נמאס לי להיות שמנה ולפיכך אני בדיטאה
ק קסם 36 New member 19/4/02 #3 סיגלוש כנסי ותגלי סוד קטן../images/Emo2.gif אם את סיגלי מתפוז הנצחית אז אני מירי לידיעתך
ס ס י ג ל י New member 20/4/02 #6 יו מירי.....? הופ הופ טרללה גדלת בשנה נשמה ??? מה קורה יפה שלי?יש לך ד"ש מאחות שלי....<אלתית>
ק קסם 36 New member 20/4/02 #7 הכוכבת סיגלוש כן הסתיימו הלימודים ויש לי קצת יותר זמן אז אני גם כאן וגם בעוד מלן תלפים מקומות תמסרי לרוי ד"ש חם ממני ונשיקונת על האף וגם לך
הכוכבת סיגלוש כן הסתיימו הלימודים ויש לי קצת יותר זמן אז אני גם כאן וגם בעוד מלן תלפים מקומות תמסרי לרוי ד"ש חם ממני ונשיקונת על האף וגם לך
ג גילה37 New member 19/4/02 #4 הכי חשוב זה לא אם את עושה דיאטה הכי חשוב שתעשי רק מה שמתאים לך ללא סייגים בהצלחה בבחירה שלך לעשות דיאטה שלך גילה
הכי חשוב זה לא אם את עושה דיאטה הכי חשוב שתעשי רק מה שמתאים לך ללא סייגים בהצלחה בבחירה שלך לעשות דיאטה שלך גילה
ק קסם 36 New member 20/4/02 #5 נמאס לי להיות שמנה לא אומר דיאטה נכון שאני בדיאטה אבל לא קשור לנמאס לי להיות שמנה נמאס לי כי זה מביא חרא לחיים בהרבה מובנים
נמאס לי להיות שמנה לא אומר דיאטה נכון שאני בדיאטה אבל לא קשור לנמאס לי להיות שמנה נמאס לי כי זה מביא חרא לחיים בהרבה מובנים