נמאס לי כבר מכל זה!!!!!!!!!!!!!!!!!

• פותח הנושא zorke
  • פורסם בתאריך

zorke

New member
נמאס לי כבר מכל זה!!!!!!!!!!!!!!!!!

או קיי מהתחלה תדעו שאני דיסלקט ויש לי שגיעות כתיב אז נא להתעלם מהם אז אני לרוב מסתקל יותר מהצד אל מה שהולך בפורום ומגיב רק מידי פעם ואחד מהדברים שהכעי הרבה הפריעו לי ולא רק בפורום זה כמה שיורדים אל להקות ישראליות. ככו לדוגמה את man alive מישהו כאן השווה אותם ל mxpx רק חבל ש mxpx הם פופ פאנק לאומת man alive שהם יותר נוטים לכיוון המלודי אבל זה לא רק זה זאת רק דוגמה ראיתי שאנשים יורדים כאן אל עינב מ מי נים איז נו באדי ואל עוד פול להקות אחרות ושלא תבינו אותי לא נכון אני לא מאשים אותכם בשום דבר זה לא רק אתם זה כמעת ואני מדגיש את הכמעת כל מי שבסצנה גם להקות כמו בייר 7 שפה אתם דווקא די אוהבים אותם שמעתי כבר מסיק ירידות אליהם מפול אנשים אל איך שהם לא מבינים מהחיים שלהם ושדפנה יצורה אז אתם יודעים מה אני לא מת אל בייר 7 אבל זה לא אומר שאני יתכיל לרדת אליהם אני לא יודע הם פשוט לא הסגנון שלי וגם יכול ליהיות שלא שמעתי אותם מספיק הייתי רק בשתי הופעות שלהם אבל אני יודע שאם הם יבואו לירושלים או יופיעו במקום אחר שאני יהיה בו אני ילך להופעות שלהם (אפילו שדפנה די שונאת אותי) רק בישביל להראות תמיחה. בירושלים יש מקום שקוראים לו הג´אם ויש שם הרבה הופעות בחינם ואני הולך להופעות של להקות שאני גם לא כל כך אוהב רק כדי להראות שאני תומח בסצנה ובלהקה כי את האמת שהסצנה של הפאנק בארץ מספיק קטנה גם ככה שכל תמיחה וכל להקה שיש רק עוזרת ומחזקת הכל אז אולי במקום לשבת כל היום אם העצבה בתחת ולרדת אל כל מה שזז אולי תנסו גם קצת לפרגן ללהקות וגם אם אתם לא מתים אליהם לא צריך לקטול כי אז מה שיקרה זה שאנשים לא יבוא יותר להופעות של הלהקות האלו והם סתם יתפרקו אז אני אמרתי את שלי אתם יכולים להגיב או לרשום שאני יצור ולא מבין איפה התחת שלי נמצא אבל זאת רק הדעה שלי ואם אתם רוצים שהסצנה תגדל אז לדעתי כידי לכם ולרוב האנשים בסצנה להתחיל לשנות את התגובות שלהם כלפי להקות ולהתכיל לפרגן יש עוד משהו שמציק לי אבל בקשר לזה אני ירשום עוד כמה ימים כי די קואבות לי העצבאות מכל הקתיבה הזאת

ShLuMp

New member
צודק!

אחי אני מסכים עם כל מילה (מתוך ה10000) שכתבת! אנשים במקום להראות תמיכה בלהקות וללכת להופעות נשארים בבית ומתלוננים אין כלום! והקטע הזה של לרדת על הלהקות זה באמת הכי אידיוטי שיש...

manic_subsidal

New member
כך אוויר, תנשום, תרגע

מי שיורד על להקות ומי שלא פשוט מתייחס ללהקות ישראליות כמו אל כל להקה אחרת... זה שהם ישראליים לא אומר שצריך לבוא לראות אותם ולהכריח את עצמך לשמוע אותם ולאהוב אותם כדי להפגין את התמיכה בסצנה... מי שפה מספיק תומך בסצינה ונראה לי שעושה הרבה יותר מללכת להופעות חינם במועדון בתל אביב תראה אותי למשל, יזמתי את הפרויקט להקות ישראליות ב www.skate.co.il/music שזה אתר ממש גדול עם הרבה נכנסים אחרים בפורום לא רק שהם חברים בסצנה הישראלית הם גם בעלי להקות בעצמם וההודאה שלך היא סצם מעצבנת וזיון שכל יותר מההודאות שלי אפילו

zorke

New member
כודם כל

כודם כל גם אני בלהקה ורק שתדע שיש לי מספיק חברים שהם חברים בלהקות חלק יותר מפורסמות וחלק פחות ואני יודע שזה ממש מדקא שאחרי הופעה אחת קוטלים אותך או אחרי טור ומילא שיגידו דברים נכונים אבל אנשים כאן יורדים אל מראה פיזי אל הצלחה או שאומרים דברים שהם בכלל לא נכונים ולא אמרתי שכולם חייבים לרוץ לכל הופעה שיש אני אומר שיפסיקו לרדת לנשמה של אמנים כי כל מוסיקה שיש לנו בארץ רק מוסיפה יותר ואולי אם הם יפרגנו יותר אז ללהקות תיהיה מוטיבציה להתפתח ולהוציא חומר חדש וטוב יותר ואם אתה בלהקה אז אתה הייתה רוצה שירדו אליך בקמויות אחרי הופעה??? תגיד לי אם אחרי זה הייתה מופיעה באותה ההתלהבות מאשר אם היו מפרגנים לך? אבל תעשה מה שאתה רוצה

zorke

New member
אני...

