נמאס לי לחיות !!!!

נמאס לי לחיות !!!!

כל השכבה לא מדברת איתי חוץ מ-4 בנות... שתבינו אין לי חברות וזהפדיחה להיות איתתם.... אני עכשיו בוכה ובא לי למות !!!!

סתיו מם

New member
אוי, קרייזי חמודה../images/Emo24.gif

זה נשמע ממש ממש באסה
. באיזה זכות היא עשתה את זה?
איזה מגעילה! אני חייבת להגיד לך שאנחנו מתות עלייך כאן
, ובדיוק דיברנו אתמול על כל החדשות שהגיעו, ואמרנו איזה מגניבה את ואיזה כיף שאת פה. חמודה שלנו - אנחנו כאן בשבילך, ואת תראי שהחרם הזה קטן עלייך. אולי תספרי לנו עוד קצת - למשל על רבתם? ומה עם החברות האמיתיות שלך? איך הן מתנהגות? אוהבת אותך
סתיו

missy j

New member
קרייזי אל תבכי../images/Emo7.gif

אם הבנות האלה כאלה סתומות שהן נהיות ברוגז רק בגלל שמישהי, אפילו שהיא מלכת השכבה
, אומרת להן משהו, אז הן לא נשמעות לי שוות מי-יודע-מה. לדעתי חברות זה ענין של איכות, לא כמות. לי, לדוגמא, יש רק שתי חברות הכי טובות
ואני לא צריכה יותר מזה!

AVI0012

New member
נכון

אני מסכים איתך.עדיף חבר אחד אמיתי .מאלף חברים זבלות.כאן את תיראי מי זו החברה האמיתית שלך.ואל תידאגי יהיה טוב.בי

את לא מגזימה טיפ ../images/Emo182.gif?

יא בסך הכל מלכת השכבה, אני בטוחה שאין לה השפעה על הילדים הפחות "מרכזיים" אצלכם, אז פשוט תנסי להתעלם או לחלופין להשלים איתה... בהצלחה!

זה פסדר...השלמנו היום

והיא לא לכת השכבה פשוט כולם כזה אוהבים אותה והיא סנובית ...אבל לא הכי מלכה..... ועוד משהו שקרה לי .... בגלל אותו מקרה רבתי עם חברה טובה שלי וילד אחד שהיא דיברה איתו רשם לי כל יני קללות ששאלתי אותו שאלה לעבודה תראו : אני : מה אתה זוכר על שלמה ? הוא : אני לא מדבר איתך אני : למה הוא : איככסס איך את יכולה להלשין על חברה שלך ככה איככססס הוא {שוב} : גועל נפש של ילדה... אני : היא לא הייתה חברה שלי הוא : כן בכלל לא רק הייתם חברוה. נכון? אני : עזוב.... הוא : וביי אל תדברי איתי יותר אחר כך היה רשום לי ב-away שבאייסיקיו שנמאס לי לחיות כי אף אחד לא דיבר איתי אז הוא רשם לי ככה : הוא : נמאס לך לחיות אוצה שאני יבוא ויהרוג אותך ? הוא [שוב} : חחחחחחחחחח הוא [שוב }{שוב} :
{והוא שם לי מלא כאלה...} אני לא עניתי לו כי בכיתי...והוא היה ידיד מאוד וטב שלי !!!!

ל-ה-ת-ע-ל-ם

פשוט להתעלם!!! אל תשימי קצוץ על אנשים כאלה! ותדעי לך שזה שמתעלמים זה מה שמעצבן אותם הכי הרבה וזה כיף.....:)

אני בכיתה ו' !!!!!

