נמאס לי להיות אני.

secret self

New member
נמאס לי להיות אני.

נראה שאני חוזרת לפה בכל פעם שהבדידות מכה ללא רחם. מדובר בעיקר בחוויה סובייקטיבית, הרגשה של לבד עם חוויות רגשיות קשות. ושוב אני נופלת רגשית, סביב ארוע שהותיר אותי בחוויית פגיעה ואכזבה וחוסר בטחון. לפעמים אני פשוט יותר מדי בשבילי (אולי גם בשביל האחרים) ונמאס לי להיות אני. לא עולה לי בראש דמות אחרת שהייתי רוצה להיות, אלא פשוט רצון לא להיות. אז שום פעם רע לי ושוב פעם אני חוזרת לפה. צריכה לכתוב ולשים את הדברים שם בחוץ, כאילו יש בפעולה הזאת מעין עדות לכך שמה שאני מרגישה הוא-הוא אכן מה שעובר עלי. לא יודעת אם המשפט האחרון הגיוני בכלל, אבל בימים האחרונים ההגיון לא מצליח להרגיע את סערת הרגשות. סיפרתי לכן פעם שאני שונאת את זה שאני לא מצליחה לגרום לרגש להיות בדיוק מה שאני רוצה שהוא יהיה? שונאת את זה שהוא משתלט עלי ומצווה על עצמי להתנתק. זה מצליח רק לפרקים ואולי בגלל זה אני עדיין לא מפורקת כליל. (אני מפחדת שנגמרים לי הכוחות)

levshavur

New member
לסיקרט סלף

שלום לך אני חושבת שלכולנו יש תקופות שיותר מרגישות פגיעות ושאין כבר כוחות אני נשארתי אתמול בבית בגלל הפגיעות הזאת (וגם בגלל מיגרנה איומה) ולא הלכתי לאוניברסיטה. בעלי בא לאסוף את השברים... מה שאני מנסה להגיד שאם יש לך מישהי קרובה שאת יכולה לדבר איתה או כאן בפורום זה עוזר. אני יודעת שכשאני בזמן של פגיעות אסור לי להיות לבד...לפעמים אני מתקשרת לער"ן כך שאני יכולה לדבר עם מישהי...גם מוזיקה עוזרת , לי לפחות...השקט משגע לי את המוח...המחשבות רצות... בינתיים שולחת לך חיבוק חם ועוטף
לבשה.

את לא צריכה תירוצים כדי לכתוב לנו.

אנחנו כולנו כאן בדיוק בשביל להיות ביחד ברגעי הקושי. עצוב לקרוא כמה את מרגישה לא טוב. בזמן שהיה יותר טוב- את יודעת לספר מה היה שונה? למה המצב השתפר ולמה הוא מדרדר שוב?
גדול.

למעלה