נמאס לי כל כך

נמאס לי כל כך

אמרתי להורים שלי לגבי הטורדנות והפסיכיאטרית המליצה על לקחת כדורים ואני ממש סובל עם השקרים{ השקרים נובעים מהטורדנות} הם הלכו לרופא המשפחה והוא אמר שלפי דעתו לא לקחת אבל אני זה שסובל כמו אני לא יודע מה...אם השקרים לא היו הייתי הולך רק על טיפול שיחתי... אבל יש את השקרים והם עושים הכי גרוע בלב!!! הם ממש מזיקים לי... אני זה שסובל למה הם פשוט לא יכולים לתתל י לקחת תרופות לפרק זמן כדי שזה יקל... אני מרגיש כאילו אף אחד לא מבין אותי...

אמא11

New member
היי וערב טוב לך../images/Emo24.gif

ממה שאתה כותב ניכר שאתה מאד סובל. האם אובחנת באופן מסודר כסובל מOCD? האם מי שאיבחן אותך המליץ רק על כדורים? בדרך כלל טיפול קוגניטיבי התנהגותי עדיף על טיפול שיחתי או שאפשר לשלב בטיפול השיחתי גם CBT. אם אתה עדיין לא בן 17, אפשר לפנות למרפאה להפרעות חרדה לילדים ולנוער שליד בי"ח שניידר בפתח תקוה. יש להם הרבה מאד נסיון והם יוכלו ליעץ. מעט מאד רופאי משפחה מתמצאים בנושא ועדיף להתיעץ עם מומחה. טוב ששיתפת את ההורים ואני מקוה שהם יתמכו בך. יש לנו קבוצת הורים שנפגשת פעם בחודש ביום שלישי בערב בת"א. האם נראה לך שהוריך ירצו להצטרף? אם יבוא לך, ורק אם יבוא לך, אולי תתן דוגמה למה שאתה קורא שקרים. תחזיק מעמד. אנחנו כאן אם תזדקק לנו. רק טוב תמי

אבחנו אותי כסובל מ OCD

היא נתנה לי מרשם של התרופה רסיטל... היא המליצה על כדורים וטיפול שיחתי CBT אני בן 19 וארבעה חודשים ויום....אני יותר לא אחשף בפניהם... הרופא אשכרה צחק עליי...הוא אומר שזה נובע משיעמום איך אתה מסביר שלא יכולתי כשהייתי קטן שסוגים שונים של אוכל יגעו אחד בשני ויהיו באותה צלחת? השקרים שלי הם שקרים טראגיים... כמו שהיה לי גידול ודברים הרבה יותר גרועים... הם נובעים מהכפיתייות ששקרים זה דבר לא מוסרי וגרוע גם שקרים לבנים וככל שאני חושב על זה ואומר לעצמי שאני לא רוצה לשקר יותר אפילו לא שקרים כמו חצי שעה שאנ יאגיע יותר מאוחר הם מגיעים בשקרים גדולים... אני לא ממש יכו ללהחזיק מעמד כי כרגע אין לי עבודה והמשפחה לא ממש תומכת!!!!!!! והם מלחיצים אוןתי עוד יותר ו... עוברת עליי תקופה קשה כי יש לי חרדות לישון בלילה.... אווווווווווווווווווווווף!

אמא11

New member
היי שוב

אני פשוט כותבת באמצע העבודה כך שאיני יכולה להאריך. כל כך מקומם שרופא אומר שזה נובע משיעמום. זה מעיד על בורות תהומית. אני מקוה שההורים שלך לא יקחו את רופא המשפחה כסמכות. האם תהיה מעוניין להשתתף בקבוצה שנפגשת אחת לשבועיים? זו לא קבוצה עם מנחה אלא קבוצה של אנשים שסובלים מההפרעה. חוזרת לעבוד תמי

הם לוקחים את מה שהוא אמר...

אווף אני מרגיש כאילו אף אחד לא מבין אותי אני מודע לזה שזה לא שכיח בOCD השקרים... אבל אני לא יכול להתמודד איתם פגעתי בעצמי כמה פעמים בגלל שלא יכולתי להתמודד עם זה שאני לא יכול להפסיק.... אוווף! נמאס לי כל כך...הם כן תפסו אותו בתור סמכות... וכמה שאני מנסה להסביר להם שזה לא רק פסיכולוגי אלא גם פיזיולוגי הם לא מקבלי םאת זה הם א ומרים תעבוד על עצמך וזה ישתנה... סבבה אני אעבהוד על עצמי אבל כרגע אני רוצה הקלה אפילו קצת... בשקרים אני לא יכול להתמודד איתם....

אמא11

New member
אולי תנסה להראות להם

את הפורום הזה ואת המאמרים של הפורום?

הדפסתי להם

והם לא ממש מקבלים את זה למשל אמא שלי לא זוכרת שכשהייתי קטן לא יכלתי שאוכל שונה יהיה באותה צלחת... היא חושבת שחלק מהדברים שם לא לגביי בכלל... אבל יש שם דברים שלגביי וזה שאני לא מראה אותם זה לא אומרם שהם לא ישנם...

אמא11

New member
אני חושבת

שכאשר מדברים על המצב היום לא כדאי להביא דברים מהעבר. כדאי להתיחס למה שקורה היום.

הם לא מבינים את זה

זה לא ממש משנה... נמאס לי כל כך... יש לי אובססיה ללמוד רפואה{ הם לא יודעים על זה} הייתה תקופה שהייתי יושב 72 שעות מול המחשב בלי שינה כמעט וקורא ספרי רפואה של סטודנדטים באנגלית...

אני מוצא את זה מעליב

לא אין לי... אני בן 19 וגם אם הייתי צריך קצבת נכות לא הייתי לוקח אותה... אני צריך לסדר לעצמי את החיים... אבל זה כל כך מעצבן אותי... כל כך פוגע בי שעד שאני נחשף הם צוחקים עליי כל כך... אין לי כוח לחזור על דברים שאמרתי... פשוט אווח! זה מעצבן...

main231

New member
אין טעם להיעלב

קיצבת נכות היא ביטחון עד שתבנה את החיים ואז תוכל לוותר עליה אם תרצה מותר גם לעבוד וגם לקבל קיצבה

למעלה