אני דיסלקט ואין מה לעשות אם זה זה פשוט איך שאני ולחבוב שרשם עד לדפנה אז אין לי שום דבר נגדה אני מאריך מאד את העובדה שיש לה להקה שמצליחה וזהו היא רק היוותה דוגמה אני בקושי מקיר אותה

AFIreinside

New member
וואי

באמת יש לך קצת שגיאות כתיב..חפיף..זה לא משהו ששמים לב.. טוב אז ככה קודם כל אני לא ראיתי כל כך הרבה ירידות על להקות ישראליות פה. אבל גם אם כן...אז מה..לכל אחד יש זכות להביע דעה על הלהקה..אפילו אם היא ישראלית. זה שהם ישראלים לא אומר שאוטומטית הם חייבים להיות טובים וחייבים לאהוב אותם. אני לא יודעת מה איתך אבל אני אישית לא ישלם 30 שקל נגיד ללכת למקום ולשמוע להקה שאני בכלל לא אוהבת..כן..אפילו אם היא ישראלית. אוקי..צודק צריך לתמוך(לתמוךךך!!לתמוךךך!!)בסצנת פאנק המצומצת בישראל אבל זה שאני סתם ישלם כסף להופעות אבל בתוך תוכי לא יאהב את הלהקה לא יעזור בכלום. מה שיעזור לסצנה בארץ זה לא לאהוב סתם להקות בשביל הקטע, אלא לאהוב איזה להקה שאתה רוצה..וככה רואים שפאנק זה דבר כן חשוב בארץ, לאוו דווקא הלהקה הספציפית הזאת..אלא פאנק. וגם אם להקה רואה שיורדים עליה ובגלל זה מתפרקת אולי באמת היא לא טובה..כי המוזיקה צריכה לבוא בגלל שהם אוהבים את זה, ובגלל שהם חושבים שהם טובים והם אוהבים לנגן את השירים שלהם ואוהבים את הלהקה שלהם. ולא עושים את זה בשביל שיאהבו אותם...

zorke

New member
משום מה אתם חושבים שאני בא ....

אני לא בא בטענות לאף אחד מהפורום אם לא הבנתם את זה לבד ואני לא אמרתי לאף אחד שילך לכל ההופעות וישים אליהם כסף אני אמרתי שאני הולך להרבה הופעות וגם הוספתי שהם בחינם וגם לא אמרתי שאתם חייבים לאהוב את כל הלהקות האלו אלה שתפסיקו לרדת אל הלהקות כי אם אתם יורדים אליהם וקוטלים אותם אז אנשים שיכול ליהיות שיואהבו את הלהקות האלו לא ילכו בגלל שכולם אמרו שהם חרא של להקות וחוץ מזה זה נורא פשוט לשבט ולקטול להקות כי אף להקה לא ישר טובה ומצליחה (גם לא afi התחילו כמושלמים) צריך לתת ללהקה להתפתח לפני שהיא מגיעה לשיא שלה אז אני מקווה שהבנתם שהדוגמאות שנתתי הם דוגמאות אישיות והפניות לא באו רק לאנשי הפורום אלה באיחוד כמשהו שסמתי לב אליו כבר הרבה זמן בארץ ושהציק לי אבל כמו שאמרתי תעשו מה שאתם רוצים ותבינו שאף אחד לא תוקף אותכם כאן אלה שאני רק מביעה דעה שאתם יכולים לקבל או לא

AFIreinside

New member
אוקי

אז באמת חבל שיש אנשים ששופטים להקה רק לפי מה שאומרים להם ולא לפני שהם שמעו אותה. אבל בכל מקרה אם הלהקה..חס וחלילה.. לא כזאת טובה הם יגלו את זה מתי שהוא. אז אולי להקות כאלה צריכות לקבל את זה כביקורת בונה ולנסות להשתפר. לא כל אחד יכול סתם לקחת גיטרה ותופים וישר להיות טובים. אז אולי במקום לעודד להקות גרועות להשאר גרועות רק מתוך רחמים שילמדו וישתפרו ואז אנשים יבואו להופעות שלהם מרצון ולא בשביל לתמוח..(חחחח)

OPERATi0N_iVY

New member
מוזר...

מקודם אמרתי את אותו הדבר (חוץ מהחיסכון של ה-30 ש"ח...) ועליי שפכו דליי בוץ...

pikitup

New member
צודק!

ביר7 האלה באמת לא כאלה טובים.. די נמאס לי! סתם מנצלים אותי! אני לא הולך להופעות שלהם יותר.

ALMIGHTY

New member
לא רק שגיאות כתיב..גם דקדוק

ויש דבר כזה פסיקים ונקודות.

ב.ן.נ.ת.ן

New member
זאת לא קטנוניות

זה טמטום וניסיון להיראות מגניב בפורום באינטרנט (שרק עצם המחשבה על זה עלובה עד בכי)

למעלה