נמאס לי לבכות

נמאס לי לבכות../images/Emo7.gif

מאז שעברתי לחמתי פעם בשבוע לפחות אני חייבת לבכות. מרשים לעצמם להעליב אותי ולעלות לי על הראש, למרות שאני עונה ולא נשארת חייבת תמיד אני מגיע למצד שאני עולה לחדר ובוכה. לא יכולה יותר, אתמול רציתי לקחת את הדברים שלי וללכת לאמא שלי
ששם בחיים לא היו מעליבים אותי ומכבדים ומעריכים אותי. שם אני מרגישה מנוצלת ומסכנה

איספקטורית .... ליבי ליבי אליך.....

אני כל כך מבינה אותך....... רציתי לדעת מה בעלך אומר בנדון? לילונית 5

זה הבעיה

שבעלי תמיד שותק ואז אנו כועסת עליו למה הוא לא לוקח את הצד שלי אז הוא אומר לי שאני מסתדר יפה לבד שאני משתיקה אותם, אז הוא לא רוצה להיתערב. הוא אומר לי תעבירי מאוזן אחר, אני לא יכולה להמשיך להיות אדישה כמוהו

תסבירי לו שבגלל שהוא לא מתערב...

הם ממשיכים להרשות לעצמם להעליב ולפגוע בך. אם בעלך היה מתערב ופעם אחת היה עושה קצת רעש נראה לי שהם היו חושבים פעמיים לפני שינסו לפגוע בך שוב. גם לא יזיק אולי להדגיש לבעלך כמה זה מפריע ופעם אחת ללכת להורים שלך. הכל כמובן בשיא הנימוס ובלי רעש וכעסים. ככה זה הכי אפקטיבי.

איספקטורית.......

תסבירי לבעלך על מצבךבשקט וברוגע תגידי לו שידבר עם הורי אבל לבד "לבד שחלילה הם לא יפגעו" הוא לא צריך לצעוק עליהם לידך מסכימה איתי? הכל צריך להעשות בנועם בעלך לא אשם. ואל תריבי איתו בגלל זה. אלו נקודות רעות בשבילך לילונית5

היי לילונת

אני חושבת שרק בגלל שהוא שותק הם מסכימים לעצמם לעלות לי על הראש, הוא פשוט צריך לקום ולהגיד דיי לכל זה אני מאמינה שהם יסתמו לטווח ארוך

אנילה1

New member
מרין, זוכרת איך כלתי הייתה אלי?

היום היא נופת צופים כי עמדתי מול האבא שלה. זוכרת את הסיפור? ובכן, אני במקומך הייתי קמה ועוברת להית הורי. ולא חוזרת עד שבעלך ידבר עם המשפחה שלו, שיפסיקו להעליב אותך, ושלא תצטרכי להחזיר, כי זה לא באופי שלך להתנצח. עד שהוא לא מדבר עם המשפחה שלו ונותן להם על הראש יפה יפה שיבינו בצורה חד משמעית, את תשבי בבית הוריך. ואם יש צורך תשבי שם עד שתעברו לדירה שלכם. אל תפחדי, בעלך לא יעזוב אותך בגלל זה, להיפך תהיה לו יותר הערכה אליך. הוא ידע שיש גבול שלא עוברים אצלך. תלמדי ממני. היום כלתי נופת צופים אלי וגם האבא שלה. ואני לא עושה יותר, אולי אפילו עושה פחות. לאחרונה הנכדים לא הגיעו אלי בכלל, אנחנו הלכנו אליהם עם פיצה ומתנות של מקדונאלדס. היום משפחת כלתי יודעת שלא עולים לי על הראש. יש ריספקט.

אנילה מה את משויצה, רק שבוע עבר

מאז שהוא דיבר אתך. הדברים יכולים להתהפך שוב ולחזור לקדמותם. מערכת יחסים במשפחה היא דינמית, ואת לא יודעת מה האינטרס שלו היום להיות נחמד אליך. אל תהיי בטוחה שזה בגלל שנגת כפי שנהגת. ימים יגידו. בעיני שבוע ימים זה לא זמן מספיק להחליט על שיפור יחסים. כלתך מרגישה חייבת לך על זה שעזרת לה כם הילדים שהייתה בקנדה. אבל זה לא מבטיח שתשאר כך לתמיד. נראה לי שאת מקדימה בבטחון שלך שהצלחת.

