נמאס לי כבר....

מיכאלי2

New member
נמאס לי כבר....

אני כבר כמה שבועות קורא את ההודעות שלכם בפורום ובפורומים אחרים ואני רואה שלאף אחד אין את הבעיה שלי אני מכוער... או כמו שאבא שלי אומר אני חושב שאני מכוער להיות הומו וגם מכוער זה ממש קשה אף פעם לא היה לי חבר אני בתול אני יודע שאם הייתי סטרייט אז היה לי פחות קשה כי אז עוד הייתי מצליח למצוא חברה אולי.... אני פוחד ללכת לבפאבים ומועדונים וגם אין לי עם מי כי אין לי ממש חברים בקיצור הכל חרא ונמאס לי אני לא יודע למה אני משתף אתכם אולי כי אני מקווה שתגידו לי שאני טועה ושיהיה טוב אבל אני לא אאמין אני פוחד להישאר לבד אני כל לילה בוכה ונמאס לי האמת שאני מקווה לשמוע על איזה קסם שאפשר לעשות כדי להיות יפה אבל אין ואתם לא יכולים לעזור אולי אני פה כדי שתראו כמה המצב שלכם פחות גרוע לא יודע.....

מיכאל

אולי זה ישמע כמו קיטש אבל כשבאנו לעולם כל אחד מאיתנו קיבל חבילה. אחד קיבל חבילה שבה הוא גבוה עיניים ירוקות שמן , אחד נמוך עם אף סולד ורזה מאוד אבל עם לב זהב . כל אחד צריך להתמודד עם מה שהוא קיבל ולהוציא מעצמו את הטוב ביותר. יופי הוא עיניין של טעם תזכור שרוב האנשים בעולם הם לא פיסגת היופי . אני בטוח שיש לך מה להציע . אחי שאף אחד לא יתן לך לחשוב שאתה מכוער ונכון שכרגע חרא לך ואין אדם שיוכל לשנות זאת חוץ ממך פנימה . אני לעומת זאת בטוח שיהיה לך טוב . אם לך חרא תמיד למישהו איפשהו חרא יותר . אני מאחל לך את כל הטוב שבעולם ומי יתן ותמצא את מה שאתה מחפש ...

babushka

New member
שדון כחול- יפה דיברת.../images/Emo45.gif - ולמכאל-

מצב רוחך ירוד - וזה קורה כמובן כמעט לכל אדם . מצב הרוח משתנה , בגלל מצבים, בגלל מחשבות, בגלל כל מיני סיבות - לפעמים מוצדקות- ולפעמים לא כל כך. אתה החלטת שאתה "מכוער" . מה זה מכוער בעיניך?? האם אתה מתכוון למראה הגוף?? צבע עיניים ?? אני מכירה - כאלה- שניראים כמו 'דוגמני על' - אבל הם מכוערים בהתנהגותם- ובשחצנותם ובעוד כל מיני התנהגות שלא נעים להיות בחברתם . אז... מה שאני בכל זאת רוצה להגיד לך ..... צא לבלות. תברר אפילו כאן אצל חברה' מהפורום - היכן יש מקומות בילוי - וצא . יום אחד - תמצא את זה שיתאים לך -אפילו עם 'כעור ' - אבל עם נשמה טובה ויפה.

omadawn

New member
מיכאלי..אתה מה זה טועה..

