נמאס לי מהחיים שלי...

SinG

New member
נמאס לי מהחיים שלי...

היה לי חבר למשך חצי שנה, לפני 8 חודשים נפרדנו מאז הוא הידיד הכי טוב שלי, הוא עוד אוהב אותי בחודשים האלו עברתי טראומה קשה...אונס... אני לא מרגישה שאני יכולה להיות עם מישהו כרגע החבר הזה רוצה שאני אחזור אליו, אמרתי לו שאני לא מוכנה כרגע להיות עם מישהו, הוא חושב שאני סתם מתרצת, אז עכשיו הוא לא מדבר איתי הוא לא מדבר איתי בגלל שאנסו אותי....

שובל ב

New member
ידיד טוב?

אם הוא ידיד טוב כמו שאת טוענת אז את צריכה לספר לו והוא צריך להבין אותך חיזקי ואימצי

גרא.

New member
צר לי לשמוע על הטראומה הקשה שעברת

לפני מספר חודשים.לא ברור מדבדייך,אם התלוננת על כך,וזכית בטיפול המתאים במצבים כאלה.אם כי מתגובך,בדבר המנעותך כרגע להיות עם מישהוא,אפשר להבין, כי אינך נמצאת בטיפול כלשהוא.SING,אם אכן אינך בטיפול,את זקוקה לו ביותר עלמנת להתמודד עם כל מה שעבר עלייך,כולל,אם אפשר הגשת תלונה במשטרה על האונס.אני מבין גם מדברייך,כי ספרת לחברך על האונס שעברת,הוא הגיב,כמו גברים רבים,כאילו את אשמה בכך,ועזב אותך כנראה בכעס..לי אין ספק כי את לא אשמה בכל מה שקרה,אבל את חייבת להתמודד עם הטראומה שעברת דרך טיפול מתאים.חבר כזה,שאינו מאמין,אינו מודע,ולא אמפטי לרגשותייך,כנראה לא ראוי להיות בן זוגך.יהיה לך יותר קל ליצור זוגיות חדשה,אחרי שתקבלי את הטיפול המתאים.לפי שעה,בקשתי היא כי תפני מיידית בטלפון לע.ר.ן עזרה ראשונה נפשית,טל´ מקוצר : 1201 שם כבר יפנו אותך לגורם מקצועי מתאים, להמשך טיפול.בקשתי היא שתעדכני אותי כאן,מה קורה איתך.

S i n G

New member
תודה...

אני כבר בטיפול, פנינו למשטרה, תודה רבה על העצה

ק ר ן*

New member
ל SinG היקרה !

צר לי לשמוע כל אשר עבר עלייך. אבל את תהיי חזקה! נכון לפעמים קורים לנו דברים לא נעימים, אבל אסור להתייאש! וכמו שאומר השיר "החכם" הזה: "תתגבר תתגבר כך אומר לי הכל להפגע וליפול כל אחד יכול לכולנו מותר להיות חלשים לא להרים ידיים גם בזמנים קשים..." דבר 1 - אם הוא ידיד כ"כ טוב מדוע הוא תומך בך?, דווקא ברגעים כאלה יודעים מי חבר אמת. דבר 2- כל החיים עוד לפנייך!, ישהם דברים הרבה יותר טראומטים. דבר 3- את נראית לי אדם מקסים ואני בטוחה שתתאהבי בקרוב (במישהו הרבה יותר חברי ממנו) תקחי את דברי לתשומת ליבך.... גם חיי אינם מלאים בזוהר אך מתגברים על כל מכשול. ובאמת מכל הלב, תהיה חזקה!!! אוהבת קרן. נ.ב אשמח אם תחזירי תשובה.

S i n G

New member
קרן...

אני מאוד מודה לך על התמיכה בי ועל העצות שלך, אני מקווה שאת צודקת בקשר לזה שאמצע מישהו חדש אבל כרגע אני לא ממש מרגישה מסוגלת להיות עם מישהו....אני בטוחה שזה יעבור ואני מקווה שמהר... באהבה C

S i n G

New member
ועוד משהו קטן...

אני אשמח לשמור איתך על קשר, אם יש לך איי סי קיו אז שלי הוא 112611580 והאי מייל שלי הוא [email protected]

ק ר ן*

New member
אשמח לשמור איתך על ../images/Emo38.gif

אף אחד בעולם לא = בכי, דמעות, כאב ומיוחד אדם שלא מגיע לו. תמיד תדעי שאת הכי הכי ובגלל זה מגיע לך הכי הכי!!! בת כמה את? מה את עושה בחיים? תדעי שאני תמיד כאן בשבילך ומאחלת לך את כל הטוב שבעולם. עם הרבה
קרן. נ.ב אין לי אי סי קיו אבל יש לי אי מייל, אשלח לך אותו באימייל.

למעלה