אנילה

לפני כחצי שעה בעלי תפס שיחה עם אמו ואמר לה שעברו את הגבולף , הוא אמר שבאותו רגע הוא לא לקח את הצד שלי אלה רצה לדבר איתם לבד ולגרום להם להבין עד כמה הם לא בסדר ואמר להם שאם זה לא מסתדר הם מאבדים אותו. אמא לא הגיבה כי לא היא זאת שמעליבה אלה האחיות שלו שמקנאות בית וזה בטוח בגלל שאני בגילי קניתי בית ובלי עין הרע יש לי עבודה מסודרת והיא אוכלת את הלב שלה זה לא קורה. היא גם גרה אצל חמתה. אבל בעלה של אותה אחות נכנס בה חזק ושם אותה במקומה

נ ס ע

New member
למה את תקועהשם?

ברצינות, למה את גרה שם ? למה שבאמת לא תעברו לאמא שלך ? ובכלל, ילדים גדולים, למה אתם לא גרים בבית משלכם ?

זה הבעיה נסה

שאני עוברת לבית שלי רק עוד 5 חודשים והבית של אימי שלי מאוד קטן בעצמם בקושי מסתדרים

נ ס ע

New member
תצאי משם.

חד וחלק. הכסף של השכירות של 5 חודשים לא שווה את הבריאות שלך.

ענתר

New member
אני כל כך מבינה אותך

כל כך חבל שאת לא יכולה לגור עם אמך יש גברים כאלה שלא מתערבים, יש לי אחד כזה, הכי מרגיז שאתי הוא מסביר את הצד שלהם, ולהם את הצד שלי כך הוא מרגיש מתוסכל באמצע, ולי זה לא עוזר, כי אני לא שומעת כשהוא לציד, ואני תמיד מרגישה שהוא לצידה אם נסיוני מתאים לך, אז או שחותכים את זה היום, או שימשך כךך במו אתלי מעל 20 שנה בזמן טוב, עדיף שאתם לבד תסבירי לבעלך שאת מבינה שאלו הם הוריו והא אוהב, מכבד מה שמתאים לך אבל את מרגישה שהוא לא מגן עליך וזה פוגע בך, היית רוצה שקורה מצב כזה שפוגעים בך שיתערב ויעזור האם אמך גרה קרוב?

כן הוריי גרים קרוב אליי

הוא פשוט אומר לי אל תשימי אותי בין הפטיש לסדן ואומר לי שאני אסתדר לב ושאני לא אקח ללב מה שקורה. אבל איך אני יכולה לא להיתייחס? הם פוגעים בי סך הכל?

ענתר

New member
כן מכירה את זה

יש כאלה שתמיד יודעות מה לענות, אני נתקעת בגרון, אינני יכולה לא להפגע. תנסי לדבר אתו בכל זאת, להסביר שאת פגועה ואת לא מסתדרת לבד, ואם יחזור אם אותו מענה תגידי שמאחר ואת נפגעת וקשה לך את הולכת לישון אצל הוריך ביום הפגיעה למה שתבכי לבד בחדר, שאת יכולה להיות במקום אהוב

jesenia

New member
מרין יקרה!

הוא זה ששיכנע אותך "לחסוך" בשכירות ולגור שם. תגידי לו שאת הסכמת - למרות שלא נעים לך, תפקידו לעשות את זה עד כמה שפחות לא נעים. הוא לא אמור לנזוף בהורים שלו מולך או בכלל (חלילה!) אבל הוא גם לא צריך לחכות שאת תבכי כדי לחשוב על לדבר איתם. והוא בטח שלא צריך לגרום לך רגשות אשמה (אל תשימי אותי בין הפטיש לסדן?!?!) כשאת פונה אליו לעזרה. בית זה לא זירת קרבות, ועד שהוא לא יקלוט את זה הייתי מציעה לך ריחוק ככל האפשר. אם מהתשובות שלך הם לא מבינים כלום (לפי המנטליות, הם סתם חושבים שאת חוצפנית), אז תבלי כמה שיותר מחוץ לבית. אצל אמא שלך יש לך מחשב, נכון? תנגבי את הדמעות חמודה, ותסבירי לבחור שאין לך עור של פיל, ואם הוא התחתן איתך סימן שככה הוא אוהב אותך. יאללה, הם יכולים להיות כאלה אטומים לפעמים....

היי ג'סניה

כו שאמרתי לאנילה הוא דיבר איתם ואמר להם שהוא היה ממש בהלם מאיך שדיברו אליי אבל הוא לא רצה להעיר ליד כולם כי גם היו גיסים שלו בשולחן ולא היה לו נעים אבל הוא דיבר עם אמו ושם אותה במקומה אני מקווה. האמא היא עכשיו בטח תדבר עם בנות שלה. בקיצור כל מה שסבלתי כל החודשים האלה הוא הטיח את זה במפניה ואמר לה כשמרין לא מאושרת אז גם אני לא.

למעלה