שמעו אני אגיד בשמות.... אני , מאי ומאיי הקמנו חבורה עכשיו החברה הכי וטבה של מאי {בר} התחילה לקנאות.. אז איכשהו הגענו לריב {אני בר ומאי }. עכשיו בר היא מן מלכה כזאת שכולן אוהבות .. בינתים מאי ובר השלימו ואז ב הסיטה את כולם נגדי ולא היה לי אף אחד לדבר איתו חוץ מ-6 בנות {אצלנו 6 בנות זה כלום !!! } בינתיים החבורה התפרקה!!! אז בסוף הפסקה באיםא ליי איזה חצי שכבה ועושים לי את הסיסמא שהייתה לחבורה שלנו אבל במקום כמה מילים הם עושים קללות ...וכל החברות הכי טובות שלי היו איתם ..אני נעלבתי מאוד מזה שהם קיללו אותי והייתי אחת נגד כולם... אחר כך יצאתי למשמרות עם מאי ואור ... אצלנו אסור לדבר בשעת מילוי תפקיד אז מאי דיברה ולא פיקדה כמו שצריך{היא המפקדת של המשמרות} אז אמרתי אותה למורה וזה היה מן נקמה ... המורה צעקה עליה והכל אחר ך יצאנו שוב למשמרות היא סיפרה לאור מה קרה ואור החליט שאני ילדה מגעילה { ד"א עד שהלשנתי עליה היא לא ידע שאנחנו לא מדברות } אז הוא התחיל להעליב אותי והכל {וזה היה מ'זה פוגע } נשארתי במצב שרק 2 בנים מדברים איתי ו - 6 בנות אחר כך השלמתי עם כל הבנות ורק אור לא דיבר איתי ..... אז היום באמצע השיעור וא כזה מתחיל לדבר איתי ...עניץתי לו בשיא האדישות והתחלתי לדבר עם אלון שהוא היה איתי תמיד שהיה לי רע ועזר לי {ילד מ'זה חמוד} וזהו ...עכשיו אור לא מעניין אותי בכלל הוא סתם יל סנוב והוא היתערב במשהו שלא היה קשור אליו...... והוא אוכל אותה עכשיו !!! וטב אחר כך מאי שאלה אותי אם השלמנו{אני ואור} אז אמרתי לה שלא היא אמרה לי לבק ממנו סליחה ואמרתי לה שאני לא רוצה כי תמיד שאנחנו רבים אני מבקשת ממנו סליחה ושואלת אותו אם אנחנו יכולים לחזור להיות ידידים והוא עונה שלא אכפת לו ... אז אמרתי לה שהוא יבקש סליחה ולא אני ..ושהיא תסביר לו מה קרה ..... עכשיו נמה לי שבקטע שהוא כזה דיבר איתי הוא רצה שנתחיל לדבר בלי לבקש סליחה..... ואני לא מתכוונת לדבר איתו עד שיבקש סליחה ... אני צודקת ? או שאני צריכה לבר איתו מתי שהוא יתחיל לדבר ואז הוא בכלל לא יבקש סליחה ? סורי אם המגלה שלי ארוכה....

דנוש10

New member
בטחחחח

בטח שזה בסדר את צריכה ללמוד להיות קשה עם אנשים לפי מה שהבנתי עד עכשיו היית סלחנית ותמימה כזאת את חייבת לחזק את האופי שלך תחכי עד שהוא יבקש סליחה בינתיים הוא זה שמפסיד!!!!!! בהצלחה......!

Roniii

New member
קרייזי, את קרייזי לגמרי../images/Emo78.gif

סתאאאם...
אני חושבת שתעשי מה שבראש לך. בא לך לדבר איתו? תעזבי ת'עקרונות. בא לך עקרונות? תעזבי ת'לדבר איתו. עכשיו, כשהעניינים שלך הסתדרו כמעט לגמרי, גם לך מותר לדפוק קטעים. רק אל תגזימי, הא?!

tipitTOFY

New member
לפה

קודם כל, אם את כותבת "פאדיחה להיות איתן" אולי עכשיו אפשר להבין למה כל השכבה שלך לא מדברת איתך.. דבר שני, בגלל כמה פרצופים וברוגז לא שווה לאבד חיים.. בחיים יש הרבה יותר מכמה בנות שקוראים לזה "חברות"..

i l i

New member
מסכימה איתך...

מה זה פאדיחות להיות איתם? זה מה זה ישה של סנובים.. תשני את זה ומהר...

לא התכוונתי לפדיחה..

כאילו בגלל שאנחנו לא מדברות אז אם אני יתקרב אליהם הם יחשבו שאני לא יכול לחיות בלעדם ושאני מתה להיות חברה שלהם אז זה כאילו הפדיחה

למעלה