אתה באמת חושב שכולם מסביב מושלמים, נכון? אז תסתכל טיפה יותר מקרוב...ותראה שלכל אחד יש את הבעיות והמגבלות שלו. הרבה מאוד "מכוערים", אם המדד שלך הוא מגזין אופנה. יודע מה ההבדל? לא שמים אצלם לב. כי הם לא עושים מהמראה שלהם כזה "אישיו", והם מחייכים. כן, גם אלה עם שיניים עקומות. במקום להעביר את היום בהצצות לעבר המראה כל היום, הם עסוקים בלהיות אנשים טובים וחברים טובים למי שצריך, ולחיות את חייהם כרגיל. ויודע מה? טוב להם עם עצמם, למרות שהם בטח מרגישים לפעמים כמוך, הם דוחפים את התחושות האלה עמוק לפח, וממשיכים לחיות ולהרגיש שהם בסדר גמור, וטוב להם עם עצמם. מי שדוחה אחרים בגלל המראה החיצוני שלהם, הוא פשוט..מפגר, ואני חוסך ממך את שאר הכינויים הלא נעימים. אני מכיר זוגות (גם סטרייטים), שרחוקים מלהיות כליל השלמות. ויודע מה? טוב להם ביחד. והם אוהבים. שנים. אתה חושב שאני או בן זוגי מושלמים? חח..רחוק מזה. אבל יודע מה? אנחנו ביחד, ואנחנו אוהבים. עם כל המגבלות, הבעיות, וכל שאר השטויות. בקיצור, השינוי לא צריך להיות במראה החיצוני שלך. הוא צריך להיות בצורה שבה אתה תופס את עצמך. וכשתרגיש עם עצמך יותר טוב - אחרים יראו את זה ואת מה שאתה מקרין. עם כל המגבלות שלנו (ויש מגבלות..) - אנחנו יודעים מה אנחנו שווים, והגהנום יקפא לפני שניתן למיגבלות שלנו לעצור בעדנו מלחיות חיים טובים! קפיש?

../images/Emo54.gifאני לא מסכים איתך

כאילו יש לך קרניים? 3 ידיים? לא כל אחד נראה אחרת, יש יפים יותר ויש יפים פחות. אתה צריך להפיק את המיטב מהמראה שלך אם זה בלבוש, תספורת וכן הלאה אתה לא צריך להתבאס מהדברים האלה תאהב יותר את עצמך ותכיר אנשים זה יעשה לך טוב

היי לך../images/Emo13.gif

תראה, מראה חיצוני נראה תמיד כמו ה-דבר שכל כך משפיע על המשיכה של אנשים אלינו..זה לא! אגיד לך שבלי אופי היופי לא שווה כלום... לעומת זאת, אם יש לך אופי טוב ויפה, המראה החיצוני הופך להיות דבר די שולי. באופן אישי, אני לא אוהב כשרואים אותי בתור פנים יפות(ואני בספק אם רבים אחרים אוהבים), ואתה צריך לשאוף לאותו הדבר. אדם שיראה בך רק פנים יפות לא צריך להיות איתך, כיוון שהוא מתעניין אך ורק בצרכיו האישיים...אדם שיעמיק להכיר אותך ואת מי שאתה, שווה מעל ומעבר. אני מכיר אנשים שהמראה החיצוני שלהם נהדר! אבל ברגע שהם פותחים את הפה שלהם, עדיף היה לי שלא להכיר אותם. קח את העניינים יותר בקלות, יש המון אנשים שהמראה החיצוני לא כל כך מעניין אותם! ובקשר למראה החיצוני שאתה חושב שכל כך נורא אצלך, אני לא חושב שאתה מכוער כמו שאתה מתאר את עצמך, או מכוער בכלל.. אני חושב שיש לך בעיה של בטחון עצמי..יש לנו נטיה להמעיט בערכנו לפעמים.. ולעיתים קרובות, הסביבה קולטת את חוסר הבטחון העצמי, ומגיבה בהתאם. כלומר, ייתכן שמפני שאתה מקרין חוסר בטחון, אנשים רואים את מה שאתה מרגיש וחושב. נסה לעשות שינוי מחשבתי, זה לא יכול להזיק לך..אני מכיר את העניין הזה מקרוב, חשבתי שאני אחד היצורים הכי מכוערים שהתקיימו, אבל הפלא ופלא, קלטתי שמה שדפוק פה הוא דרך המחשבה שלי, ולא המראה.. והפלא ופלא...אנשים התחילו לשים לב אליי, כשהרגשתי יפה יותר, אנשים ראו בנאדם יפה יותר! אני פה במסרים אם בא לך לדבר

תשמע ותשמע טוב!

מראה חיצוני לא קובעה היקר שיש פנימיות! ואני בטוח שאתה סתם מגזים...ואבא שלך צודק שאתה חושב שאתה מכוער.... תאמין בעצמך! אתה טוב כמו שאתה! ואתה תמצא את זה שיואב אותך אני בטוח! דרך אגב בן כמה אתה ומאיפה?

