נמאס לי מהדיפרלין

מצב
הנושא נעול.

sandrag

New member
נמאס לי מהדיפרלין

נמאס לי מהדיפרלין
נמאס לי. התחלתי את הדיכוי ביום ה-21. קיבלתי מחזור וחשבתי נהדר עכשיו נתחיל עם ההורמונים... אבל לא מה פתאום הרירית שלי סרבה להתכווץ. היום אני כבר ביום ה-17 לזריקות סוף סוף הרירית התקווצה אבל האסטרוגן גבוה. אני לא מבינה. אף פעם לא היה לי שום בעיה תמיד כמו שעון. ועכשיו ... אז משהו לא בסדר איתי? (יש לנו בעית זרע). נמאס לי. נראה כמו מחזור אינסופי של זריקות. והדיכוי הזה באמת מדכא הכול (רק לא את הרחם שלי כנראה...)

הוביטית

New member
הי סנדרה

נמאס לי מהדיפרלין
נמאס לי. התחלתי את הדיכוי ביום ה-21. קיבלתי מחזור וחשבתי נהדר עכשיו נתחיל עם ההורמונים... אבל לא מה פתאום הרירית שלי סרבה להתכווץ. היום אני כבר ביום ה-17 לזריקות סוף סוף הרירית התקווצה אבל האסטרוגן גבוה. אני לא מבינה. אף פעם לא היה לי שום בעיה תמיד כמו שעון. ועכשיו ... אז משהו לא בסדר איתי? (יש לנו בעית זרע). נמאס לי. נראה כמו מחזור אינסופי של זריקות. והדיכוי הזה באמת מדכא הכול (רק לא את הרחם שלי כנראה...)
הי סנדרה
בסיבוב המנצח שלי עם אלון לקחתי קרוב לחודש דקא בלבד. היתה לי ציסטה שלקח לה המון זמן להתכווץ הבטן שלי היתה כבר ממש מחוררת. אז כך. ברגע שגומרים להזריק את הזריקה האחרונה שוכחים הכל . אולי זה המתכון לסיבוב מנצח ?! אצלי זה עבד . אגב, מה עם היתושים?

מצב
הנושא נעול.
למעלה