נמאס לי כבר.!

היפ הופ1

New member
נמאס לי כבר.!

היום פעם ראשונה שלי שבכיתי ליד חברות.. בכיתי מסיבות אישיות ואף אחד לא שאל "מה קרה לך" וכל זה.. הם פשוט התעלמו ממני. ואם זה היה מישהו אחר ישר היו שואלים אותו מה קרה.. אני כבר לא יודעת מה לחשוב... נימאס לי !

יונתנטן

New member
מוכר....

אולי בגלל שהן רגילות לראות אותך עצובה ובגלל ההרגל הן מעלימות עין?? רגע, מה קרה? מי הקקי שגרם לך להגיע לבכי?

היפ הופ1

New member
זה בכלל לא הרגל.

אני בן אדם שמח והם פעם לא ראו אותי נשברת או עצובה...אני דווקא מאוד שמחה ו...אבל אתמול הייתי עצובה ובכיתי והם אפילו לא טרחו לשאול מה קרה לי ..

יונתנטן

New member
כי

הן חראות! בואי ננסה לראות מה הבעיה שלהן. כמה את מקובלת בכיתה? יש לך חברות טובות? עד כמה? אז..... למה בכית? שתפי.

צריך לדעת שיש גם סוג כזה של חברות

של ממש אכפת להן מה קורה עם החברות שלהן. עם כל הצער שבדבר כנראה שהן לא חברות אמתיות כמו שאת חושבת. אל תיהיה עצובה בגלל זה, פשוט תנסי לחפש את אנשים שכן אכפת להם ממך :) בהצלחה.

היפ הופ1

New member
איפה מוצאים אנשים כאלו?

ואני יודעת שחברות שלי אוהבות אותי.. וגם אני אותן אבל הם לא מראות את זה ממש..וחבל..

Eli Av

New member
תשימי את הדברים על השולחן

תגידי להם מה את מרגישה, קחי יוזמה ותנסי להתעלות מעל זה ולקחת את זה לצד אחר..תגידי להם שחשוב שתהיו קצת יותר מקשר של "אופנה וגברים". בהצלחה מותק :)

Eli Av

New member
את יכולה, במיוחד אם אמרת את זה לנו..

אני יודע כמה זה קשה ואיך את מדיימיינת את זה, אבל הכל זה קטע של גישה. אם את תיגשי אל הדבר בצורה שתיתן לדברים לזרום ודווקא באמת להשאיר חומר למחשבה, הם רק יעריכו אותך יותר..

למעלה