נמאס לי מהבכיינות

rubber duck

New member
נמאס לי מהבכיינות

נמאס לי לשמוע כל יום כל שעה כל דקה כל שניה את השאלה : למה הקלוב לא עשה
לקלוב אין סיבה לעשות כלום עבור אף אחוד שאינו חלק ממנו קלוב התעופה הינו עמותה החייבת אך ורק לפעילים בה מי שאינו פעיל יכול להתבכיין עד עולם אין לו שום זכות בלאו בדרישות קלוב העתופה רוצה לקדם המון דברים בשביל לקדם צריך אנשים וכסף בסדר הזה מה לעשות שיש המון אנשים שמדברים וצווחים "מגיע לי" אז יש לי חדשות בשבילכם לי מגיע אני משלם את מיסי הפעיל שלי 16 שנים ברציפות אני שופט תחרויות בהתנדבות כ 14 שנים אני עושה כל מאמץ שבייכולתי על מנת לקדם את ענף הרדיו אני לא מדב אני עושה חלק מהעשיה היא למעני באופן ישיר וחלקה למען הכלל אני יכול לבוא בטענות רק לעצמי ולא לאף אחד שרון

נמני

New member
כל הכבוד!!!!!....

אני חבר בקלוב "רק" שנתיים, ואני יודע שזה מאוד (!) מחייב.

hifly

New member
לא נורא שרון

זהו בדיוק התאריך החודשי של הירידות על הקלוב,הרי אתה צריך להתרגל שפעם בחודש הנושא מתעורר ליומים שלוש. אמיר

rubber duck

New member
זה לא רק מה שנכתב בפורום

זה זה שאנשים לא מקבלים את זה שקלוב התעוהפ לא חייב להם כלום שרון

hifly

New member
שרון מעולם לא אמרתי

שהקלוב חייב לנו,אני ואנו לא חברים בו אין אנו דורשים כלום מהקלוב,אתם החברים הם שצריכים לדרוש את המגיע לכם,ועוד לא קיבלתם כבר חמישים שנה.

rubber duck

New member
אתה לא אמרת

אבל כמה וכמה מבכירי מטיס השבת אמרו גם אמרו שרון

hifly

New member
אני חושב שצריך לעשות סדר כאן

הכל נובע בעצם מחוסר במסלולים מוסדרים בארץ,ואל מי פונים או צועקים,כמובן לא לממשלה כי אם לגוף היחיד בארץ שהיה אמור לטפל בנושא זה והוא יקירינו הקלוב. אז כמובן שיצעקו על הקלוב ולא על מס הכנסה?.אתה צריך להבין את התיסכול של האנשים שאוטוטו לוקחים להם את המסלול והם יצטרכו לחפש תחליפים גרועים אז עוד פעם הולכים לקלוב...הקלוב אשם וכו. נכון מי שלא חבר שלא יזיין את הסכל אבל הקלוב אשם בחלק מהמצב. אמיר

rubber duck

New member
זה הרבה יותר מורכב

נכון הקלוב לא עשה וזאת כי לקלוב לא היה אינטרס לעשות נכון להיום הקלוב רוצה לעשות ולקדם אבל וזה אבל גדול הקלוב לא יעשה זאת עד שתהיה לו הצדקה כלכלית מינימלית יש כמה אנשים שהבטיחו לסייע ולקדם נתנו את מילתם ובמקום לחכות בסבלנות עד שנוכל לעשות משהו ( ולהרשם לקלוב התעופה על מנת שתהיה להם זכות לדרו משהו בכלל ) הם בוחרים בדרך הקלה של לצעוק חמס ( גזלו אותנו ) קחו בחשבון שקלוב התעופה גם אם ירצה לא יכול להקים מסלול מהיום למחר להבדיל מאדם פרטי קלוב התעופה נתון לביקורת ולא ניתן לבצע הליכים שאינם תקינים כמו כן יש על מנת להקים מסלול יש צורך בהמון אישורים וזאת על מנת להבטיח שהמסלול יוקם וגם ישאר למשך מספר שנים ב באותו מקום ( ראו מקרה ראשון ) שרון

leef

New member
בחיפה, לקחו מסלול ושלמו על חדש

לכל החברים בעין שמר במסלול פרוייד - שבו היינו מטיסים שנים ארוקות הוקם קניון חיפה על המסלול עצמו לאחר לחץ של טיסנאים - מועדון טיסנאי חיפה והקריות שנוהל אז ע"י רן גולן הצליחו להוציא כסף מהקבלן - ובתוספת של עיריית חיפה נבנה מסלול ליד כפר גלים . 3 ק"מ דרומית משם . כדאי לשאול את החברים הוותיקים של חיפה מה הם עשו בדיוק בסוגיה זו . בברכרה אריה פישמן

