נמאס לי כבר!!!

shani 41

New member
נמאס לי כבר!!!

נמאס לי כבר מזה שמעדיפים לשדר מוזיקה של בלונדיניות עם חזה גדול וקול ממוחשב או של להקות בנים מפגרות שהמשמעות של השירים שלהם שווה לתחת והכי מעצבן אותי זה שהנוער המטומטם וחסר החיים בולע את זה!! קחו את בריטני ספירס את ג'סטין טימברלייק והדוגמה הכי מובהקת המורדים. סדרה כל כך פתטית וחסרת פרופורציה שלכל עיתון שמכבד את עצמו חייב להיות מדור קבוע שלה עם פרטים על כל אחד מהכוכבים. מה עם המוזיקה האמיתית?? הלהקות האמיתיות??

ALMIGHTY

New member
you need a reality check

מה אכפת לך "מה עם המוזיקה האמיתית?? הלהקות האמיתיות??" את שומעת מוזיקה אמיתית? אם כן, מה אכפת לך מה מעדיפים לשדר?

NiKi†a

New member
לא הבנת.

היא התכוונה- למה לא משדרים קליפים של סאם למשל וכל הזמן רק קליפים של ביונסה, ג'סטין, וכול מיני זמרות ולהקות פופ מטומטמות שיוצאות. מסכימה
כמעט ואין באמטיוי קליפים של מיוז, סאם וכל שאר הלהקות הטובות.

ALMIGHTY

New member
להגיד לך למה?

כי זה פחות פופולרי. אבל מה אכפת לה? תשמעי מה שאת רוצה, ותני להם לשדר מה שהם רוצים, פשוט אל תצפי. הבעיה נפתרה.

NiKi†a

New member
מסכימה *שוב*

כי זה באמת פחות פופולרי, כנראה אנשים מעדיפים לצפות בג'סטין ובביונסה כל הזמן מאשר בלהקות שאנחנו אוהבים, ולמה? כי כנראה הם חושבים שפופ כולם אוהבים, וכנראה הם צודקים, כי אז זה היה יורד מיד מהאמטיוי. אבל יחסית זה באמת לא בסדר, בקושי רואים אותם בטלויזיה. את הקליפ -Over my head בכלל לא ראו, הורדתי את זה כדי שאני יוכל לראות, כי לא ישדרו אותו אפעם
.

Smart S

New member
צודקת! למה באמת...

במקום להראות שירים עם תוכן אמיתי מראים זמרים וזמרות ששרים רק על אהבה נכזבת וכול מיני דברים מטופשים כאלה...

cvd

New member
wa wa we wa

וואו אולמייטי, התגובות שלך נעשות כל כך צפויות.

ALMIGHTY

New member
הם ממש לא

התכוונתי להגיד לך מה אני באמת חושב ולבסוף ריככתי את זה בצורה כל כך מוגזמת כדי שלא תתחילו לבכות

ALMIGHTY

New member
איך את כותבת בעברית?

את מתחילה לדבר ככה? (ai אחרי כל שאלה)...

Tapuhi

New member
אני כותבת בערבית כי יש לי מקלדת

בעברית ומה ז"א ai אחרי כל שאלה?

cvd

New member
היא בקנדה או באוסטרליה

כי אני יודעת שה-ai זה מאוסטרליה... למרות שלא שמעתי יותר מידי קנדים מדברים אנגלית...

NiKi†a

New member
מה רע בתגובות שלו?

אני אוהבת אותם, אין לי שומדבר נגדם והוא דווקא מדבר יפה. אז דיי כבר לפתוח על זה דיונים כל הזמן (סורי סיו ששירשרתי אליך, זה לא אישי), הוא עונה בסדר
.

למעלה