעי יותר מה לחפש ומה יותר מתאים לך.

למעלה