מיכאלי2

New member
כולכם אומרים שהאופי חשוב אבל ...

אף אחד לא רוצה להיות עם מכוער אף אחד לא נמשך לכיעור! כלום לא עוזר תספורת בגדים אני רוצה לעשות ניתוח פלסטי אבל אני פוחד אין לי לאן לברוח לא רק שאני כלוא בגוף של גבר אני גם כלוא בגוף מכוער בא לי לצאת מעצמי ולהיות במישהו אחד בכלל בא לי להיוולד מחדש אולי בתור בת אפילו החיים כאלה לא פריים אני רק רוצה חיבוק אחרי חיבוק חזק ואוהב אני אוכל למות זה כל מה שאני רוצה ואף אחד לא יכיר את האופי (-שגם הוא לא משהו כי אני נורא ממורמר בחיים האכזריים האלו) כי אף אחד לא רוצה להכיר מכוער יש לי קמטים בפנים לסת מגעילה וכרס למרות שעשיתי דיאטות רצח אני כל הזמן הולך לישון מנסה לברוח מהעולם אני לא יוצא מהמיטה לא רוצה לראות אנשים כי אז אני אראה אותם כאלו יפים -נכון לא מושלמים אבל נראים טוב, וכשאני אראה אותם אני שוב אכנס לדיכאון אתם נורא חמודים אבל אתם לא יכולים לעזור לי רק אלוהים יכול ועלי הוא רק מתבדח... אני בטח איזה ניסוי שלו... ועוד מעט קיץ וכולם יוצאים אני שונא את זה אוף... מה יהיה איתי? מה עשיתי שזה מגיע לי?

Yuval Y

New member
היי מיכאל ../images/Emo24.gif

קראתי את מה שכתבת, אני מרגיש שאתה מאוד מתוסכל... יש כמה נקודות שדי בולטות כאן, מצד אחד, המראה שלך מפריע לך, בין אם הלסת, בין אם קמטים בפנים [קמטי הבעה/צחוק ?], בין אם כרס [דיאטת כסאח לא תעזור בהרבה, כי אם דיאטה מתונה משולבת בספורט] ומהצד השני, אתה מרגיש כלוא בגוף של גבר. הייתכן ואתה בעצם רואה את עצמך בתור אישה? לדעתך אתה מכוער, ולדעת אבא שלך אתה 'חושב שאתה מכוער'... האם אוכל לשאול היכן אתה גר? האם אוכל לבקש ממך באופן פרטי את תמונתך, או משהו בכיוון? בנתיים אתה גם מעניש את עצמך ומסתגר בחדר ואף במיטה, מעסיק את עצמך בלהשוות לאנשים אחרים... נסה לדמיין את עצמך בתור אדם יפה ומקסים... מה אתה רואה מול עיניך? אני מכיר כמה ספרים שאולי יתנו לך חומר למחשבה - הסיפור שאינו נגמר / מיכאל אנדה האביר בשריון החלוד / אריה ניר אהוב את עצמך, רפא את חייך / לואיז היי זה בסדר שלא הכל- בסדר / אריה רוטנברג אשמח לשמור איתך על קשר, אם תרצה

../images/Emo54.gifמתוק...

אני ישבתי עם חבר שלי בקרפה די אם(פאב\בר לגייז) לא מזמן עם חבר שלי, היו שם מהממים לטעמי (טוב רק חבר שלי והמלצר אבל זה משהו אחר) והיו שם כונפים ברמה בין-לאומית. אבל חלקם לא באו להכיר, הם הגיעו עם החבר. ככה שבכל זה עניין של טעם אישי אתה לא צריך לחשוב שאתה מכוער זה לא טוב תחפש דברים שאתה אוהב בך לגבי דיאטה זה אפשרי, אם היא מתונה, משולבת בספורט ואתה עושה עבור עצמך לא עבור אף אחד אחר (אני יודע אני הורדתי 18 קילו) לגבי אלוהים קח מספר גם לי יש חשבון איתו
אם אתה רוצה לדבר אתה מוזמן לשלוח מסר\אימייל יום טוב! רותם

למעלה