rubber duck

New member
ולא לשכוח לקלוב התעופה

המושמץ שימש כגוף המתווך ולמעשה בלעדיו לא היה מוקם המסלול שרון

leef

New member
כן סליחה שכחתי גם קלוב התעופה

היה בעיניינים אבל בראשות אריק סיני

צודק בכל מילה

אני חבר בקלוב כבר 6 שנים. אני מרכז את מחלקות החופשיים בסניף באר שבע. אבל בכך שאנשים שהם אפילו לא חברים בקלוב מקטרים על כך ש"הקלוב לא עושה מספיק בשבילי..." אנשים צריכים להבין שרק אם הם ינסו להשפיע מבפנים (כמו שרון) והרבה אנשים ירתמו למאמץ אז הקלוב ידאג גם למטיסי הרדיו וגם לאלה שמטיסים שולחנות ממונעים. נ.ב ומי שיושב ומקטר בלי לעשות כלום הוא בעיני לא טיסנאי לאון רוזנקרנץ

noam weissman

New member
חברות בקלוב,

ראית את הסרט אישה יפה, אם כן תיזכר שגוליה נכנסת לבושה יפה לחנות שגרשו אותה קודם ואומרת זוכרים שהייתי פה אתם עובדים על עמלות, טעות גדולה !!! מה שאני אומר, ל AMA האמריקאי יש כ 160,000 חברים. ויש להם 2 מפלגות פוליטיות גדולות. לנו יש פחות מ 1000 פעילים בקלוב ועשרות מפלגות. צאו ראו ולימדו שלפי יחס האוכלוסיה צריכים להיות לנו כ 4000-3000 פעילים. אל תגידו של 3000 איש אין כח. אבל כמו בפוליטיקה שמפלגה קיקיונית משפיעה... הצטרפו וחזקו את הקלוב. אין לצערי דרך אחרת. לכל אלו שרוצים סירות או מכוניות הקימו עמותות נפרדות, הקלוב ענינו בתעופה. אם תקימו עמותות קטנות זה יפה מאוד אבל חסר כח. הנקודה היא שברגע שהאנשים המובילים בקבוצה כזאת פורשים היא קורסת. יש מספיק דוגמאות לכך.

hifly

New member
התשובה היא אותה תשובה

שיטחי הטסה.אם היו לקלוב שיטחי הטסה,אז רוב הטיסנאים בארץ היו חברים בו אפילו אם רק בשביל הביטוח והשטח. היום שהקלוב עומד במצב רעוע ולא עשה את מה שהיה צריך לעשות במהלך 50 שנה האחרונות,זהו המצב שנוצר,שיש קבוצה של לפחות 3000 טיסנאי רדיו שלא חברים בקלוב,ולמה ? כי הקלוב לא יכול לתת להם כימעט כלום.מכסימום ביטוח. היום קצת מאוחר מידי,והקלוב כניראה יצטרך להסתדר בלי אותם טיסנאי רדיו ואולי יבוא יום ויהיו לו מספיק תקציבים ויוקמו מסלולים מוסדרים,קודם כל אני מדגיש לחברי הקלוב ולעיקר עיסוקו שזה כבלים,חופשים,ודאונים,ואולי בסוף אם ישאר משהו אז גם לטיסנאות רדיו. הקריאה להצטרף היום היא מאוחרת מידי,כיוון שאנשים ישלמו דמי חבר אבל ישארו עדיין אם אותם תנאים בסיסים שהם מקבלים היום בחינם ואלו הם אותם מגרשי חניה,סופי כבישים,ושדות נידחים.גם הזמן שיקח להשפיע בתור קבוצת לחץ מבפנים הוא ארוך מידי,והיום שהכל חומרי יותר אנשים מסתכלים טוב טוב לפני שהם מוצאים שקל מהכיס,וכרגע העדפה היא במקום דמי חבר ,לקנות דלק או חלקים לטיסנים. אמיר

blaumark

New member
הרשה לי לא להגיב

אני עדיין טוען שאנחנו חברים יום טוב ושבת שלום מארק

rubber duck

New member
אין קשר בין החברות ביניינו

לבין העיניין שהועלה כאן זו ההרגשה שלי זה הגב שאני מקבל מי שהבטיחו דברים מאלו שגם דאגו לחרוך את האדמה תחת רגלי שרון

למעלה