נמאס לי להקיא !!!

hs612

New member
נמאס לי להקיא !!!

היי אני מנותחת טבעת שנה וקצת ... לפני 3 חודשים סגרתי קצת והכל היה בסדר ....ביומיים האחרונים כלום לא עובר לי !!! אבל כלום אני מקיאה אפילו מים ! מישהו יודע למה זה קורה ? ומה אפשר לעשות ? אני לא רוצה לפתוח!! האם זה קרה למישהו??? תודה ויום טוב , הדס

מליכאן

New member
היי

אני מציעה לך לפתוח! למה לסבול??? מים לא עוברים זה סיוט אני במקומך פותחת אבל תתייעצי עם מנוסות ממני בהצלחה!

talush51

New member
היי הדס.אצלי זו אותה "בעיה""

בשעות הבוקר.לקראת אחה"צ כאשר הוושט מתרחבת לה,אני מתחילה את היום מבחינת שתיה ואוכל.אני קודם כל פותחת את היום בשתייה חמה ולגימות קטנות ולאט לאט הטבעת נפתחת לה.לקח לי זמן להכיר את הטבעת שלי ומשמעתה והתרגלתי לעניין.תנסי דרך זו ואם את ממש לא יכולה ז אולי תפתחי ברבע .בהצלחה

רוייקו

New member
נסי לעבור לנוזלים

למשך יומיים. יכול להיות שנוצרה בצקת והמעבר נסגר. ויכול להיות שחתיכת מזון ניתקעה וחוסמת. יום אחד או יומיים יעזרו לך לדעת אם זו הבעיה.

אופירA

New member
מנהל
כן, זה קורה להרבה אנשים

כשסוגרים את הטבעת לסגירה חזקה, מצוי שבמשך הזמן היא ננעלת. אסור להישאר במצב של מקיאה אפילו מים בשום אופן. זה מזמין הרבה צרות וסכנות, שכבר נמאס לי לפרט אותן, אבל הן צרות וסכנות גרועות ביותר. הולכים ופותחים (מתייעצים עם הרופא/ה כמה לפתוח במקרה כזה - רבע או חצי). אין חיה כזו לא רוצה לפתוח. לא עשינו ניתוח כדי להתמכר להרס הבריאות מהכיוון ההפוך! את תשלמי את המחיר בסופו של דבר, ובגדול, ולא תוכלי להגיד שלא אמרתי לך. במיקום הטבעת מתרחשים שינויים שיכולים לנעול אותה. אין מצב לא להתאים את הסגירה לשינויים. מניסיוני, כל פעם שפתחתי 1/2CC או 1/4CC בגלל שינויים מסוג זה - הטבעת המשיכה "להתכווץ" במשך הזמן. יתכן שההרזיה גורמת להתכווצות המעבר. לכן חייבים לפתוח כשצריך. זה קרה לא רק לי, 3 פעמים בשנה השנייה, אלא גם לרבים אחרים שירדו במשקל. הקאות וצומות אינן דרך להרזייה, אלא דרך להתמכר לבולמיה ולהרס גופני ונפשי. מי שלא מכיר בולמיה, שיקרא על המחלה הנוראה הזו, ויבכה יחד עם החולות בה.

hs612

New member
היום לא הקאתי ..

היי , תודה על ההתיחסות ולך אופיר על התשובה המעמיקה :) היום פתחתי את הטבעת ב 2\1 CC והתחושה מעולה לא הקאתי ולו פעם אחת היום ! אפילו הצלחתי לאכול עגבניה ומלפפון לשם שינוי ! תודה רבה לכולם דרך אגב ... נראה לי עברתי את כל הדברים האפשריים.. אני מנותחת שנה וחצי בכל אופן אם מישהו צריך תמיכה אני פה תודה רבה הדס

למעלה